Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Locomedicall -arvostelu

Klinikan pisteet
4,8
Rated 4.8 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Locomedicall -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat helmikuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Locomedicall Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Locomedicall -arvostelut

4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 out of 5 stars (based on 37 reviews)
Excellent92%
Very good3%
Average0%
Poor0%
Terrible5%

Olin täällä lokakuussa ja päätin...

Rated 5 out of 5
12/11/2023

Olin täällä lokakuussa ja päätin suurentaa rinntoja Locomedicalissa. Kaikki oli todella täydellisesti järjestetty. Taksi haki meidät lentokentältä ajoissa ja vei meidät hotelliin. Meidät toivotettiin myös lämpimästi tervetulleeksi hotelliin. Seuraavana päivänä se alkoi ja minut vietiin hotellista sairaalaan ystäväni kanssa. Siellä kaikki selitettiin minulle jälleen hyvin yksityiskohtaisesti ja kaikesta keskusteltiin yksityiskohtaisesti. Mukana olleet tytöt ovat todella mukavia ja auttavat sinua kaikessa. Loppujen lopuksi olen super tyytyväinen ja rinnoistani on tullut juuri sellaiset kuin kuvittelin 🙂 ja kaikki toiveet myös huomioidaan. Viimeisenä päivänä tehtiin uusi tarkastus ja kaikki oli tietysti hyvin. Voin vain vilpittömästi suositella tiimiä ja lääkäriä ja palaan heti takaisin!! Minulla oli myös Cagla loistavana yhteyshenkilönä kotona, jos minulla oli kysyttävää. Iso kiitos joukkueelle!

Lue alkuperäinen

Angelina. angii

Rintojen suurentaminen implanteilla

Rated 5 out of 5
11/24/2023

Upea klinikka! Olet erittäin hyvissä käsissä ja voit luottaa tiimiin ja lääkäriin 100%. Lääkäri toteuttaa toiveesi juuri niin kuin haluat ja tietää mitä tekee. Matkustin Saksasta äitini kanssa ja kävin rintaleikkauksessa tai rintojen suurennuksessa implanteilla. Rakastan uusia rintojani ja olen erittäin iloinen saadessani sen tehdä LOCOMEDICAL Clinicissä. Iso kiitos mahtavalle porukalle! ❤️

Lue alkuperäinen

Weronika

11) Olen käynyt veturissa kahdesti…

Rated 5 out of 5
11/24/2023

11) Olen ollut veturilääkärissä nyt kahdesti.

Lue alkuperäinen

Martha rimothy

Sain huonomman kokemuksen tästä toimistosta…

Rated 1 out of 5
11/02/2023

Pahemman kokemuksen tästä toimistosta sain leikkauksen 8. huhtikuuta tästä toimistosta. Sain bbl lipo faceliftin ja rintojen kohotuksen. Kokemukseni tästä virastosta on huonompi. Maksoin tästä 7000 euroa .assistenttina oli dirlik cagla ja leena.he ovat todellista huijausta. He teurastivat vartaloni kasvoni niin pahasti. Heidän työnsä on kamalaa. Epäammattimaista. Erittäin töykeä ja varkaus. Jos rakastat kehoasi ja elämääsi, älä mene heidän luokseen .Olin sairaalassa 3 kuukautta avohaavan kanssa. Minulla on erittäin vakavia terveysongelmia tämän leikkauksen jälkeen.

Lue alkuperäinen

k zee

He ovat vain petostoimisto teurastettu minun...

Rated 1 out of 5
09/30/2023

He ovat vain petostoimisto teurastettu ruumiini ja kasvoni erittäin pahasti

Lue alkuperäinen

k zee

Cagla oli hämmästyttävä, hän auttoi vaimoani…

Rated 5 out of 5
09/25/2023

Cagla oli hämmästyttävä, hän auttoi vaimoani ja minua joka askeleella ja teki kaikesta helppoa. Minulla oli todella miellyttävä kokemus saada hiukseni kuntoon täällä, olen noin 3 viikkoa ja hiukseni alkavat jo kasvaa, nyt ei voi muuta kuin odottaa ja antaa niiden kasvaa 😀

Lue alkuperäinen

Ahmad Naimee

Pakarani on hyvä

Rated 5 out of 5
06/16/2023

Pakarani on valmis kesään Olen niin onnellinen, kiitos paljon lääkärille ja joukkueelle.

Lue alkuperäinen

Sibel Yazar

Kaikki meni niin sujuvasti

Rated 5 out of 5
06/16/2023

Kaikki meni niin sujuvasti, olin jopa järkyttynyt itsekin.

Lue alkuperäinen

Shine Love

Erittäin tyytyväinen tulokseen!

Rated 4 out of 5
05/25/2023

Minulle tehtiin rintojen suurennusleikkaus Locomedicallilla ja olen erittäin tyytyväinen tulokseen! Koko toimenpiteen järjestävä Cagla on niin suloinen ja avulias henkilö, joka huolehtii kaikista kysymyksistä ja tarpeista! Kirurgi teki myös upeaa työtä, rinnastani tuli juuri sellaisia ​​kuin halusin. Vaikka lääketieteelliset standardit ovat huippuluokkaa, on pidettävä mielessä, että turkkilaisten esteettisten tai lääketieteellisten toimenpiteiden käsittelyssä ja organisoinnissa on tiettyjä eroja, jotka saattavat poiketa länsimaiden lähestymistavasta. Tämä on tärkeää odotustenhallinnan kannalta. Esimerkiksi sairaalahenkilökunnan puuttuva englannin kielen taito tai sairaanhoitajien potilashoidon/palvelun taso, jota Locomedical ei itse voi hallita, koska leikkaukset tehdään ulkoisessa yksityissairaalassa eikä itse liikkumisklinikalla (jossa kaikki muut toimenpiteet ja tarkastukset suoritetaan osoitteessa). Locomedicall tarjoaa asiakkailleen erinomaiset kääntäjät, jotka takaavat ammattimaisen ja mukavan kokonaiskokemuksen.

Lue alkuperäinen

Diana Victoria

Kokemukseni oli hämmästyttävä

Rated 5 out of 5
05/24/2023

Kokemukseni oli hämmästyttävä. Henkilökunta oli mahtavaa ja erittäin avulias. Kaikki alusta loppuun on suunniteltu, joten sinun ei tarvitse stressiä keksiä jotain, kuten kuljetusta, koska se on mukana. Lääkäri teki upeaa työtä 👏🏻

Lue alkuperäinen

Kelly

Se oli erittäin mukava kokemus, he…

Rated 5 out of 5
05/22/2023

Se oli erittäin mukava kokemus, he ovat erittäin ammattitaitoisia, sairaanhoitaja erittäin ystävällistä, voit ottaa heihin yhteyttä koko ajan helppoa viestintää, kaikki oli 10/10. Kaipaisin parempaa kokemusta

Lue alkuperäinen

Katryn

Tyytyväinen toimintoihimme

Rated 5 out of 5
05/16/2023

Äitini ja minä tulimme Hampurista sulkemaan rintamme ja tekemään vatsaleikkauksen.

Lue alkuperäinen

Martina

Arvostele Locomedicall Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %