Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Global Medical Care -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4.9 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Global Medical Care -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat syyskuu, 2023

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Global Medical Care Switzerland tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Global Medical Care -arvostelut

4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 20 reviews)
Excellent90%
Very good10%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Olen erittäin tyytyväinen palveluun…

Rated 5 out of 5
09/08/2023

Olen erittäin tyytyväinen palveluun, joka on ollut erittäin informatiivinen ja hyödyllinen. Sairaalan henkilökunta oli erittäin mukavaa ja katsoi minuun erittäin hyvin

Lue alkuperäinen

Alex

Hyvä hoito + hyvä hotelli + tulosodotukset

Rated 5 out of 5
08/10/2023
Baptiste Sillieres

Super

Rated 5 out of 5
04/11/2023
cyrine Ben abdessalem

Upea kokemus

Rated 5 out of 5
03/14/2023

Siitä lähtien, kun otin yhteyttä maailmanlaajuiseen lääketieteeseen, he vastasivat kaikkiin kysymyksiini ja palasivat asiaan niin nopeasti. Koko matkani ajan alusta loppuun sain päivityksiä ja tukea tarvittaessa. Tohtori Yalim Uctum vastasi kaikkiin kysymyksiini ja kävi luonani päivittäin leikkaukseni jälkeen. Menin Turkkiin yksin ja olin rauhallinen koko matkan ajan. Parempaa joukkuetta ei voisi toivoa.

Lue alkuperäinen

Georgie Forder

Varasin Global Medical caren...

Rated 5 out of 5
02/20/2023

Varasin Global Medical caren mahalaukun leikkaukseen Turkissa 15. helmikuuta. Lentokentälle saapumisesta aina lentokentälle pudotukseen asti palvelu oli 10/10. Minua tervehti lentokentällä ihana mies, joka kuljetti minua koko sen ajan, kun olin siellä. Minut vietiin sairaalaan tutkimuksiin, jotka olivat valmiina seuraavan päivän leikkausta varten. Kirurgi, joka minulla oli, DR Mehmet Yalim Uçtum, oli hämmästyttävä, kaikki sairaalan henkilökunta oli mahtavaa. Kolmen yön jälkeen sairaalassa minut kotiutettiin ja laitettiin yöksi hotelliin, jonka jälkeen pystyin kiertämään Izmiriä tekemään ostoksia. Seuraavana aamuna minut kerättiin ja vietiin takaisin lentokentälle. Matkustin yksin Englannista Turkkiin leikkaukseeni, enkä koskaan tuntenut oloani rennoksi, kaikki olivat niin ihania. Tämän täytyy olla yksi parhaista päätöksistäni.

Lue alkuperäinen

Kashia Kat Moon Briggs

Hei, iso kiitos koko joukkueelle. Global Medical Care

Rated 5 out of 5
01/28/2023

Hei, minulle on juuri tehty hiustensiirto Global Medical Caren avulla, halusin ensin kiittää tiimiä, joka hoiti minua siirtotasollani ja myös Albertia ja iso kiitos myös Asumanille ja hänen siskolleen Nagihanille heidän neuvoistaan, potilaistaan, ystävällisyydestään ja ammattitaitostaan. Suosittelen Global Medical Carea.

Lue alkuperäinen

Metnaoui

Vakavuus ja taidot

Rated 4 out of 5
01/20/2023

Olen tyytyväinen maailmanlaajuisen sairaanhoidon huolellisuuteen ja vakavuuteen, koska heillä oli pieni ongelma, joka johtui lähtevän lentoni peruutuksesta huonon sään vuoksi, he pystyivät lykkäämään puuttumistani yhdellä päivällä, ja kaikki meni hyvin. hyvin! tervetuloa, organisointia, ammattitaitoa, vakavaa ja osaavaa kääntäjää, odotan tämän kokemuksen perusteella näkeväni tulokset muutaman viikon ja kuukauden kuluttua…..!

Lue alkuperäinen

Gilles Laurent

Joukkue oli fantastinen ja erittäin…

Rated 5 out of 5
01/19/2023

Tiimi oli fantastinen ja erittäin tarkkaavainen. He käsittelivät kaikkia huolenaiheitani kuuntelemalla ja käsittelemällä niitä. Ehdottomasti kaikki hoidettiin.

Lue alkuperäinen

Mr Hockley

Mahalaukun hihan ja tyrän korjaus

Rated 5 out of 5
01/10/2023

Minua kohdeltiin ammattimaisesti ja siitä hetkestä lähtien, kun minut haettiin lentokentältä, kunnes minut vietiin takaisin lentokentälle. Kaikki tapaamani olivat aidosti kiinnostuneita ja panostivat mukavuuteeni ja hyvinvointiini. Tilat olivat erinomaisia ​​ja henkilökunta hämmästyttävää. Leikkaukseni oli ongelmaton ja minulla ei oikeastaan ​​ollut kipua. 3 päivää myöhemmin pystyin viettämään iltapäivän nähtävyyksiin tutustuen. Olen toipunut ilman ongelmia ja tulokset ovat tähän mennessä ylittäneet odotukseni. Järjestän jo seuraavaa "parannusta". Suosittelen lämpimästi Global Medical Carea. Ammattitaitoa, korkeaa huolenpitoa ja vastinetta rahalle ei voi voittaa.

Lue alkuperäinen

Joanne Collisson

Erinomaista palvelua…

Rated 5 out of 5
11/18/2022

Erinomainen palvelu koko tiimiltä. Suosittelen Global Carea kenelle tahansa.

Lue alkuperäinen

Sarah A.M

Poikkeuksellinen palvelu

Rated 5 out of 5
11/17/2022

Poikkeuksellinen palvelu. Meitä kohdeltiin erittäin hyvin alusta loppuun. He kuuntelivat aina ja olivat valmiita tekemään mitä tahansa hyväksemme. Erittäin suositeltavaa.

Lue alkuperäinen

Nneomabob Ekebere

Mikä hämmästyttävä kokemus

Rated 5 out of 5
10/27/2022

Mikä hämmästyttävä kokemus! GMC on niin hyvä ja välittävä. Tämä on paras päätös, jonka olen koskaan tehnyt! Kiitos GMC, että autat minua muuttamaan elämäni!

Lue alkuperäinen

Lily White

Arvostele Global Medical Care Switzerland

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Sveitsi Zurich.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %