Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Healtrip Global Health Services -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Healtrip Global Health Services -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Healtrip Global Health Services Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Healtrip Global Health Services -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 30 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Amazing team

Rated 5,0 out of 5
01/19/2024

Dr. Celal and his team helped me so much. From the moment I texted them for a consultation to my surgery day, they were always by my side. The transfer team was also very good, always on time and made the drive peaceful. I want to specifically thank Özlem as she was always in contact with me and made the whole process run smoothly. I 100% recommend Dr. Celal and his team

Sara

just wanted to say my experience was…

Rated 5,0 out of 5
01/18/2024

just wanted to say my experience was absolutely amazing having Ozlem as my consultant was great she was really helpful made me feel so comfortable and at ease aswell as my surgeon who operated on my nose who was Dr celal who was also great and made me feel at ease and now I’m greatful that he put a smile on my face and made my insecurities go away that I had with my nose and I’m so happy with my results of my nose now thankyou so much for the kind hospitality and caring nurses and once again thankyou for ozelm and dr celal you guys are wonderful ❤️❤️

Ramesah Hussain

Rhinoplasty

Rated 5,0 out of 5
01/06/2024

I booked my rhinoplasty through Healtrip global. I travelled from the UK by myself and was initially nervous as you hear a lot of horror stories travelling abroad for such procedures. However I felt reassured constantly, I was in contact with my personal consultant Özlem who was super helpful throughout my whole journey – before, during and even after I returned home. She is so lovely and it was really helpful having her by my side, especially at the hospital as she was able to translate when needed and answered any questions/ concerns that I had 24/7!

jodie hamshaw

Great Rhinoplasty Experience

Rated 5,0 out of 5
12/05/2023

I had an amazing experience getting rhinoplasty and blepharoplasty with HealTrip Global! Dr. Celal performed the procedure, and Özlem guided me through every step of the journey, from getting me booked through our initial consultation online to making sure I was taken care of post surgery. This is a very nice team who really know what they are doing. And most important of all, I am very happy with the results! Highly recommend.

Jeannine

Minulla on uusi nenä

Rated 5,0 out of 5
11/29/2023

Minulla on uusi nenä. Täysin rakastunut siihen. 😍 Sain paljon kehuja niiltä, ​​jotka tajuavat, että tein leikkauksen. Muut ihmiset eivät vain voi ymmärtää mitä muutan 😂 he vain näkevät minut paremman näköisenä. Valitsen Dr.Canerin pitkien tutkimusten jälkeen. Oli paras valinta. Nenäni on täydellinen kasvoilleni. Kuin kokemus oli mahtava. Hyvä 5 * hotelli ja suurin mahdollinen huomio, jota voisin pyytää. Ennen leikkausta lääkäri varmisti, että olen täydellisessä kunnossa leikkausta varten. Ja sairaalassa toipumisen aikana kaikki sairaanhoitajat saavat minut pois huomiosta. Palasin kotiin ilman ongelmia uuden kauniin nenäni kanssa 😍

Lue alkuperäinen

Karolina Netwinko

Rhinoplasty

Rated 5,0 out of 5
10/14/2023

Ensimmäisestä päivästä lähtien henkilökunta oli erittäin tarkkaavainen, tohtori oli erittäin ammattimainen, hän tiesi tarkalleen mitä halusin, minulla oli erittäin hyvä kokemus ja tulos oli uskomaton, en voisi olla onnellisempi, suosittelen heitä 100%

Lue alkuperäinen

Dolly Ballesteros

Erinomaista palvelua heal tripista maailmanlaajuisesti…

Rated 5,0 out of 5
10/14/2023

Erinomainen palvelu heal tripin maailmanlaajuisilta terveyspalveluilta ja tohtori Celal tiiminsä kanssa alusta loppuun. Piti minut ajan tasalla prosessista koko ajan, vastasi kaikkiin kysymyksiin ja teki menettelystä minulle erittäin rento. Hän poisti implantin nenästäni ja käytti omaa luutani ja järjesti nenäni muodon uudelleen. Joten minulla on nenäni omilla materiaaleillani supermahtavilla tekniikoilla! Parempaa, ammattitaitoista ja huolehtivaa kirurgia ja hänen tiimiään ei voisi toivoa.

Lue alkuperäinen

chenghou low

Ihana tiimi ja hieno kokemus!! Laadukkaat palvelut!

Rated 5,0 out of 5
10/14/2023

Ihana tiimi ja hieno kokemus!

Lue alkuperäinen

Jessica Shen

Nenäleikkaus

Rated 5,0 out of 5
10/05/2023

Minulla oli vaikeuksia hengittää nenäni kautta, joka oli katkennut ja siinä oli kaarevuus (urheiluonnettomuuden vuoksi) hyvinvointiini vaikutti suuresti sieraimistani tuleva hapenpuute.

Lue alkuperäinen

Mohammed Younas

Rintojen suurennus

Rated 5,0 out of 5
09/28/2023

Matkustin äskettäin Istanbuliin käymään rintojen suurennusleikkauksessa tohtori Caner Kacmazin kanssa. Ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien tiimi on ollut tarkkaavainen ja kärsivällinen (monisiin kysymyksiini!) ja varmistanut, että minua tuetaan koko prosessin ajan.

Lue alkuperäinen

Becky Jones

HealthTrip Global teki ilmiömäisen työn…

Rated 5,0 out of 5
09/27/2023

HealthTrip Global teki ilmiömäisen työn organisoimalla ja pitämällä minut ajan tasalla kokemuksistani. Hotelli oli 5 tähden mukaan lukien ruoka ja mukavuudet. Laskeuduttuani Ozlemiin, joka oli yhteyshenkilöni, minut haettiin ja siirrettiin hammaslääkäriin hampaiden valkaisuun, ja seuraavana päivänä minut siirrettiin sairaalaan nenäleikkaukseen. Kaikki tehtiin ammattimaisesti, ja tohtori Celal selitti kaikki vastauksensa perusteellisesti. Olen toisella viikollani ja rakastan tuloksiani. Olen edelleen yhteydessä Ozlemiin, ja hän on yhtä reagoiva kuin silloin, kun olin vierailullani kaikissa kysymyksissäni. Tämä on 5/5 palvelu, enkä olisi voinut olla tyytyväisempi prosessiin ja tuloksiin.

Lue alkuperäinen

Paul Sottile

Minulle tehtiin äskettäin kasvojenkohotusleikkaus…

Rated 5,0 out of 5
09/19/2023

Minulle tehtiin äskettäin kasvojenkohotusleikkaus Healtrip Globalin kanssa. Lääkäriryhmä ja henkilökunta olivat uskomattoman tarkkaavaisia, vastasivat kaikkiin kysymyksiini ja esittivät kaikki huolenaiheet, jotka minun piti levätä.

Lue alkuperäinen

Elsie

Arvostele Healtrip Global Health Services Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %