Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5
Klinikka-arvostelu

Vera Clinic Hair Transplant arvostelu

Hiustensiirron tekeminen on sen edullisuuden vuoksi suosittua Turkissa. Keskimäärin hiustensiirron hinta Turkissa vaihtelee kahden- ja kolmentuhannen euron välillä. Vera Clinic Hair Transplant klinikka ei kuitenkaan kerro omia hintojaan verkkosivuillaan. Sen voi kuitenkin olettaa sijoittuvan keskitasolle, mutta tarjoaako tämä klinikka jotakin sellaista, mikä saa sen erottumaan muista?

Olemme koonneet tämän Vera clinic arvostelun helpottamaan sopivimman klinikan valinnassa.

Arviomme

3.6/5

3.6 / 5.0

Varauksen tekeminen
Ennen toimenpidettä
Saapuminen ja majoitus
Klinikka
Toimenpide ja lääkärit
Jälkihoito

Vera Clinic Hair Transplant arvostelu yhteenveto

Varauksen tekeminen

4 / 5

Vera clinic Hair Transplant klinikka tarjoaa ilmaisen konsultaation ennen päätöksen tekoa. Yhteydenottopyyntö voidaan tehdä kätevästi klinikan nettisivujen kautta. Klinikka lupaa nopean vastauksen, jonka aikana saat myös ilmaisen konsultaation sekä hoitosuunnitelman. Konsultaatiota varten tarvitaan kuvia päänahasta, hiustenlähtöalueista ja luovuttaja-alueista. Hiustensiirron asiantuntijat ja kirurgit arvioivat kuvat ja antavat oman arvionsa hiustensiirron tekemisestä. Tämä yksityiskohtainen tietopaketti menettelystä auttaa päätöksen teossa.

Klinikka kirjoittaa paljon hiustensiirron kustannuksista yleisesti eri maissa, mutta ei kuitenkaan tarjoa oman klinikkansa hintatietoja sivuillaan. Tämä on tietysti huono puoli ja vaatii asiakkaalta enemmän aktiivisuutta selvittää hintatiedot klinikan henkilökunnalta suoraan. Hintatietoja voi selvittää ilmaisessa konsultaatiossa, jonka klinikka tarjoaa ja yhteydenottopyynnön tekeminen on tehty helpoksi. Konsultaatiossa kuulet myös kuinka laajasta toimenpiteestä on kysymys. Tämän jälkeen on helpompi tehdä päätös.

Ennen toimenpidettä

3 / 5

Varauksen tekemisen jälkeen klinikka lupaa huolehtia matkajärjestelyistä. Klinikan edustaja ja kuljettaja tulevat lentokentälle vastaan ja majoitus on viiden tähden hotellissa. Tämän tarkemmin matkasuunnitelmaa ei kuvata, eikä myöskään matkaan, majoituksiin tai lisäpalveluihin liittyviä kustannuksia. Kannattaa muistaa selvittää kustannukset ja muut matkaan liittyvä yksityiskohdat etukäteen niin vältyt mahdollisilta yllätyksiltä.

Klinikka lupaa myös tehdä muutoksia matkasuunnitelmiin kuluitta, jos jotakin suunnittelematonta sattuu tapahtumaan. Se ei tarjoa valmistautumispakkausta ennen toimenpidettä, mutta toki sitä kannattaa kysäistä. Sitä vastoin saat klinikalta neuvoja ravitsemukseen ja ravintolisiin liittyen. Näitä neuvoja noudattamalla voit saada entistä onnistuneemman hiustensiirtokokemuksen.

Saapuminen ja majoitus

4 / 5

Sinua odottaa myös todella ylellinen loma samalla kertaa, koska toimenpiteen lisäksi majoitut viiden tähden hotellissa ja pakettiin kuuluu myös VIP-kuljetus. Nämä molemmat palvelut sisältyvät siis hintaan. Vera clinic haluaa tarjota myös ylellistä lisäpalvelua laadukkaan toimenpiteen lisäksi.

Matkaan tulee varata kolme päivää, koska yksi päivä halutaan varata toimenpiteestä toipumiseen ennen kotimaahan palaamista ja huomioithan tässä kohtaa, että tämä ei sisälly toimenpiteen hintaan. Varaudu myös siihen, että heti saapumisen jälkeen otetaan verikokeet ja toimenpide polkaistaan näin käyntiin.

Klinikka tarjoaa hienoja ja laadukkaan oloisia palveluita, mutta tiedottavat hinnoista ja yksityiskohdista aika kehnosti. On vaikea selvittää matkan kustannuksia, kun niitä ei missään hinnastossa ilmoiteta. Kokonaishinta saattaa nousta ikävän korkeaksi.

Klinikka

4 / 5

Vera clinic rakennus on suunniteltu palvelemaan hiustensiirtoja ja klinikka haluaa olla tieteellinen edelläkävijä tekniikassa ja innovoimisessa. Klinikalla on pitkä kokemus hiustensiirtojen tekemisestä sekä ammattitaitoinen henkilöstö. Henkilöstön kehittämiseen halutaan panostaa. Klinikalla on käytössä uusimmat laitteet, jotka takaavat potilaan hyvinvoinnin ja turvallisuuden toimenpiteen ajan.

Klinikalta saa tarvittaessa myös muita palveluita, kuten kosmeettisia leikkauksia, kauneusleikkauksia sekä hampaisiin liittyviä kosmeettisia parannustoimenpiteitä. Toimenpiteet ovat sairaalan vahvistamia ja takaamia. Klinikalla on Turkin säädösten mukainen lisenssi, mutta se ei kuulu EU:n säätämien asetusten piiriin.

Toimenpide ja lääkärit

4 / 5

Veran klinikka haluaa tuoda vahvasti taiteellisuuden mukaan ammattiin ja opettaa tiiminsä mieltämään hiustensiirron taiteena, eikä vain pelkästään hiusten palautustoimenpiteenä. Klinikalla puhutaan laajasti englantia, mutta se tarjoaa myös tulkin palveluja, jos on tarvetta. Hiustensiirron toimenpiteet tehdään paikallispuudutuksessa ja asiantunteva tiimi on paikalla toimenpiteen aikana.

Jälkihoito

3 / 5

Vera clinic antaa potilaalle jälkihoitopakkauksen, joka sisältää tietoa siirrettyjen hiusten hoidosta parhaimman tuloksen saavuttamiseksi ja arpien poistamiseksi. Tämän lisäksi jälkihoitopakkaukseen sisältyy hyödyllisiä tarvikkeita, kuten shampoot, voiteet, antibakteeriset seerumit ja kipulääkkeet. Klinikka tarjoaa myös elinikäisen takuun työlleen tyytyväisyyden varmistamiseksi ja saat siitä takuutodistuksen mukaasi. Klinikka lupaa vähintään 90 % taatun hiustenkasvun ja he kertovat nettisivuillaan onnistumisprosenttinsa olevan vakuuttavasti 99 %.

Johtopäätökset

Johtopäätökset - Vera clinic sai meiltä 3,6 tähteä viidestä

3.6/5.0

Vera clinic ei ole varmasti edullisin vaihtoehto, kun vertaillaan hiustensiirtojen hintoja. Vertailun tekeminen on hankalaa, koska hintatietoja ei löydy heidän verkkosivuiltaan. Klinikka tarjoaa asiakkaiden antamia arvosteluja verkkosivuillaan ja asiakkaiden arviot ovat hyvin positiivisia.

Vera clinic haluaa tarjota ylellisen vaihtoehdon toimenpiteen suorittamiseen. Majoitus ja muut lisäpalvelut klinikalla ovat myös ykkösluokkaa ja heille toimenpiteen suorittaminen on teknisen taitavuuden lisäksi myös taiteellinen suoritus. Erilaisista lisäpalveluista voi tulla kokonaiskustannukseksi aika iso lasku maksettavaksi, joten huomioithan tämän ja tarkistat hinnat etukäteen. Klinikka on varmasti hyvä vaihtoehto, jos budjetti ei ole pääasia.

Klinikka lupaa ylellisen palvelun lisäksi todella hyvän onnistumisprosentin sekä takuun tekemälleen työlle. Nämä ovat tietysti tärkeitä asioita klinikan valinnassa. Arvosteluja selaamalla voit löytää itsellesi huokeamman vaihtoehdon ja saada myös huipputason palveluja.

Hanki ilmainen hiusraportti tänään ja saa hyviä tarjouksia klinikoilta

Tiimi

Vera clinic hiustensiirtoklinikan henkilöstö

Taitava kirurgi Kazim Sipahi on ollut hiustensiirron alalla useita vuosia ja hän on tehnyt yli 10 000 kirurgista leikkausta. Lukuisten saavutusten lisäksi hän on keksinyt uraauurtavan keksinnön Sapphire FUE -tekniikkaan liittyen. Tämä mullisti koko alaa, koska se oli vertaansa vailla oleva innovaatio perinteiseen FUE-menetelmään lisättynä. Pian lanseerauksen jälkeen tekniikka levisi hiustensiirtoklinikoiden keskuudessa ja siitä tuli suosittu vaihtoehto, jota sadat hiussiirtopalvelujen tarjoajat käyttävät vastatakseen tekniikan kasvavaan kysyntään.

Sapphire FUE -metodin hyötyjä ovat lähes näkymättömät arvet, vähäisempi kipu toimenpiteen jälkeen, nopeampi toipuminen ja pienempi riski komplikaatioiden syntymiseen. Sen lisäksi tällä metodilla saadaan entistä luonnollisemman näköinen hiusraja. Hyödyt ovat merkittävät ja antavat hyvin laadukkaan ja asiantuntevan kuvan klinikasta.

Ennen ja jälkeen kuvat

Vera clinic ennen ja jälkeen tulokset

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Metodit

Vera clinic Istanbul metodit ja toimenpiteet

Vera clinic Istanbul on toiminut vuodesta 2013. Klinikan visiona on tehdä Vera clinic luotettavaksi tuotemerkiksi ja taata huippuosaaminen alalla sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla. Klinikka haluaa sitoutua kehittämään ja innovoimaan hiussiirtotekniikoita tulosten optimoimiseksi sekä tehdä laadukkaita ja onnistuneita toimenpiteitä asiakkailleen. Ja yksi esimerkki tästä on kirurgi Kazim Sipahin johdolla kehitetyt innovaatiot Sapphire FUE ja OxyCure -tekniikka.

OxyCure -tekniikka tuottaa 100 % puhdasta happea paineohjatussa kammiossa, jonka seurauksena happipitoisuus lisääntyy veressä. Tämän tekniikan ansiosta siirrettyjen yksiköiden eloonjäämisaste nousee jopa 98 prosenttiin, hiusten kasvu on vahvempaa ja haava paranee nopeammin. Mahtavia hyötyjä klinikka tosiaan lupaa.

Hinnat

Hiustensiirto hinta klinikalla

Hiustensiirto hinta muodostuu siitä, millaisia toimenpiteitä tarvitaan hyvään lopputulokseen, sekä siitä kuinka paljon hiussiirteitä siirretään. Klinikka ei tarjoa selkeästi hintatietoja sivuillaan.

Hintaan sisältyvät seuraavat asiat:

Lopullinen hinta määräytyy sen mukaan kuinka paljon hiussiirteitä tarvitaan, ja mitä lisäpalveluja pakettiin haluaa sisällyttää eli kuinka laajasta toimenpiteestä on kyse. Tarkan hinnan määrittämisessä kannattaa keskustella klinikan kanssa.

Usein kysytyt kysymykset

Klinikka on perustettu vuonna 2013 ja se on hoitanut yli 30 000 potilasta siitä lähtien. Näillä tiedoilla klinikkaa voi pitää kokeneena klinikkana.

Toimenpiteen kesto riippuu siitä, kuinka paljon siirrännäisiä tarvitaan hyvään lopputulokseen, mutta keskimäärin se kestää noin 8 – 10 tuntia.

FUE-hiustensiirrosta jää pieniä haavoja sekä luovuttaja-alueille että vastaanottajan alueille, mutta ne tulevat paranemaan lähes näkymättömäksi.

Arvostelut ovat aina yksittäisten henkilöiden mielipiteitä, mutta tästä klinikasta löytyy useita positiivisia arvosteluja yksityishenkilöiltä, jotka on jaettu myös Vera clinic -klinikan omilla sivuilla.

Kyllä, Vera clinic on vahvasti mukana sosiaalisessa mediassa. Klinikka löytyy Twitteristä, Facebookista, Instagramista, LinkedInistä ja Youtubesta.

Lopputuloksen näkemiseen menee lähes vuosi, mutta merkittävät muutokset hiusten kasvussa alkavat näkyä 4 -6 kuukauden kuluessa toimenpiteen tekemisestä.

 

Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %