Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Remedy Istanbul -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Remedy Istanbul -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat huhtikuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Remedy Istanbul Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Remedy Istanbul -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 41 reviews)
Excellent98%
Very good2%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Loistava kokemus

Rated 5,0 out of 5
10/05/2023

Otettuani yhteyttä useisiin toimistoihin valintani kääntyi nopeasti tämän puoleen, ei hintakysymyksen vuoksi, vaan pikemminkin vakavan seurannan ja milloin tahansa saatavuuden vuoksi.

Lue alkuperäinen

Rino

No Title

Rated 5,0 out of 5
10/04/2023

Kävin ottamassa hiusimplantteja, kaikki meni erittäin hyvin, hyvä hoito, hyvä hygienia, ystävällinen ja miellyttävä. Selda seurasi minua koko Istanbulin oleskeluni ajan, aina miellyttävä, hymyilevä, ystävällinen, voit mennä sinne silmät kiinni, suosittelen 100%

Lue alkuperäinen

Anthony Arnoux

Erittäin hyvin organisoitu täydellinen oleskelu…

Rated 5,0 out of 5
09/30/2023

Erittäin hyvin organisoitu täydellinen oleskelu erittäin hyvin selitetty aina rauhoittunut aina kuunnellen vastausta kysymyksiimme Selda, joka seurasi minua alusta loppuun, kiltti hymyilemättä mitään toiminnan suhteen erittäin hyvin hoidettu ja tulos on siellä. Suosittelen todella tätä klinikkaa ja se on erittäin puhdas ja järjestyksessä.

Lue alkuperäinen

Consumer

Minulle tehtiin nenäleikkaus…

Rated 5,0 out of 5
09/09/2023

Minulle tehtiin toissijainen nenäleikkaus (neljäs) Remedy Istanbulissa. Huippuklinikka, huippupalvelu! Kaikki on huippuluokkaa, suosittelen vilpittömästi!!

Lue alkuperäinen

Mounir D

SUPER KOKEMUS

Rated 5,0 out of 5
08/10/2023

Kaiken seurannan osalta luotin Seldaan, erittäin ystävällinen, hän pystyi vastaamaan kaikkiin kysymyksiini, lainauksesta oleskelun aikana tehtyyn seurantaan, kaikki meni erittäin hyvin, hän seurasi joka vaiheessa. Kaikki on hyvin selitetty. Selda jopa järjesti mukanani olleelle siskolleni viime hetken ajan hammaslääkärin kanssa. Älä epäröi! Tulemme varmasti pyytämään häntä muihin toimenpiteisiin.

Lue alkuperäinen

Ami

Hellooooo

Rated 5,0 out of 5
05/11/2023
Leyla Cisse

Takaisin hiustensiirrostani

Rated 5,0 out of 5
04/30/2023

Takaisin hiustensiirrostani. Kaikki sujui täydellisesti täydellisen järjestelyn ansiosta lentokentälle saapumisestani lähtöön! Kiitän Seldaa hänen ystävällisyydestään ja ammattitaidosta, joka seurasi ja rauhoitti minua sekä oleskelun aikana että matkan valmistelussa.

Lue alkuperäinen

Serge Dalibert

Hiustensiirto ylhäällä

Rated 5,0 out of 5
04/29/2023

Palaute hiustensiirrostani. Kaikki meni super hyvin, super vieraanvarainen maa. Kiitän koko lääkintätiimiä ja erityisesti Seldaa sympatiasta ja ammattitaidosta.

Lue alkuperäinen

Julien

Minulla oli BBL-leikkaus…

Rated 5,0 out of 5
04/22/2023

Minulla oli BBL-leikkaus, jonka järjesti Remedy Istanbul, ja kokemus meni erittäin hyvin. Logistiikkatuki (taksi, hotelli, klinikka) on moitteetonta, hotellin mukavuus on uskomatonta, todellinen 5 tähden ja klinikka sama. Hoito ja lääketieteellinen tuki ovat myös täydellisiä, tarkkaavaisia ​​hoitajia ja kirurgi, joka on paikalla ja antaa hyviä neuvoja. Kaikki on erittäin hyvin järjestetty, meidän on vain annettava itseämme ohjata.

Lue alkuperäinen

Vanille de Coen

Upea kokemus

Rated 5,0 out of 5
04/18/2023

Upea kokemus, en ole pettynyt, että valitsin Remedy Istanbulin:) Kirurgi ja sairaanhoitajat ovat erittäin ammattitaitoisia ja välittäviä, ja kiitos Seldalle, joka neuvoi minua alusta loppuun, suosittelen tätä kliinistä!

Lue alkuperäinen

myriam touti

Hyvä kokemus

Rated 5,0 out of 5
03/09/2023

Hyvä kokemus, erittäin tarkkaavaiset ja erittäin mukavat ihmiset. Hyviä tuloksia on havaittu rasvaimun ja bikektomian jälkeen. Suosittelen lämpimästi.

Lue alkuperäinen

fernando castro

Upea kokemus

Rated 5,0 out of 5
03/09/2023

Upea kokemus! Paras joukkue minulle, lähtö 3. helmikuuta interventioon 4. helmikuuta (täydellinen lipo + Bbl + rintojen kohotus). Kaikki olivat hyvin välittäviä! Suosittelen sitä sinulle epäröimättä! Tulokset ylittävät juuri odotukseni. Kiitos taas

Lue alkuperäinen

Fatima Belmoussa

Arvostele Remedy Istanbul Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %