Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Clinic Wise -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Clinic Wise -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat syyskuu, 2023

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Clinic Wise Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Clinic Wise -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 81 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Olen erittäin tyytyväinen Clinic-wisen valintaan ja…

Rated 5 out of 5
09/06/2023

Olen erittäin tyytyväinen Clinic-wisen ja lääkärini Hakan Demirelin valintaan. Hän teki upeaa työtä. Rasvaimu 360 ja BBl-pakarat. Haluan kiittää erityisesti assistentit Zehra ja Ramazan. Tunsin oloni mukavaksi ja turvalliseksi.

Lue alkuperäinen

Iryna

Erittäin tyytyväinen palveluun

Rated 5 out of 5
08/16/2023

Erittäin tyytyväinen palveluun, aina paikalla, kun meillä on kysyttävää. Keskustelukumppanit ovat erittäin mukavia. Ja itse klinikka ylhäällä. Sairaanhoitajat ovat ihania ja tohtori Kafkas myös erittäin ammattitaitoisia.

Lue alkuperäinen

DM

Minulla oli erinomainen kokemus tästä…

Rated 5 out of 5
08/05/2023

Minulla oli erinomainen kokemus tästä klinikasta ja lääkäristäni, Ersin oli erittäin hyvä ja henkilökunta oli ihanaa. Tämä oli paras kokemus, suosittelen kaikille tulemaan tänne. Ja koordinaattorini oli erittäin ihana ja avulias. . Kiitos kaverit kaikesta. H

Lue alkuperäinen

Hannah

Paras kokemus ja tulokset, joita voin koskaan toivoa

Rated 5 out of 5
07/23/2023

Kun painonpudotus oli yhteensä 60 kg mahalaukun leikkauksesta vuonna 2021, minulla oli paljon löysää ihoa ja minulla oli olematon pepu ja pieni esiliina löysästä iho selässäni, 12 kuukauden tutkimuksen jälkeen löysin vihdoin kirurgin ja harjoituksen minulle ja päätin mennä leikkaukseen perjantaina 14. heinäkuuta 2023. Minulle tehtiin rasvaimu, selän kohotus ja Brazilian Butt Lift (BBL) -toimenpiteet tohtori Hakanin kanssa. Demirel, ja minun on sanottava, että kokemukseni ylitti kaikki odotukset. Kirurgi ja hänen koko tiiminsä osoittivat alusta loppuun asti äärimmäistä ammattitaitoa, asiantuntemusta ja aitoa huolta hyvinvoinnistani, mikä sai minut tuntemaan oloni uskomattoman hoidetuksi koko prosessin ajan.

Lue alkuperäinen

Georgia Ternent

Ystävällinen, ystävällinen ja avulias!

Rated 5 out of 5
07/10/2023

Kaikki olivat todella ystävällisiä ja ystävällisiä. He ovat aina saatavilla ja erittäin hyödyllisiä!

Lue alkuperäinen

Marianne Akyol

1 kuukauden tilaviesti 360 Lipo

Rated 5 out of 5
06/29/2023

Minulla oli fantastinen kokemus tohtori Gonullun ja Clinic Wise -tiimin kanssa. Koko prosessi – konsultaatiosta aikatauluun, leikkaukseen ja sitten toipumiseen – sujui erittäin sujuvasti. Minusta pidettiin hyvää huolta ja yhteydenpito oli jatkuvaa. Olen edelleen toipumassa, mutta leikkaukseni tulokset vastasivat odotuksiani. Suosittelen lämpimästi tohtori Gonullua ja Clinic Wiseä

Lue alkuperäinen

Patrick D

Uskomaton kirurgi! Uskomaton kokemus!!

Rated 5 out of 5
06/17/2023

Minulla on ollut uskomaton kokemus Clinic Wisen kanssa! Olin hyvin perillä menettelystäni alusta loppuun. Tunsin oloni mukavaksi ja minusta pidettiin erittäin hyvää huolta. Olin tehnyt paljon tutkimusta ennen kuin valitsin lääkärin Turkkiin suorittamaan rintojen suurennusleikkaukseni, tohtori Ersin Gonullu oli listani kärjessä, enkä olisi voinut toivoa parempaa kirurgia tai parempaa tulosta! Viestintä oli hämmästyttävää! Minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa… Lentokenttäkuljetuksesta, hotellista, sairaalasta, leikkauksesta ja kaikesta siltä väliltä se oli täydellinen, hyvin suunniteltu ja toteutettu! Lämmin kiitos koko Clinic Wisen tiimille ja tohtori Ersin Gonullulle!

Lue alkuperäinen

Loïs Stander

Olin tehnyt gynekomastian ja 360 liposian

Rated 5 out of 5
06/14/2023

Olin tehnyt gynekomastian, leuan rasvaimun ja 360 rasvaimun tohtori Ersin Gonullun kanssa 4 viikkoa sitten. Tri Ersin on ammattimainen ja lahjakas. Hän selitti selkeästi ennen ja jälkeen leikkausta odotukset ja teki kaiken kaikkiaan hyvää työtä. Olen edelleen toipumassa, mutta olen tyytyväinen tähänastisiin tuloksiin. Suosittelen lämpimästi tätä Dr.

Lue alkuperäinen

rabii moujahid

Se on paras päätös, jonka olen koskaan tehnyt…

Rated 5 out of 5
03/15/2023

Se on paras päätös, jonka olen koskaan tehnyt elämässäni, hienoa. Klinikalla he ovat aina tarkkaavaisia ​​kaikkeen, he eivät lakkaa murehtimasta leikkauksen jälkeen.

Lue alkuperäinen

Robin Y Eli Kingman Juarez

Täydellistä!

Rated 5 out of 5
11/19/2022

Minulle tehtiin mahalaukku ja kaikki on ollut hienoa, juuri niin kuin minulle oli selitetty. Hoito on ollut erinomaista, kaikki ovat erittäin ystävällisiä, he ovat tehneet minulle kaiken selväksi koko ajan. Laadukas sairaala ja lääkäri, aivan kuten hotelli. Ja en voinut lopettaa puhumista Cleosta, joka on selventänyt kaikki epäilyni siitä hetkestä lähtien, kun otin yhteyttä klinikalle. Super ystävällinen!! Erittäin suositeltavaa!

Lue alkuperäinen

Mariana Martínez

Oli superhyvää

Rated 5 out of 5
11/19/2022

oli superhyvää,sain viiden tähden palvelua!he olivat aina joku käytettävissäni arvostan koko tiimiä❤️.Tr Hakan on paras ja ystävällinen🤩Valitsen hänet uudestaan ​​jos minullakin on,jotkut yksi, joka jatkaa edelleen seurantaa, on hämmästyttävää. Hienoa työtä

Lue alkuperäinen

Lydia Okobi

Kiitos

Rated 5 out of 5
11/06/2022

Hei, haluan vain kiittää tohtori Ersiniä, sairaanhoitajia ja yöhoitajia, koordinaattorini Linaa ja kaikkia muita toimenpiteessäni mukana olleita, teillä on todella upea ja välittävä tiimi. Minulle tehtiin leikkaus 19. lokakuuta sen jälkeen, kun olin 3 vuotta päättänyt ja tutkinut leikkauksen saamista, koska tämä oli ensimmäinen leikkaukseni, johon päätin mennä tohtori Ersinin kanssa. Mielestäni syy, miksi valitsin hänet, oli hänen tietämys siitä, mitä hän tietää ja julkaisee. todella informatiivisia viestejä Instagramissa, ja voit kertoa, että hän on kaikki potilaidensa turvallisuuden puolesta. Yksinhuoltajaäitinä tämä oli minulle erittäin tärkeää, koska halusin jonkun varmistavan, että olen kunnossa ja että hän saa kaiken oikean hoidon ja tuen. tarvitaan, kun täytyy mennä kotiin ja olla äiti. Tohtori Ersin ja hänen työnsä, jota hän on tehnyt minulle, on leuat räjähtäviä, kuten vau, en voi edes alkaa sanoin kertoa, kuinka suurenmoista työtä hän on tehnyt erityisesti lapsen saamisen kanssa, useimmat siellä olevat kirurgit haluavat valita ja antaa olet vatsatuki yrittämättä tehdä siellä parasta työtä lipon kanssa, rehellisesti sanottuna hän on taikuri Minulla on 360 Aggressive Lipo vatsassa, alaselässä ja yläselässä, rakkauskahvat BBL:llä ja j plasmalla, koska ihoni ei ollut tarpeeksi joustava alareunassa .

Lue alkuperäinen

Lauren

Arvostele Clinic Wise Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %