Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Istituto Helvetico Sanders -arvostelu

Klinikan pisteet
3,8
Rated 3,8 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Istituto Helvetico Sanders -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Istituto Helvetico Sanders Italy tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Istituto Helvetico Sanders -arvostelut

3,8
Rated 3,8 out of 5
3,8 out of 5 stars (based on 149 reviews)
Excellent58%
Very good13%
Average3%
Poor2%
Terrible24%

HUONO KOKEMUS, VARO! Totean, että

Rated 1,0 out of 5
01/01/2024

väitän, että työskennellessämme voimme tehdä virheitä, olemme ihmisiä, MUTTA olin jo vakuuttunut suorittamaan leikkauksen ja käynnin jälkeen MUUTIN VÄLITTÖMÄSTI. He repivät irti 10 sentin eurokolikon kokoisen osan hiuksistasi pyytäen lupaasi, mutta kertomatta ENNEN, että hiuksesi EI KOSKAAN kasva takaisin sinne (repivät kaiken, myös juuret, ja näyttävät sinulle hiukset ja juuret mikroskoopilla. On kuitenkin sääli, että hiukset kasvoivat edelleen revittyyn paikkaan ja siksi minuun jäi tuo reikä – pää ylös) …..luonnollisesti PAITSI SIIRTOA, JOITA ET OLE VIELÄ SOPISTUNUT . Sitten he ehdottavat sinua lopettamaan tapauksen välittömästi. Olin erittäin pettynyt, koska muun muassa (luulen, että hän oli lääkäri) italialainen ja olisin ehdottomasti joutunut leikkaukseen, jos olisin käynyt toisella käynnillä. Sitten minulla EI ollut rohkeutta ja mikä tärkeintä halua arvostella, mutta lukiessani toisen negatiivisen arvostelun tänään 01.1.2024 sanoin itselleni: "Ehkä minun on parempi kirjoittaa tämä varoittaakseni muita"….se tapahtui muutaman kerran. vuotta sitten Milanossa en VOI ASETTAA TARKKAA PÄIVÄMÄÄRÄ, koska en tietenkään muista tarkkaa päivää. Yleisesti ja yksinomaan mielestäni, Jumala varjelkoon: KULUTTA LISÄÄ, mutta mene jonkun akkreditoidun ammattilaisen puoleen ja ITALIAAN tai riskeeraa kaikella kunnioituksella ja kuluta kaksinkertainen sen jälkeen korjataksesi….

Lue alkuperäinen

Giovanni

VARKAAT DNA:ssa, jonka he ottivat minulta näin...

Rated 1,0 out of 5
12/09/2023

DNA:n VARKAAT veivät minulta niin paljon rahaa 10 vuoden ajan antamatta minun tehdä verikokeita, kertoen minulle, että minulla oli androgeeninen hiustenlähtö alusta asti, kun lopulta minä minulla oli vain raudan ja vitamiinin puutos, tehty Joka tapauksessa, nyt olen toipunut hiuksistani täysin vain ravinnon ansiosta. Olette köyhiä, varastatte rahaa ihmisiltä vain siksi, että he tulevat luoksenne suurella syyllä hiustensa menettämiseen, vaikka se johtuu suurimman osan ajasta merkittävästä ruuan puutteesta!!! OLET ARVOINEN!!!!!!!! Sinun pitäisi mennä vankilaan ihmisten pettämisestä, jotka tulevat luoksesi epätoivoisesti ja ansaitset rahaa diagnosoimalla keksittyjä ongelmia!!! Olin likaisen sivuliikkeesi asiakas Triestessä!

Lue alkuperäinen

Patrick Esposito

Blood-Bleeding Experience

Rated 1,0 out of 5
12/04/2023

Käännyin heidän puoleen hiustenlähtöongelman vuoksi. He kertoivat minulle, että en voinut saada siirtoa, joten otin hoidon, joka perustui heidän antamiinsa injektiopulloihin. He työskentelivät vain hetken eivätkä koskaan saavuttaneet toivottuja tuloksia. Viimeisenä vitsinä he käskivät minun mennä trikopigmentaatioinstituuttiin korvatakseni kaiken. Kaikella tuhlatulla rahalla olisin ostanut auton. VÄLTÄ NE

Lue alkuperäinen

Matt

Nosta heidät oikeuteen jäljitellyn sopimuksen mitätöimisestä, koska se rikkoo kuluttajalainsäädäntöä

Rated 1,0 out of 5
11/23/2023

Sain vuosia sitten kiellon, koska allekirjoitin lomakkeen enkä tehnyt ihmehoitoa. Odotan korkeimman oikeuden päätöstä kieltomääräyksen vastustamiseksi tilauslomakkeen perusteella. Jos häviän kassaatiotuomioistuimessa, käynnistän toisen oikeuskäsittelyn, jossa pyydän toteamaan sopimuksen (tilauslomake) mitättömän, koska se on mitätön useista syistä.

Lue alkuperäinen

Resort Rurale

Huomasin ohenemisen...

Rated 1,0 out of 5
11/21/2023

Huomasin ohenemisen etuosassa ja käännyin heidän puoleensa, en ollut koskaan tehnyt niin, pakkauksissa injektiopulloja niin paljon kuin pystyin, Yhteensä lähes 5 tuhatta euroa, lisäys 100 ml:n pesuun ja huoltoon tarkoitettuja tuotteita, jotka maksoivat enemmän kuin puhdasta kultaa.. En rehellisesti sanottuna malttanut odottaa hoidon päättymistä, koska lopulta olin rikkonut mun… se johtuu siitä, että pohdittuani ymmärsin, että se oli kaikki tyhmä homma.. No nyt vuoden kuluttua huomaan olevani kaikkein korostetuin harvennus, se on rahaa, joka on annettu pois.Unohda se, siitä ei ole hyötyä, he ovat vain RYÖSTÄJÄ.

Lue alkuperäinen

Domenico Liverano

Puolitoista vuotta siirrosta

Rated 5,0 out of 5
11/21/2023

Minulle tehtiin hiustensiirto puolitoista vuotta sitten ja täytyy sanoa, että olen tyytyväinen tulokseen. Sain taas hyvän peiton. Onneksi täytettävä alue ei ollut liian suuri. Aloitin hoidon noin vuosi sitten ja se ratkaisi heti hiusten heikkenemisen ja lähtemisen ongelman sekä päänahan epämukavuuden.Suosittelen toimimaan ripeästi ja olemaan odottamatta, jos huomaat ohenemista, sillä mitä nopeammin toimit sen parempi.

Lue alkuperäinen

paolo panizzolo

Erittäin huono, Pakko ja uhkailu ammattimaisuuden sijaan

Rated 1,0 out of 5
11/17/2023

Erittäin huono, tavan ja ammattitaidon täydellisen puutteen vuoksi. Vaikka on kulunut useita vuosia ja olen jo toimittanut virallisia yhteydenottoja matkani keskeyttämiseksi lain ehdoilla, minulle kerrotaan, että minun on maksettava sakko ja tämän lisäksi olen saanut uhkaavan kirjeen maksaa tuhansia euroja maksamatta jättämisen vuoksi. On selvää, että tämä on vakava yritys, joka yrittää hyödyntää ihmisiä. On selvää, kuinka he yrittävät saada rahaa erityisesti henkisesti haurailta, myös kaljuuntuneilta ja jotka siksi pelkäävät ulkonäkönsä puolesta. He yrittävät pakottaa potentiaaliset asiakkaat allekirjoittamaan sopimuksia sakkoineen. Tämä osoittaa myös heidän turvattomuutensa, koska ehkä he tietävät, että kuka tahansa menisi muualle, jos voisi tehdä vähän enemmän tutkimusta, yrityksessä, joka ei tarvitse ilkeitä temppuja yrittääkseen valjastaa ja poimia rahaa ihmisiltä. Aion jatkossakin jakaa tämän yrityksen häpeällisen toimintatavan. Kivulias.

Lue alkuperäinen

Anonimo

Positiivinen kokemus

Rated 5,0 out of 5
10/30/2023

Olen seurannut tohtori Martinellin määräämää hoitoa noin vuoden ja minun on sanottava, että voin todella hyvin, jo muutaman kuukauden kuluttua ihoni on selvästi paljon terveempi, eikä ihon punoitusta tai kutinaa enää ole. iho, samoin kuin hiustenlähtö on myös merkittävästi vähentynyt. Lääkäri on erittäin asiantunteva ja aina valmis antamaan selvennyksiä. Hoidolla ja tuotteilla ei ole välinpitämätöntä hintaa, vaan maksat loppujen lopuksi kaikesta tutkimuksesta ja tuotteiden laadusta. Näen sen sijoituksena tulevaisuuteen.

Lue alkuperäinen

Andrea Lazzarotto

Helvetico Sanders Institute for a...

Rated 1,0 out of 5
10/27/2023

Helvetico Sanders Institute pyysi minulta 6000 euroa hoidosta…samalla rahalla minulle tehtiin 2 elinsiirtoa Turkissa, tulos…"ERINOMAINEN"✌️

Lue alkuperäinen

Marco

NON venire qui! ÄLÄ tule tänne!

Rated 1,0 out of 5
10/17/2023

Minulla on hiustenlähtö (miestyyppinen).

Lue alkuperäinen

Dmitrii

Huono kokemus

Rated 1,0 out of 5
10/14/2023

Huono kokemus. Tunnen muita ihmisiä, jotka ovat saaneet enemmän tuloksia kuluttamalla paljon vähemmän (puhun alle puolet) kuin heidän kanssaan huimaavilla hoidoilla, koska tulokset eivät ole nähneet. Se on vain rahan haaskausta. Mieti tarkkaan ennen kuin käytät tuhansia euroja.

Lue alkuperäinen

Giacomo Loddo

Tyytyväinen

Rated 4,0 out of 5
10/08/2023

Aloitin matkan noin vuosi sitten ja löysin vakavan ja ammattitaitoisen henkilöstön. Olen tyytyväinen saamaani palveluun

Lue alkuperäinen

Gerardo

Arvostele Istituto Helvetico Sanders Italy

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %