Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Hairmedicsuk -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4,9 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Hairmedicsuk -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Hairmedicsuk United Kingdom tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Hairmedicsuk -arvostelut

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 out of 5 stars (based on 40 reviews)
Excellent98%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible2%

Had difficulty getting into Republic of…

Rated 5,0 out of 5
03/30/2024

Had difficulty getting into Republic of Ireland (customs)

Robbie contacted me via whats app and we decided to ship to Northern Ireland instead.

They included a free scalp Roller which smoothed over the delays which wasn’t their fault but customs, my only recommendation is the order email should include tracking details because hair loss products get flagged as if us baldys don’t have enough problems! Lol

Karl Murray

Two of us had our transplant on the…

Rated 5,0 out of 5
02/04/2024

Two of us had our transplant on the same day (3rd feb 24) with Dr Basher.

Kevin

Hair transplant- From the initial consultation to the…

Rated 5,0 out of 5
01/12/2024

From the initial consultation to the final result, my experience with Hair Medix was exceptionally professional and stress-free. Dr. Bashar stood out for his expertise, making the entire process almost painless. Despite initial discomfort from numbing injections, the subsequent journey was smooth sailing. Continuous checks ensured my comfort, dispelling concerns raised by friends and family. Contrary to expectations, I woke up pain-free this morning, genuinely thrilled with my new hairline. This life-changing experience has left me overwhelmed with gratitude. Thank you, Hair Medix; I’ll enthusiastically recommend you to family, friends, and anyone willing to listen.

Matthew Vine

Loistava palvelu

Rated 5,0 out of 5
12/07/2023

Erinomainen palvelu, ei vain, erinomaiset korkealaatuiset tuotteet, jotka toimivat! Olen käyttänyt monia yrityksiä aiemmin, mutta kukaan ei ole lähellä tätä.

Lue alkuperäinen

Gary Thompson

FANTASTINEN PALVELU SAAPUI ERITTÄIN NOPEASTI…

Rated 5,0 out of 5
10/14/2023

FANTASTINEN PALVELU SAAPUI ERITTÄIN NOPEASTI . HYVIN PAKATTU MYÖS ILMAISELLE RULLALLA. KIITOS SUPER PALVELUSTASI

Lue alkuperäinen

Wendy

Olen käyttänyt niitä useita kertoja ja erittäin…

Rated 5,0 out of 5
09/26/2023

Olen käyttänyt niitä useita kertoja ja erittäin tyytyväinen heidän palveluunsa.

Lue alkuperäinen

Robert Neil

Hyvä palvelu

Rated 5,0 out of 5
09/26/2023

Tilasin minoksidiilia ja 11 päivää myöhemmin se ei ollut saapunut. Soitin Hair Medicsille ja he lähettivät heti toisen pullon ja ilmaisen hiusrullan. Erittäin tyytyväinen palveluun.

Lue alkuperäinen

Sue French Islam

Hiustensiirto tehtiin Hairmedics UK:ssa…

Rated 5,0 out of 5
09/20/2023

Hairmedics UK:ssa heidän London Colneyn klinikalla eilen. Kuten monet muut arvostelut ovat sanoneet, koko prosessi on loistava, ja suosittelen niitä lämpimästi. Huolellinen ennen op-operaatiota, Whats App on yhteydessä lääkäriin, jotta voin kysyä mitä tahansa tarvitsemani ennen ensimmäistä konsultaatiota tai sen jälkeen. Erittäin rehellisiä, kannustavia ja avoimia vastauksia kysymyksiini kauttaaltaan. Päivä oli erittäin sujuva ja erittäin ammattimainen, ja hoitoni potilaana oli aina jokaisen päätöksen ytimessä. Tohtori Fahad ja tohtori Bashir sekä heidän fantastinen tiiminsä olivat loistavia joka vaiheessa. Olen ymmärtänyt, mitä kovaa työtä hiustensiirto on lääkintätiimille, ja Hairmedicsin tiimi ei koskaan lopettanut työtä tehdäkseen asioista niin nopeita, helppoja ja kivuttomia kuin mahdollista, en tiedä miksi odotin niin kauan. saada se valmiiksi, enkä malta odottaa tuloksia. Leikkaus oli pitkä päivä, ja välillä oli lievää epämukavuutta, mutta ei kipua, ja vointini oli aina ryhmän mielessä. Päivä 2 tänään minulla ei ole kipua, ei turvotusta ja vähän verta ja hiusraja näyttää erittäin positiiviselta, en voisi olla onnellisempi. Hyödynnä kilpailukykyiset hinnat ja Hairmedics UK:lla on voittava kaava! Jos harkitset hiustensiirtoa, olisit hullu olla käyttämättä Hairmedics UK -tiimiä.

Lue alkuperäinen

Mr Iain Regan

Erinomainen alusta loppuun

Rated 5,0 out of 5
09/07/2023

Erinomainen alusta loppuun, paljon huomiota yksityiskohtiin ja ammattitaidolla.

Lue alkuperäinen

customer

Todella positiivinen kokemus Hair Medicsistä

Rated 5,0 out of 5
08/19/2023

Tämä arvostelu on tarkoitettu ihmisille, jotka ovat viettäneet kuukausia ja vuosia etsiessään oikeaa paikkaa hiustensiirtotoimenpiteen suorittamiseksi. Toivon tämän auttavan.

Lue alkuperäinen

Harry

Kokemukseni on ollut fantastinen A1.

Rated 5,0 out of 5
07/25/2023

Leannen alustavasta konsultaatiosta toimenpiteeseen asti tunsin oloni erittäin rentoutuneeksi ja rennoksi. Upea ympäristö ja ihanat ihmiset, tein 2 toimenpidettä, joten olin huolissani siitä, että jälkihoito saattaa olla epämukavaa, mutta voin rehellisesti sanoa, että minulla on ollut hyvin vähän ongelmia paranemiseni kanssa toistaiseksi. Olin tehnyt tutkimusta ja vertaillut kolmeen muuhun klinikkaan. Niiden hinnat ovat ylivoimaisesti paras arvo, jonka löydät. Heidän kliinikansa ja lääkärinsä on kaikki nimetty heidän sosiaalisissa kontakteissaan ja verkkosivustollaan, jotta voit nähdä, että he ovat GMC- ja GQC-rekisteröityjä mielenrauhan vuoksi. Jatkotutkimuksestani huomasin, että useat heidän lääkäreistään työskentelevät myös useissa muissa tunnetuissa klinikoissa, joten heidän avoimuutensa oli minulle suuri helpotus, ja voit tehdä varauksen luottavaisin mielin.

Lue alkuperäinen

Tony

FANTASTINEN. Alusta loppuun tunsin oloni mukavaksi…

Rated 5,0 out of 5
05/30/2023

Alusta loppuun tunsin oloni mukavaksi ja tunsin oloni mukavaksi kaikkien siellä olevien taholta. Tiesin tarkalleen mitä tapahtui milloin ja miksi. Tohtori Bashar (ja hänen tiiminsä) ja Leanne olivat loistavia ja saivat minut rauhoittumaan heti. Leanne oli sitten erinomainen KAIKKI seurantakysymykseni ja jälkihoitoni kanssa. Minulla on ollut hämmästyttävä kokemus ja paranemisprosessini on ollut nopea ja helppo. Ei malta odottaa nähdäkseni tuloksia.

Lue alkuperäinen

Harry

Arvostele Hairmedicsuk United Kingdom

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Iso-Britannia London Colney.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %