Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5
Klinikka-arvostelu

Estemylife arvostelu

Edullinen hiustensiirto Turkissa FUE-metodilla

Arviomme

2.8/5

2.8 / 5.0

Estemylife arvostelu

Ammattitaito, huolellisuus ja luotettavuus ovat kaikki tärkeitä tekijöitä hiustensiirtoklinikkaa valitessa. Estemylifella nämä kaikki toteutuvat, sillä kyseessä on kaiken kaikkiaan erittäin suosittu ja luotettava kauneusklinikka. Ei ole väliä, oletko lähes kokonaan kalju vai onko sinulla vain joitakin kaljuja kohtia. Estemylife pystyy hoitamaan kaikenlaiset hiustensiirrot, sillä operaatioista vastaa lähinnä tohtori Saç Ekim. Hänellä on hiustensiirroista vuosikymmenien kokemus, ja takana on lukuisia onnistuneita hiustensiirtoja sekä tyytyväisiä asiakkaita. Hiustensiirto kannattaa ehdottomasti hoitaa kokeneen tekijän avulla, ja sitä varten kannattaa tutustua myös muihin kokeneisiin lääkäreihin sekä hiustensiirtoklinikoihin. Toinen varteenotettava vaihtoehto on Estecenter klinikka. Ennen klinikan valintaa, sinun kannattaa myös lukea läpi Estecenter arvostelu.

Estemylifen klinikka sijaitsee Turkin Istanbulissa. Sinne lennetään suoria lentoja Suomesta, eikä matka kestä kauaa. Lennon jälkeen potilas pääsee rauhassa majoittumaan hotelliin, ennen kuin on aika lähteä klinikalle konsultaatioon. Lääkäri ja hoitajat tekevät selvityksen tilanteesta ja kertovat siitä, kuinka hoito käytännössä toteutetaan. Sen jälkeen onkin aika suorittaa itse toimenpide. Toimenpide suoritetaan aina sairaalassa ja hiustensiirron suorittaa alaan erikoistunut kirurgi, joka usein on mainitsemamme Saç Ekim.

Metodit

Hiustensiirto Turkissa suosittua FUE-menetelmää käyttäen

Estemylife on turkkilainen kauneusklinikka, joka tekee niin hiustensiirtoja kuin monia muitakin kauneuskirurgisia operaatioita. Operaatiot hoidetaan yleensä päiväkirurgian puolella, joten potilas pääsee yöksi hotelliin. Hiustensiirto Turkissa onkin varteenotettava vaihtoehto, kun harkinnassa on FUE-menetelmällä tehtävä hiustensiirto. Turkissa on useita lääkäreitä, jotka ovat erikoistuneet hiustensiirtoihin. Kun varaat hiustensiirron Estemylifesta, on hoitava lääkäri aina alan ammattilainen. FUE-menetelmä ei koskaan jätä suuria arpia, vaan se on hellävarainen tapa hoitaa hiustensiirrot. Hiuksia siirretään esimerkiksi takaraivolta tai niskasta, josta niiden puuttumista ei voi havaita. Estemylife arvostelu kertoo, miksi sinun kannattaa tutustua Estemylifeen ja varata hiustensiirto kyseiseltä klinikalta.

estemylife arvostelu
Hanki ilmainen hiusraportti tänään ja saa hyviä tarjouksia klinikoilta

Hinta

Hiussiirto hinta Estemylife klinikalla

Estemylife pystyy tarjoamaan laadukkaita hiustensiirtoja edulliseen hintaan. Hinnat alkavat noin 2 000 eurosta riippuen toimenpiteen laajuudesta. Toki klinikka haluaa nähdä kuvia ensin, jotta asiantuntijat pystyvät määrittämään, kuinka suuresta operaatiosta on kyse. FUE-hiustensiirto Turkissa on kuitenkin aina huomattavasti edullisempi kuin Suomessa. Nekin, joiden budjettiin hiustensiirto Suomessa ei sovi, voivat saada operaation suoritettua Turkissa.

Hiustensiirto Turkissa kattaa kaiken lennoista ja majoituksesta itse operaatioon. Lääkärin vastuu ei myöskään pääty operaation päättymiseen, vaan potilaalle annetaan konsultaatiota Estemylife klinikan toimesta vielä leikkauksen jälkeenkin. Potilas voi myös ottaa yhteyttä klinikkaan kysyäkseen neuvoja ja apua. FUE hiustensiirto on siinä mielessä laadukas menetelmä, että siitä ei jää inhottavia arpia, jotka ovat kosmeettisesti rumia. FUE-menetelmä on hellävarainen ja sopii sen vuoksi kaikille. Lue Estemylife hiustensiirto kokemuksia ja toteuta operaatio haluamallasi klinikalla.

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Usein kysytyt kysymykset

Estemylife arvostelu kertoo enemmän siitä, kuinka hiustensiirrot suoritetaan. Lyhyesti tiivistettynä yleisin keino on FUE-menetelmä, jonka avulla potilaalle ei jää arpia. Sen lisäksi operaatio voidaan myöskin suorittaa päiväkirurgisena operaationa, jolloin potilas pääsee yöksi takaisin hotelliin lepäämään. Valittavana on kuitenkin muitakin menetelmiä.

FUE-menetelmällä voidaan hoitaa osittainen kaljuuntuminen tai laaja-alainen kaljuuntuminen. Tulokset alkavat näkyä noin kymmenen kuukauden kuluttua hoidosta.

Kyllä voit. Estemylife suorittaa runsaasti erilaisia kauneuskirurgisia operaatioita, kuten esimerkiksi pistoksia, rasvaimua ja kasvojen leikkauksia. Potilas voi valita useampia toimenpiteitä suoritettavaksi yhden reissun aikana.

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Säästä jopa 70 %