Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

The New Birkdale Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan The New Birkdale Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat syyskuu, 2023

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

The New Birkdale Clinic United Kingdom tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki The New Birkdale Clinic -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 3 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Amazing Team

Rated 5 out of 5
09/09/2023

Koko Birkdalen henkilökunta on niin ihanaa ja saa sinut tuntemaan olosi mukavaksi. Paljon tietoa ja 24/7-tuki! En suosittele missään muualla!!

Lue alkuperäinen

Aysha Stamper

No Title

Rated 5 out of 5
09/09/2023

Koko Birkdalen henkilökunta on niin ihanaa ja saa sinut tuntemaan olosi mukavaksi. Paljon tietoa ja 24/7-tuki! En suosittele missään muualla!!

Lue alkuperäinen

Aysha Stamper

Ammattimainen, virheetön, suosittelen lämpimästi herra Oezdogania

Rated 5 out of 5
04/26/2021

Minulla oli rintaleikkaus herra Oezdoganin kanssa ja rehellisesti sanottuna en voi kiittää häntä tarpeeksi. Rinnani ovat kirjaimellisesti täydelliset, jos itse sanon. Hän ei olisi voinut tehdä parempaa työtä. Hän oli niin ihana ja perusteellinen kanssani konsultaatiossa, ennen leikkausta ja sen jälkeen. Hän tiesi tarkalleen mitä halusin ja on toteuttanut unelmani. Konsultaatiossa hän varmisti, että tekemäni valinta sopisi vartalolleni, hän oli niin oikeassa. Tiedän, että herra Hardylla on paljon arvosteluja, ja olin skeptinen, koska en nähnyt monia herra Oezdoganista, mutta olen niin iloinen, että menin hänen luokseen, ja suosittelen häntä LOPPUMALLA kaikille, jotka harkitsevat rintojen suurennusta. Koko New Birkdalen klinikan tiimi on mahtavia, he ovat erittäin välittäviä ja tarkkaavaisia, soittivat minulle muutama päivä leikkauksen jälkeen varmistaakseen, että olen kunnossa 🙂 Suuri kiitos kaikille siellä xx

Lue alkuperäinen

Chy

Arvostele The New Birkdale Clinic United Kingdom

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Iso-Britannia Liverpool.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %