Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5
Klinikka-arvostelu

Arena Med Hair clinic arvostelu

Vuonna 2002 perustettu Arena Med Hair clinic on hiustensiirtoklinikka Istanbulissa. Klinikka on lähes täyden palvelun kokemuksen tarjoava hiustensiirtokeskus, jonka pakettien hinnat ovat melko edulliset moniin muihin hiustensiirtoklinikoihin verrattuna. All-inclusive-paketin hintaa lukuun ottamatta tarkka Arena Med Hair Transplant klinikan teettämän toimenpiteen hinta määräytyy kuitenkin asiakkaan mukaan. Lue arvostelu niin tiedät, onko tämä juuri oikea klinikka sinulle.

Arviomme

2.7/5

2.7 / 5.0

Varauksen tekeminen
Ennen toimenpidettä
Saapuminen ja majoitus
Klinikka
Toimenpide ja lääkärit
Jälkihoito

Arena Med arvostelu yhteenveto

Varauksen tekeminen

4 / 5

Arena Med Hair clinic tarjoaa selkeän sivuston, jonka kautta saa lähes kaiken tarvittavan tiedon hiustensiirrosta ja oheispalveluista. Klinikalle voi ottaa yhteyttä esimerkiksi WhatsAppin kautta lähettämällä kuvia ja viestin, jonka jälkeen saa maksuttoman analyysin ja tarjouksen. Arena Med Hair Transplant -tarjouksia voi tiedustella myös sivuston lomakkeen kautta tai sähköpostitse sekä puhelimitse. Klinikan yhteystiedot löytyvät sen sivustolta.

Klinikan huonona puolena on se, että siirtojen hintoja ei ole valmiina nähtävillä sivustolla valmispakettia lukuun ottamatta. Se on kuitenkin tyypillistä, koska hinta määräytyy lopulta aina asiakkaan tarvitsemien operaatioiden mukaan. Klinikka kuitenkin kertoo erikoistarjouksestaan; 1 400 euroa maksavasta All-inclusive-paketistaan ja sen sisällöstä hyvin tarkasti. Hinta kannattaa siitä huolimatta aina tarkistaa ennen varsinaisen varauksen tekemistä, että ikäviä yllätyksiä ei tule.

Ennen toimenpidettä

2 / 5

Klinikka kertoo sivustollaan toimenpidettä edeltävästä ajasta. Se kertoo järjestävänsä kaiken asiakkaan puolesta ja myös sen, mitä minäkin päivänä saapumisen jälkeen tapahtuu. Asiakkaat saavat siis hyvän kuvan jo ennen ajan varaamista siitä, mitä ennen hiustensiirtoa oikeastaan tulee tapahtumaan. Lisäksi asiakaspalvelujohtaja ottaa sinuun yhteyttä ennen matkaa ja auttaa järjestämään kaiken.

Huonona puolena on se, että asiakkaan apuna oleva asiakaspalvelujohtaja on englanninkielinen ja monilla voi olla vaikeuksia englannin puhumisessa ja ymmärtämisessä. Lisäksi klinikka ei kerro varsinaisesti ravitsemus- tai ravitsemuslisäsuosituksista, vaikka se jakaakin tietoa muista asioista, joita operaation aikana ei saa tehdä.

Saapuminen ja majoitus

4 / 5

Cityklinikka kotimaisena vaihtoehtona ei tarjoa juurikaan ylimääräistä palvelua itse toimenpiteen lisäksi. Asiakkaan tulee itse hoitaa sekä kuljetukset että majoitus klinikalle. Jos satut asumaan lähellä klinikkaa, pääset tietysti helpolla, sillä keskeisen sijainnin ansiosta paikalle pääsee julkisella liikenteellä.

Mikäli paikkakunnallasi ei ole Cityklinikan toimipistettä, joudut matkustamaan paikan päälle. Kannattaa huomata, ettei toimenpiteen jälkeen suositella autolla ajamista, joten julkinen liikenne lienee paras vaihtoehto. Matkustaminen on tietysti helppoa Suomen sisällä, koska maa on tuttu ja omalla äidinkielellä pärjää mainiosti.

Cityklinikan toimipisteet sijaitsevat Suomen suurissa kaupungeissa, mutta hiusten siirtäminen on keskittynyt Helsinkiin. Ennen ajan varaamista kannattaa tutustua kaupungin majoitustarjontaan. Suomessa hotellit ovat hintavia, joten ne tuovat myös lisäkustannuksia operaatiolle.

Klinikka

5 / 5

Arena Med ei ole sairaala, vaan klinikka, mutta se noudattaa korkeita kansainvälisiä hygieniastandardeja. Lisäksi se käyttää moderneja mikrolaitteita, joilla operaatiot suoritetaan hyvin tarkasti ja ammattitaitoisesti. Klinikka itsessään on myös viihdyttävä ja tarjoaa asiakkaille esimerkiksi pehmeitä penkkejä odottelua varten.

Klinikka ei kerro itse hiustensiirtomenettelyä lukuun ottamatta sen käyttämistä menetelmistä. Se ei esimerkiksi kerro sitä kuinka se mittaa hiusrajan ja tiheyden. Se ei myöskään mainitse, että se tarjoaisi operaatiopäivänä ruokailuja tai yksityistä huonetta asiakkailleen.

Toimenpide ja lääkärit

3 / 5

Klinikan henkilökuntaan kuuluu osaavaa, kokenutta ja lääketieteen koulutuksen saanutta henkilökuntaa. Klinikka on varustettu korkeimmilla hygieniavaatimuksilla ja moderneilla mikrolaitteilla. Kyseessä ei kuitenkaan ole sairaala, vaan pelkkä klinikka. Klinikan johtaja on itse plastiikkakirurgi Tri Meltem Kilic, jolla on paljon kokemusta.

Jälkihoito

2 / 5

Arena Med clinic kertoo myös jälkihoidosta sivustollaan, joten siihen voi tutustua jo etukäteen. Se antaa esimerkiksi ohjeita siihen, mitä pitäisi välttää operaation jälkeen ja kuinka kauan toipuminen kestää. Arena Med Hair Transplant -asiakkaat saavat myös jälkihoitopakkauksen, mutta klinikka ei kerro tarkemmin, mitä se sisältää. Se kertoo kuitenkin, että potilaat saavat myös antibioottikuurin ja mahdollisia särkylääkkeitä.

Johtopäätökset

Johtopäätökset - Arena Med sai meiltä 2,7 tähteä viidestä

2.7/5.0

Arena Med -klinikka tarjoaa huipputason ja maailmankuulujen hiustensiirron ammattilaisten palveluja sekä turvallisen ja hygieenisen klinikan. Se on myös ilmoittanut hintansa hieman selkeämmin kuin moni muu klinikka, ja sen täyden palvelun paketti on myös edullinen moneen kilpailijaan verrattuna.

Arena Med tarjoaa siis loistavan klinikan aivan pakettiin kuuluvan modernin hotellin vierestä. Asiakkaille tarjotaan jopa kolmen päivän majoitus sekä myös kuljetukset ja esimerkiksi opas, joka tekee kokemuksesta turvallisemman ja mukavamman tuntuisen. Klinikka on siis loistava vaihtoehto hiustensiirroille Turkissa, mutta sekään ei ole aivan täydellinen, kuten ei varmasti mikään klinikka.

Toisin kuin monet muut klinikat, klinikka ei kerro tarjoavansa suomenkielistä tulkkia tai omaa huonetta potilaille. Klinikka kertoo myös vain yhdestä hiustensiirtomenetelmästä, kun monet muut Turkin klinikat tarjoavat myös muita erilaisia vaihtoehtoja.

Hanki ilmainen hiusraportti tänään ja saa hyviä tarjouksia klinikoilta

Tiimi

Klinikan henkilökunta

Tohtori Meltem Kilic on plastiikkakirurgi, jolla on paljon kokemusta. Hän ohjaa koko klinikkaa toimenpiteiden ja terveystarkastusten suhteen ennen leikkausta. Serkan Aydin taas on tiedotusvälineistäkin tuttu hiustensiirtojen asiantuntija. Hän on yksi halutuimmista hiussiirteen asiantuntijoista myös maailmanlaajuisesti, ja se kertoo paljon hänen osaamisestaan, ja on jo yksi hyvä syy suosia klinikkaa. Tiimiin kuuluu myös muuta osaavaa henkilökuntaa, kuten sairaanhoitajia.

Klinikka tarjoaa sivustollaan henkilökunnan esittelyt kuvien kera. Esittelyissä kerrotaan lyhyesti kunkin jäsenen koulutuksesta ja kokemuksesta. Tiimiin etukäteen tutustuminen antaakin monille turvallisuudentunnetta ja luottamusta klinikkaa kohtaan. Aivan jokaisen henkilökuntaan kuuluvan esittelyä sivustolta ei kuitenkaan löydy, sillä henkilökuntaa on paljon.

Ennen ja jälkeen kuvat

Arena Med Hair Transplant clinic ennen ja jälkeen tulokset

Ennen ja jälkeen kuva klinikan suorittamasta hiustensiirrosta. Klinikka tarjoaa runsaasti ennen ja jälkeen kuva- ja videomateriaalia myös sivustollaan ja sosiaalisen median tileillään, kuten esimerkiksi Youtubessa. Klinikan ammattilaisten työnjälkeen pääsee siis tutustumaan jo ennen omaa hiustensiirtoa.

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Metodit

Arena Med Hair Transplant clinic metodit ja toimenpiteet

Turkista on tulossa yksi hiustensiirtoalan johtavista maista ja monet suositut hiustensiirtoklinikat sijaitsevat juuri Istanbulissa, kuten myös Arena Med. Hiustensiirtoon käytetään Arena Med Turkey -klinikalla FUE-menetelmää, jossa karvatuppiryhmät poistetaan ohuella ontolla neulalla ja ne siirretään kaljuihin kohtiin. Karvojen ottokohdat puudutetaan paikallisesti ja niiden haavat paranevat nopeasti ja merkittävää verenvuotoa ei tule. Parantumisvaihekin on yleensä kivuton.

Kokeneen ja koulutetun henkilökunnan sekä maailmankuulun hiustensiirron asiantuntijan tiimi takaavat, että olet ammattilaisten luotettavissa käsissä. Myös itse klinikka on hygieeninen ja riskit hiustensiirroissa ovat suhteellisen pienet. Itse hiustensiirron sivuvaikutuksia ei kuitenkaan vielä tunneta.

Hinnat

Hiustensiirto hinta

Hiustensiirto hinta määräytyy klinikalla toimenpiteen laajuuden ja asiakkaan tarpeiden mukaan. Siksi asiakkaat voivatkin pyytää ilmaista hinta-arviota jo ennen varsinaista hiustensiirtoajan varaamista. Klinikalla on myös 1 400 euroa maksava All-inclusive-paketti.

All-inclusive-pakettiin sisältyvät seuraavat asiat:

Arena Med Turkey tarjoaa kattavan paketin sisältäen operaation tärkeimmät asiat. Herkille tai ahdistuneille potilaille tai suurelle määrälle siirteitä on tarjolla myös sedaatio, vaikkakin operaatio voidaan tehdä yleensä pelkän paikallispuudutuksen avulla.

Usein kysytyt kysymykset

Potilaat ilmoittavat yleensä tuntevansa vain hieman paineen tunnetta, sillä siirrot tehdään yleensä paikallispuudutuksessa, jolloin kipua ei tunne lainkaan.

Kasvun alkamiseen kuluu noin kolme kuukautta. Huomattavaa pysyvää kasvua on kuitenkin vasta noin viidennestä kuukaudesta alkaen.

Klinikka ei ilmoita tarkkaa ikärajaa, vaan se kertoo, että hiustensiirto on enemmän tapauskohtaista. Klinikalle kannattaa siis ottaa yhteyttä suoraan oman tilanteen tiedustelemiseen.

Arena Med -klinikka on aivan palveluiden vieressä ja sen tarjoama hotelli on viiden minuutin kävelymatkan päässä liike- ja pankkialueesta.

Hiusten ulkonäköön vaikuttaminen on mahdollista, jos potilas haluaa esimerkiksi tietyn kasvusuunnan, mutta siitä on juteltava etukäteen henkilökunnan kanssa.

Riskit hiustensiirrossa ovat yleensä suhteellisen pienet, mutta se voi aiheuttaa paikallisen anestesia-aineen sietämättömyyttä. Itse hiustensiirron sivuvaikutuksia ei kuitenkaan vielä tunneta.

Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %