Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Worbimed Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Worbimed Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Worbimed Clinic Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Worbimed Clinic -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 4 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Naisten hiustensiirto ja kulmakarvojen siirto

Rated 5,0 out of 5
05/15/2022

Tein hiustensiirron pään etulinjaan ja kulmakarvojen siirtoon samana päivänä. Erittäin tyytyväinen tulokseen. Kiitos joukkueelle hienosta työstä. Erityiset kiitokset konsultti Ellille, joka auttoi aina mielellään ja vastasi rehellisesti kaikkiin kysymyksiini. Suosittelen tätä klinikkaa kaikille!!!

Lue alkuperäinen

Sedakat

Parransiirto

Rated 5,0 out of 5
05/15/2022

Minulla on erittäin positiiviset vaikutelmat Worbimedista. Kaikki lääkärit, sairaanhoitajat ja konsultti olivat erittäin ystävällisiä ja alansa erittäin ammattitaitoisia. Haluan kiittää erityisesti Ellia, koska hän auttoi minua jokaisessa vaiheessa – neuvoista ennen leikkausta, hotellin järjestämisestä ja kuljetuksista, jotta sain lisätietoja koko päivän toimenpiteistä ja leikkauksen jälkeisestä hoidosta. Ja tietysti tärkeintä, että minulla on uusi luonnollinen tiheä parta, joka teki itseluottamuksestani elämääni

Lue alkuperäinen

Vergil Solid

8 kuukauden tulos Worbimed Clinic

Rated 5,0 out of 5
05/12/2022

Minulle tehtiin hiustensiirto Worbimed-klinikalla 8 kuukautta sitten. Erittäin tyytyväinen tulokseen. Jos etsit klinikkaa, jossa kohtuullinen hinta ja paras palvelu ovat sinulle etusijalla, sinun kannattaa valita tämä klinikka. Kiitos joukkueelle, olet paras!

Lue alkuperäinen

Robert Lazarov

Elämää muuttava klinikka!

Rated 5,0 out of 5
05/12/2022

Epäröin pitkään, mutta lopulta kiitos lääkäriassistenttini Ellin kärsivällisyydestä, päätin mennä tälle klinikalle ja olen erittäin tyytyväinen valintaani. Kaikista muista klinikoista huolimatta heillä on reilu hinnoittelupolitiikka ja lisäksi koko toimenpiteestä henkilökohtaisesti vastuussa oleva lääkäri, ei apua toimenpiteen suorittamisessa kuten muilla klinikoilla. Suosittelen lämpimästi kaikille hakua hakeville!

Lue alkuperäinen

Elvin Huseynov

Arvostele Worbimed Clinic Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %