Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

ArtMed International Health Services -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan ArtMed International Health Services -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat helmikuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

ArtMed International Health Services Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki ArtMed International Health Services -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 90 reviews)
Excellent98%
Very good2%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Hi my name is Ray and I had a good…

Rated 5 out of 5
02/03/2024

Hi my name is Ray and I had a good experience with ArtMed. Invi Aliaj did a great job coordinating everything so my visit to Turkey went well. The staff and especially my translator Mehmet did a great job also. The medical office was clean and professional looking. ArtMed had a lot of patients coming and going which is a good sign when having this procedure. This is my third procedure in the last eight years and out of all my procedures I feel like this one is going to be my most successful one. I found ArtMed on Instagram and I highly recommend ArtMed to anybody interested in having the hair procedure. Big Thanks to the ArtMed team..

customer

"Exceptional Experience at ARTMED…

Rated 5 out of 5
01/25/2024

”Exceptional Experience at ARTMED Clinic! I recently underwent a hair transplant, and the service, process, and staff exceeded my expectations. Xheni, my medical consultant, provided outstanding support. The translators and surgery attendants, Gamze and Mehmed, were fantastic, making the entire experience seamless and comfortable. Highly recommend ARTMED Clinic for their top-notch service and exceptional team!”

Consumer

I found the whole experience from the…

Rated 4 out of 5
01/22/2024

I found the whole experience from the start to finish was a very good one, from the start Elsa was always on hand to answer anything I needed anytime I asked , very supportive and helpful, on the day of the procedure we were met and walked through every step and this continued post surgery

stephen edge

Excellent service

Rated 5 out of 5
01/15/2024

Excellent service, best experience ever, starting from picking up from airport with nice decorated car with big screen TV, and drop off to hotel. The Hotel was one of the best next to ocean view with free breakfast. Pickup from Hotel to clinic. English translator, all staff members were very friendly and helpful. Every single step was very easy. I will recommend all my friends to use them for hair transplant.

KAMRUL HASAN

From the moment I stepped off the plane…

Rated 5 out of 5
01/12/2024

From the moment I stepped off the plane I was made to feel very special. Everything was done with precision. The transfers were on time and the Hotel was very good. The Doctors, interpreting, nurses, Xheni the consultant and staff were very professional and kind. They take great care to listen and make you feel special. The procedure was relatively painless and the result so far is fantastic. I highly recommend Artmed Climic.

Claudio

Potilaiden puolustaminen, stressin lievitys, itseluottamuksen lisääminen, terveydenhuoltotiimi

Rated 5 out of 5
12/31/2023

Amerikkalaisena terveydenhuollon tarjoajana olin aluksi skeptinen, mutta ensimmäisestä päivästä lähtien ylivoimainen keskittyminen ja jonot, joita kuulin ja todistaja ARTMEDin terveydenhuoltotiimiltä, ​​on "painopisteemme ovat asiakkaiden tulokset, kokemukset ja tulokset. ”

Lue alkuperäinen

Tango

No Title

Rated 5 out of 5
12/26/2023

Sain juuri viisi päivää sitten hiustensiirtoni valmiiksi, ensimmäisestä päivästä lähtien minulla oli erittäin hyvä viestintä Elsan kanssa ja hän suunnitteli kaiken täydellisesti. Kaikki oli sujuvaa. Arvostan todella hyvää palvelua ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Lisäksi klinikka, sairaanhoitaja ja lääkäri kaikki olivat mahtavia, he tekivät hienoa työtä. Lääketieteellinen hoito kääntäjä lääkäri sairaanhoitaja kaikki En tiedä mitä muuta voin sanoa Suosittelen todella lämpimästi tätä klinikkaa, joka työskentelee erityisesti Elsan kanssa etsimässä sanaa ensi vuonna, tee vielä yksi kierros.

Lue alkuperäinen

Ahmed Acib

No Title

Rated 5 out of 5
12/26/2023

Aluksi, kuten jokainen, joka matkustaa maansa ulkopuolelle tällaiseen menettelyyn, olin skeptinen. Invi oli hämmästyttävä isäntä ja varmisti, että kaikkiin kysymyksiini ja huolenaiheeni otettiin huomioon. Hän oli erittäin avulias koko prosessin ajan. Myös Mehmet oli erittäin ystävällinen ja avulias Istanbulissa oleskelun aikana. Mehmet varmisti, että olin mukava koko ajan, ja auttoi minua viihtymään leikkauksen aikana sekä leikkauksen jälkeen. Aina kun tunsin oloni hieman ahdistuneeksi tai hermostuneeksi, Mehmet oli paikalla puhumassa minulle prosessin läpi tai saadakseen vettä ja rentoutua. Kaiken kaikkiaan kaikki täällä saivat minut tuntemaan oloni erittäin tervetulleeksi ja rentoutuneeksi. Erittäin ammattitaitoinen ryhmä ja suosittelen 10/10.

Lue alkuperäinen

Mike Turner

Koko prosessi oli upea…

Rated 5 out of 5
12/18/2023

Koko prosessi oli fantastinen alusta loppuun. Ledjona, Mehmet ja koko lääkintähenkilöstö olivat uskomattomia. Kuljetus oli aina ajallaan, ja minut ja vaimoni haettiin lentokentältä luksusajoneuvolla. Hotellin henkilökunta ja huonepalvelu olivat erinomaisia. Toimenpidepäivänä lääkäri selitti yhdessä kääntäjän kanssa prosessin perusteellisesti. Minulle tehtiin hiustensiirto ja aion suositella tätä klinikkaa perheelleni ja ystävilleni.

Lue alkuperäinen

sean moulton

ARTMED Hair Transplant Turkey

Rated 5 out of 5
12/13/2023

Kokemukseni ART MED hiustensiirrosta ensimmäisestä päivästä alkaen!! toimenpide oli kivuton varsinkin seuraavana päivänä tuntui todella hyvältä..

Lue alkuperäinen

zahi khoury

Alusta nykypäivään

Rated 5 out of 5
12/10/2023

Alusta nykypäivään Elsa on ollut informatiivinen, välittävä ja tukeva osa ArtMed-kokemustani. Hän on aina kirjautunut sisään ja vastannut kaikkiin kysymyksiini, matkustamisesta toiseen maahan tämän valinnaisen leikkauksen vuoksi. Arvostan suuresti Elsaa, hän on kaunis, älykäs ja välittävä ihminen. En olisi voinut tehdä tätä ilman häntä! Kiitos Elsa! Olet suosikkini!! – J

Lue alkuperäinen

Jae McCain

No Title

Rated 5 out of 5
12/01/2023

Jos joku on kiinnostunut vastaanottamaan palveluita, minulla ei todellakaan ole negatiivisia arvosteluja. Ne ovat parhaita palveluita, joita olen kokenut alusta loppuun. Autopalveluun ruokailujärjestelyihin terveydenhuollon tarkistaminen oli heille erittäin tärkeää, että lähdet erinomaisessa kunnossa. Todella upea kokemus Artmedin kanssa.

Lue alkuperäinen

Mike Math

Arvostele ArtMed International Health Services Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %