Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Healtrip Global Health Services -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Healtrip Global Health Services -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat syyskuu, 2023

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Healtrip Global Health Services Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Healtrip Global Health Services -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 17 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Hiustensiirtomatkani

Rated 5 out of 5
09/12/2023

Haluan esittää sydämelliset kiitokseni koko Healtrip Globalin tiimille heidän sitoutumisestaan ​​huippuosaamiseen ja potilaiden tyytyväisyyteen. Tulokset ovat ylittäneet odotukseni, enkä voisi olla onnellisempi. Jos harkitset hiustensiirtoa, suosittelen Healtrip Globalia. He ovat todellakin alansa asiantuntijoita, etkä tule pettymään.

Lue alkuperäinen

Lawrence

Hei 😉 Alusta asti

Rated 5 out of 5
08/23/2023

Hei 😉 Alusta asti haaveilin luonnollisen kauneuden parantamisesta rintojen suurentamisen avulla, mutta kantoin myös sekoitus jännitystä ja pelkoa. Osallistu Healtrip Global -tiimiin, joka muutti unelmani todeksi.

Lue alkuperäinen

Bessie

Kiitos, Healtrip Global, että annoit minulle uuden elämän!

Rated 5 out of 5
08/20/2023

Haluan ilmaista kiitokseni koko Healtrip Globalin tiimille heidän poikkeuksellisesta huolenpidostaan ​​ja tuestaan. Niiden valitseminen vatsanleikkaukseen oli yksi parhaista päätöksistä, joita olen koskaan tehnyt, ja suosittelen heidän palveluitaan kaikille, jotka etsivät laadukasta hoitoa terveydenhuoltoalalta.

Lue alkuperäinen

Michelle

Henkilönä, jolla alun perin oli…

Rated 5 out of 5
08/14/2023

Jokaisena, jolla oli alun perin varauksia, päätös etnisen nenäleikkauksen tekemisestä oli sekoitus jännitystä ja pelkoa. Healtrip Global muutti kuitenkin kokemukseni joksikin kauniiksi. Siitä hetkestä lähtien, kun astuin heidän ovistaan, minua tervehdittiin lämmöllä ja ymmärryksellä. Lääketieteellinen tiimi käytti aikaa kuunnellakseen toiveitani ja huolenaiheitani, mikä sai minut tuntemaan oloni arvostetuksi ja tuetuksi😊

Lue alkuperäinen

Mila

Heyy im Myra

Rated 5 out of 5
08/09/2023

Heyy im Myra, ja olen todella innoissani voidessani jakaa uskomattoman kokemukseni Healtrip Globalin kanssa rintojen kohotusleikkauksen jälkeen. Tämä matka on ollut täynnä ylä- ja alamäkiä, mutta upeiden lääkäreiden ansiosta se osoittautui yhdeksi parhaista päätöksistä, joita olen koskaan tehnyt.

Lue alkuperäinen

Myra A.

Alusta alkaen

Rated 5 out of 5
08/07/2023

Healtrip Globalin tiimi osoitti alusta alkaen aitoa huolenpitoa ja ammattitaitoa. He käyttivät aikaa ymmärtääkseen hammaslääketieteellisiä ongelmiani ja ahdistuksiani, mikä sai minut tuntemaan oloni mukavaksi ja luottavaiseksi koko prosessin suhteen. Heidän asiantuntemuksensa ja huomionsa yksityiskohtiin olivat todella merkittäviä. He selittivät hammasimplanttitoimenpiteen perusteellisesti ja varmistivat, että tiesin mitä odottaa joka vaiheessa.

Lue alkuperäinen

Calvin Bates

Leikkauspäivänä

Rated 5 out of 5
08/07/2023

Leikkauspäivänä olin ymmärrettävästi hermostunut, mutta tiimin tuki ja rohkaisu antoivat minulle rohkeutta selvitä siitä. Tiimi oli tarkkaavainen, rauhoittava ja sai minut tuntemaan oloni täysin helpoksi.

Lue alkuperäinen

Arianna

Suosittelen Healtrip Globalia…

Rated 5 out of 5
08/05/2023

Suosittelen Healtrip Globalia kaikille, jotka harkitsevat kauneusleikkausta tai muuta lääketieteellistä hoitoa. He välittävät aidosti potilaistaan ​​ja tekevät enemmän kuin mahdollista saavuttaakseen poikkeuksellisia tuloksia. Kiitos, Healtrip Global, että annoit minulle tämän uuden onnen ja itseluottamuksen!

Lue alkuperäinen

Lia Marsh

Koko prosessin ajan

Rated 5 out of 5
08/03/2023

Koko prosessin ajan tunsin olevani osaavissa käsissä, ja se antoi minulle valtavaa luottamusta.

Lue alkuperäinen

Diana diana

Leikkauksen jälkeinen hoito, jonka sain, oli…

Rated 5 out of 5
08/03/2023

Saamani postoperatiivinen hoito oli yhtä ilmiömäistä. Sairaanhoitajat ja hoitohenkilökunta olivat niin välittäviä ja tarkkaavaisia, mikä varmisti, että toipumiseni oli mahdollisimman mukavaa. He ottivat yhteyttä minuun säännöllisesti, vastasivat kaikkiin kysymyksiini ja antoivat arvokasta ohjausta. Nyt kun näen kasvojenkohotuksen tulokset, en voi muuta kuin olla onnellisuuden ja tyytyväisyyden vallassa.

Lue alkuperäinen

Emily Cole

Olen todella kiitollinen koko tiimille…

Rated 5 out of 5
08/03/2023

Olen todella kiitollinen koko Healtrip Globalin tiimille, joka teki tästä matkasta niin miellyttävän ja onnistuneen. Suosittelen Healtripiä kaikille, jotka harkitsevat mitä tahansa lääketieteellistä toimenpidettä. He todella välittävät potilaistaan, ja heidän asiantuntemuksensa on vertaansa vailla. Kiitos, Healtrip Global, että autat minua tuntemaan oloni jälleen parhaaksi versioksi itsestäni!

Lue alkuperäinen

Meredith

oli rintojen suurennusleikkaus

Rated 5 out of 5
07/28/2023

rintojen suurennusleikkaus, ja olen erittäin tyytyväinen tuloksiin. Sekä Healtrip Globalin lääkäri että sairaalan henkilökunta olivat välittäviä ja ammattitaitoisia, ja haluan ilmaista heille kiitokseni.

Lue alkuperäinen

Buse

Arvostele Healtrip Global Health Services Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %