Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

10Clinics -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan 10Clinics -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat heinäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

10Clinics Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki 10Clinics -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 3 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Hyvin koordinoitu, huippumenettely, loistava vieraanvaraisuus ja EDULLISET!

Rated 5,0 out of 5
03/22/2023

Epäröin aluksi, kun 10Clinics otti minuun yhteyttä. Olen huolissani tämän maan tapahtumista ja tapahtumista edelleen. Mainitsin tämän yhteyshenkilöllemme, ja hän vastasi välittömästi ja vakuutti minulle, ettei näin ollut ollenkaan. Hän selitti, että joskus media liioittelee ja että siellä kaikki oli aivan normaalia kuten arkielämässäkin. Joten otin uhkapelin… ja niin iloinen, että tein!

Lue alkuperäinen

June

Erittäin suositeltava 10klinikka…

Rated 5,0 out of 5
02/05/2023

Muutama kuukausi sitten tulin Turkkiin rintojen pienennykseen rintojen kohotuksella ja 10 klinikan ansiosta he auttoivat minua järjestämään kaiken. Ihlas on aivan mahtava nainen, joka auttoi minua kaikessa ja helpotti koko prosessia. Minulla oli hieno kokemus ja olen tyytyväinen tuloksiini. Kiitos kaikesta.

Lue alkuperäinen

Rose

Erinomainen palvelu ja erittäin ystävällinen

Rated 5,0 out of 5
01/26/2023

Olen aina halunnut saada tissityötä ja harkitsin Turkkia, mutta rehellisesti sanottuna minun oli todella vaikea päättää ja tietää minne mennä. Kunnes törmäsin 10 klinikkaan. Pidin siitä, kuinka alustan perustaja itse otti minuun yhteyttä, ja hän oli erittäin reagoiva ja organisoitu minulle yhden Istanbulin parhaista kirurgeista. Koko kokemus, joka minulla oli siitä hetkestä, kun saavuin Istanbuliin, oli hämmästyttävä. Sairaala oli erittäin hieno ja kaikki olivat ammattitaitoisia. Minulla oli potilaan neuvonantaja, joka auttoi minua ja teki kaikki käännökset lääkärin kanssa. Suosittelen heitä, että he todella tietävät mitä tekevät.

Lue alkuperäinen

Sara

Arvostele 10Clinics Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %