Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Baruch Hair Loss Clinic Ltd -arvostelu

Klinikan pisteet
1,0
Rated 1,0 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Baruch Hair Loss Clinic Ltd -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Baruch Hair Loss Clinic Ltd United Kingdom tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Baruch Hair Loss Clinic Ltd -arvostelut

1,0
Rated 1,0 out of 5
1,0 out of 5 stars (based on 1 review)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible100%

Älä tee sitä !!!

Rated 1,0 out of 5
02/14/2022

Ennen kuin aloitan, minun pitäisi tehdä selväksi, jos olisi vaihtoehtona 0 tähteä…se olisi liian antelias näille kavereille. Et voi saada sujuvampaa puhuvaa ihmisryhmää, kun he yrittävät saada käteistäsi käteen. Joka tapauksessa huono kokemukseni alkoi, kun päätin, että hiustensiirto oli jotain, jota aion tehdä, mutta en halunnut lähteä ulkomaille. Aloin etsiä Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja löysin lähimmän, joka oli Baruch-hiusklinikka Leedsissä. Puhuin heidän kanssaan ja he vaikuttivat ihanilta ihmisiltä …piti yhteyttä jne. Suostuin käyttämään heitä, koska he vakuuttivat minut, että tein oikean valinnan. Kun olin maksanut talletukseni, he lähettivät minulle toimenpiteen kellonajan/päivämäärän osoitteen ja tajusin pian, etteivät he itse suorittaneet toimenpidettä, vaan he toimivat eräänlaisena välimiehenä, jotta he voivat ottaa "suuren välityspalkkion" (löytäjäpalkkion) sitten lähetä sinut pääkadun klinikalle halvaan toimenpiteeseen, jonka tekivät erittäin epäammattimaiset ihmiset, jotka tarjoavat erittäin epäammattimaista palvelua. Minulle tarjottiin 4 000 puntaa kruunun alueen, pään yläosan ja etuhiusrajan kattamiseksi. "Minulla on tämä myös kirjallisena". Sen sijaan kävelin pois menettelystä vain kruunualueeni hoidettuna, mikä on täydellinen sopimusrikkomus ja häpeällinen siltä osin. Minun on nyt suoritettava koko toimenpide uudelleen jossain muualla, koska he ovat tehneet täysin epätyydyttävää työtä eivätkä ole vastanneet puhelimeen leikkauksen jälkeen. Tämä on yritys, joka myy sinulle unelman ottaa rahasi ja välttää sitten kaiken vastuun, kun he saavat toisen osapuolen suorittamaan toimenpiteen. Jos tämä arvostelu estää yhtä henkilöä menettämästä rahaa, nukun hieman paremmin. Monet miehet kärsivät hiustenlähdöstä ja ovat rahannälkäisten korppikotkien kohteena verkossa… tämä laitos on täydellinen esimerkki. Tämä on rehellinen tili… ja tuskallisen todellinen arvostelu. Onnea kaverit .

Lue alkuperäinen

perry sutherland

Arvostele Baruch Hair Loss Clinic Ltd United Kingdom

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Iso-Britannia Leeds.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %