Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5
Klinikka-arvostelu

Dr Serkan Aygın Hair Transplant clinic arvostelu

Dr Serkan Aygin Clinic Turkey on Istanbulissa toimiva esteettiseen lääketieteeseen keskittynyt yritys, jonka tavoitteena on tehdä asiakkaille laadukkaita hiussiirteitä ja muuttaa heidän elämänsä. Dr Serkan Aygın Hair Transplant Clinic hinnat ovat keskitasoa, ja ne lähtevät 2 500 eurosta ylöspäin. Tällä sivulla saat tarkempaa tietoa klinikan toiminnasta, jotta näet vastaako se muutoin toiveisiisi.

Arviomme

1.67/5

1.67 / 5.0

Varauksen tekeminen
Ennen toimenpidettä
Saapuminen ja majoitus
Klinikka
Toimenpide ja lääkärit
Jälkihoito

Dr Serkan Aygın Hair Transplant Clinic arvostelu yhteenveto

Varauksen tekeminen

3 / 5

Dr Serkan Aygin Clinic Turkey tarjoaa asiakkailleen ilmaisen konsultaation ennen ajan varaamista. Konsultaation aikana klinikan henkilökunta ottaa selville asiakkaan tilanteen. Samalla sovitaan siitä, mikä olisi paras mahdollinen hoitomuoto. Mikäli päätät jatkaa prosessia klinikan kanssa, Dr Serkan Aygın Hair Transplant Clinic sopii kanssasi ajankohdan, jolloin toimenpide tullaan tekemään. Lisäksi saat ohjeita siihen, millä tavalla voi valmistautua tulevaan operaatioon.

Konsultaation aikana kannattaa ottaa tarkasti selville se, mitä kaikkea heidän tarjoamaansa kokonaispakettiin kuuluu ja kuinka paljon se maksaa. Mahdollisista lisäkuluista on myös hyvä ottaa selvää. Klinikalta ei ole nimittäin löydettävissä selkeää hinnoittelua, joten toimenpiteen lopullista hinta-arvioita on mahdoton tehdä ilman lisätietoja. Hinnaston puuttuminen ei kuitenkaan tarkoita sitä, että he yrittäisivät yli hinnoitella palvelujaan. Todennäköisesti klinikka kokee järkevämmäksi sopia hinta jokaisen potilaan kanssa erikseen.

Ennen toimenpidettä

1 / 5

Jos olet kiinnostunut etenemään seuraavaan vaiheeseen klinikan kanssa, sinun tulee ottaa yhteyttä klinikkaan ja sopia konsultaatioaika. Konsultaation aikana tilanteesi arvioidaan henkilökunnan toimesta. Sen aikana on loistava tilaisuus kysyä tarkentavia kysymyksiä esimerkiksi kuljetuksiin ja hotelliin liittyen. Lisäksi kannattaa pyytää hinta-arvio ja kysyä mahdollisista lisäkuluista, jotta tietäisit tarkemmin kokonaiskustannukset.

Klinikka antaa sivuillaan neuvoja siihen, miten toimenpiteeseen tulee valmistautua. Esimerkiksi kahvia, tupakkaa ja alkoholia tulee välttää toimenpidettä edeltävänä päivänä, sillä ne vaikeuttavat anestesiaa. Ohjeisiin kuuluvat myös pukeutumisvinkit sekä lääkkeet, joita tulee välttää ennen operaatiota. Klinikka ei tarjoa tietoja siitä, mitä kaikkea palvelupakettiin kuuluu, joten paketin sisältö pitää selvittää konsultaation aikana.

Saapuminen ja majoitus

2 / 5

Dr Serkan Aygın ei tarjoa juurikaan muita palveluita kuin kaikista välttämättömimmät. Kuljettaja on mahdollista saada klinikan puolelta huolehtimaan siirtymät, joten niistä ei tarvitse asiakkaan itse huolehtia. Kuljetukset kuuluvat yleensä kaikkien klinikoiden valikoimaan, joten tämä ei sinänsä yllätä.

Kuljetusten lisäksi klinikka järjestää asiakkaalle hotellin, joten asiakkaan ei tarvitse siitä huolehtia. Lennot ovat lähes aina tilattava itse, sillä turkkilaiset klinikat eivät järjestä lentoja asiakkaan puolesta. Myöskään verikokeista ei ole erillistä mainintaa, joten on vaikea sanoa, tehdäänkö niitä ollenkaan.

Dr Serkan Aygın Hair Transplant Clinic ei tarjoa tarkempia tietoa hotellista, joten sen varustelutasosta on vaikea saada selvää. Luultavasti nämä kuitenkin selviävät konsultaation aikana, jolloin asiakkaan kannattaa kysyä lisätietoja majoitukseen liittyen.

Klinikka

1 / 5

Dr Serkan Aygın työskentelee omalla klinikalla Istanbulissa, joka sijaitsee kaupungin Euroopan puoleisella mantereella. Klinikasta ei ole kuin muutama kuva heidän nettisivuillaan, joten sen yleisilmeestä ei saa tarkempaa tietoa. Klinikka on kuitenkin kansainväliset standardit täyttävä ja sille on myönnetty JCI ja TUV sertifikaatit.

Klinikan tarjoamista mukavuuksista ei kerrota juurikaan etukäteen, joten lisätietoa tulee kysyä konsultaation aikana. On hyvä varautua toimenpiteeseen siten, että ottaa tarvittavat mukavuudet mukaan. Toinen vaihtoehto on tutkia heidän sosiaalisen median kanavia, joissa on paljon kuvia muun muassa asiakkaista ennen ja jälkeen toimenpiteen.

Toimenpide ja lääkärit

4 / 5

Tohtori Aygın yhdessä kokeneen henkilökunnan varmistavat sen, että toimenpide hoituu asianmukaisesti. Kokeneen lääkärin käsissä on turvallista olla ja toimenpide sujuu varmasti niin kuin pitääkin. Tarvittaessa klinikka tarjoaa tulkin, jotta kielimuuria ei pääse syntymään ja kommunikointi on helppoa.

Jälkihoito

0 / 5

Dr Serkan Aygin Clinic Turkey ei tarjoa asiakkaille juurikaan jälkihoitoon palveluita, vaan pakettiin kuuluu lähinnä kuljetukset, majoitus sekä hiussiirre. Dr Serkan Aygın tarkistaa operaation jälkeen sen, että hiusimplantti näyttää asianmukaiselta. Tämän lisäksi hiussiirre puhdistetaan tulehdusten varalta ja alue käsitellään PRP:llä tai laserhoidolla. Tämä edesauttaa siirtoalueen paranemista ja lopputuloksen laatua.

Johtopäätökset

Johtopäätökset - Dr Serkan Aygın sai meiltä 1,67 tähteä viidestä

1.67/5.0

Dr Serkan Aygın on tunnettu ja varmasti asiansa osaava lääkäri, mutta heidän klinikkansa tiedottaminen jättää paljon toivomisen varaa. Ensinnäkin palvelupakettien sisältöä tai hintaa ei ole selkeästi eritelty missään, vaan tiedot on ripoteltu sekavasti heidän sivuilleen.

Dr Serkan Aygın Clinic tarjoaa kovin vähän varsinaisen hiussiirteen lisäksi. Kuljetuksen ja majoituksen tarjoaminen on turkkilaisilla klinikoilla standardi, sillä ulkomailta tulevia asiakkaita on hyvä palvella kotimaisia enemmän. Klinikka tarjoaa esimerkiksi ohjeita siihen, mitä asiakkaan tulee ottaa huomioon ennen toimenpidettä. Olisi ollut kuitenkin hieno lisä, jos klinikka tarjoaisi asiakkailleen enemmän tukea ennen toimenpidettä.

Jos olet kiinnostunut lähtemään Turkkiin hiustensiirtoa varten, suosittelemme katsomaan myös muita vaihtoehtoja. Useilla klinikoilla on nimittäin selkeä hinnoittelu ja pakettien sisältö on kuvattu tarkasti ja selkeästi. Lisäksi monet klinikat tarjoavat palveluita tätä klinikkaa enemmän.

Hanki ilmainen hiusraportti tänään ja saa hyviä tarjouksia klinikoilta

Tiimi

Dr Serkan Aygın ja muu henkilökunta

Tohtori Aygın on todella kokenut hiussiirteiden ammattilainen, joka on toiminut alalla jo 1990-luvun lopusta lähtien. Siirryttyään työelämään hän on keskittynyt nimenomaan hiussiirteisiin, joihin liittyvää teknologista kehitystä hän on seurannut aitiopaikalta. Uransa aikana hänellä on ollut yli 10 000 onnellista asiakasta, joten kokemusta on kertynyt varsin mukavasti. Vuonna 2019 Serkan Aygın voitti Euroopan parhaan hiustensiirtoihin keskittyneen lääkärin palkinnon, joten hänen ammattitaitonsa on tunnustettu kollegojen parissa.

Lääkäriä on auttamassa luonnollisesti muuta henkilökuntaa, jotta toimenpiteet sujuisivat mahdollisimman luontevasti. Klinikalla käytössä olevat FUE ja DHI menetelmät ovat kaikille tuttuja, joten asiakkaat ovat asiantuntevissa käsissä. Klinikan yksi suurimmista vahvuuksista lieneekin se, että tohtori Aygın on ulkopuolisten organisaatioiden toimesta tunnustettu lääkäri alallaan.

Ennen ja jälkeen kuvat

Dr Serkan Aygın clinic Turkey ennen ja jälkeen tulokset

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Metodit

Dr Serkan Aygın metodit ja toimenpiteet

Dr Serkan Aygin Clinic on turkkilainen hiustensiirtoihin keskittynyt klinikka, joka tarjoaa monipuolisia palveluilta nimenomaan hiussiirteihin liittyen. Dr Serkan Aygın on kokenut ja arvostettu hiussiirteiden ammattilainen, joten työn laatu on varmasti korkeatasoinen. Klinikan suurimmat ongelmat verrattuna moniin muihin on siinä, että heillä ei ole selkeää hinnoittelua missään ja palveluiden sisältö jää epämääräiseksi. Näihin tosin saa varmasti selvyyden konsultaation aikana, joka pidetään ennen ajan varaamista.

Klinikka vaikuttaa kuitenkin korkeatasoiselta ja monipuoliselta, joten siltä osin kaikki on kunnossa. Heillä on käytössään useita eri teknologioita hiussiirteisiin liittyen. Yleisin menetelmä on FUE, josta on tullut hiustensiirtojen standardi. Sen edut ovat tarkkuus ja se, ettei menetelmästä jää arpia.

 

 

Hinnat

Tietoa hiustensiirron hinnasta

Selkeää hinnoittelua ei löydy, mutta muut nettisivustot ilmoittavat klinikan hintojen alkavan noin 2 500 eurosta. Luultavasti tämä hinnoittelu tarkentuu konsultaation aikana, jolloin henkilökunta pystyy tarkemmin arvioimaan istutettavien tuppien määrän.

Klinikan tarjoamiin paketteihin kuuluvat seuraavat asiat:

Lopullinen hiustensiirron hinta kannattaa kysyä konsultaatiossa, sillä klinikka ei tarjoa ennalta määrättyjä hintoja operaatioille. Jokaisen potilaan tilanne katsotaan erikseen, minkä jälkeen hinta määritellään. Suurin kustannus muodostuu siirrettävien hiustuppien määrästä.

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan toimitilat sijaitsevat Istanbulissa lähellä keskustaa, joten liikkuminen on helppoa ja vaivatonta. Klinikan palveluihin kuuluvat kuljetukset, joten asiakkaan tarvitsee huolehtia vain lennoista.

Henkilökuntaan voi ottaa yhteyttää joko sähköpostilla tai puhelimella. Heidän sivuiltaan löytyy myös yhteydenottoon tarkoitettu lomake.

Klinikalla on useita sosiaalisen median kanavia, kuten Instagram, Youtube sekä Twitter. Niistä näkee paljon kuvia esimerkiksi henkilökunnasta, tiloista sekä toimenpiteistä.

Dr Serkan Aygın on laajalti tunnustettu lääkäri hiussiirteiden osalta, joten toiminta on luotettavaa. Klinikalla on hyvin paljon seuraajia sosiaalisessa mediassa, joten se on laajalti tunnettu.

Heidän nettisivuiltaan on mahdollista tilata linkki omaan sähköpostiosoitteeseen, joka ohjaa käyttäjän sivulle, josta näkee ennen ja jälkeen kuvia.

Valittavissa on kaksi erilaista menetelmään: FUE ja DHI. FUE on lähtökohtaisesti suosituin menetelmä, mutta asiasta kannattaa keskustella lähemmin klinikan henkilökunnan kanssa.

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Säästä jopa 70 %