Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Regium Hairtransplant -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Regium Hairtransplant -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat heinäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Regium Hairtransplant Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Regium Hairtransplant -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 11 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Todella 100 % suositeltava...

Rated 5,0 out of 5
05/12/2023

Todella 100 % suositeltava klinikka.

Lue alkuperäinen

Alexander M.

Menin klinikalle, jossa epäröin kovasti hiustensiirtoa...

Rated 5,0 out of 5
06/12/2022

Kävin klinikalla, jonne menin hyvin epäluuloisesti hiustensiirtoon 4 päivää sitten 🙂 Sekä herra Ali, herra Mert tai rouva Semra, he ottavat vastaan huolehtia kaikesta kuin ystävä kuukausia ennen hiustensiirtoa. Neiti Semra ja herra Ali huolehtivat sinusta 6-8 tunnin välein leikkauksen aikana ja he ovat todella asiantuntijoita työssään. Olen iloinen, että valitsin Edirnen Istanbulin kaltaisten paikkojen sijaan, joissa tehdään keinotekoisia hiustensiirtoja. Varsinkin herra Alista tulee ystäväsi hiustensiirron jälkeisinä päivinä, hän on kanssasi joka päivä, kunnes hiuksesi paranevat vuorokaudenajasta riippumatta. Olen todella iloinen, että Traakiassa on ihmisiä, jotka rakastavat työtään, suosittelen sitä kaikille.

Lue alkuperäinen

Levent uzun

Kaikkien aikojen paras hiustensiirtoyritys

Rated 5,0 out of 5
04/29/2022

Paras hiustensiirtoyritys koskaan. Hieno tulos.

Lue alkuperäinen

Nico Wiedmann

Hiustensiirto Regium Istanbul

Rated 5,0 out of 5
04/29/2022

Kaikki alustavat keskustelut Regiumin Mert Enginin kanssa olivat erittäin informatiivisia, läpinäkyviä ja asiantuntevia. En myöskään koskaan tuntenut painostusta mihinkään. Noudosta saatuksesta operaatioon kaikki oli täydellistä ja erittäin hyvin järjestetty. Voit tuntea, että Mert on intohimoinen työssään, minulla ei ole koskaan ollut tunnetta, että olisin ärsyttävä, kun otin häneen useammin yhteyttä, arvostin sitä todella!

Lue alkuperäinen

salvatore santangelo

Erittäin hyvä palvelu

Rated 5,0 out of 5
04/29/2022

Erittäin hyvä palvelu. Sinulla oli 24 tunnin hoito. Hyvin lyhyen ajan kuluttua meillä oli luottamussuhde, kaikki hoidettiin oikein ja ammattimaisesti. Itse leikkauksen suoritti neiti Semra, joka osoitti heti olevansa ehdoton ammattilainen. Regium ja Mert ovat ihmisiä, joihin voit luottaa. Tekisin sen siellä uudelleen milloin tahansa. Minusta on myös hienoa, että olet säännöllisesti yhteydessä Mertin kanssa leikkauksen jälkeenkin ja voit kirjaimellisesti kysyä mitä tahansa milloin tahansa. Terveisiä Wienistä

Lue alkuperäinen

Muhaned

Kokemukseni Regium Hairtransplantista

Rated 5,0 out of 5
04/29/2022

Olin etsinyt klinikkaa pitkään ja olin hieman hämmentynyt klinikoiden suuresta valikoimasta. Lähinnä siksi, että monet klinikat tekevät hämmentävää markkinointia keksityillä termeillä ja menetelmillä. Onneksi törmäsin Mertiin Facebookissa. Pian sen jälkeen puhuimme puhelimessa ja Mert neuvoi minua yli tunnin ajan. Minulla oli heti hyvä fiilis hänen kanssaan ja pian sen jälkeen menimme Istanbuliin. Mert oli aina käytettävissä ja vastasi kaikkiin kysymyksiin milloin tahansa. Kun saavuimme Istanbuliin, meidät noudettiin lentokentältä ja vietiin TOP-hotelliin. Seuraavana päivänä oli leikkaus. Sitten neiti Semra piirsi hiusrajan ja lähdimme. Tunnen oloni erittäin mukavaksi koko ajan. Leikkaus sujui ilman komplikaatioita. Nyt leikkauksesta on kulunut 6 viikkoa, Mert on edelleen tavoitettavissa kaikkina aikoina ja hän vastaa kaikkiin kysymyksiin. Minulla on toistaiseksi erittäin hyvä fiilis ja olen iloinen, että valitsin Regiumin.

Lue alkuperäinen

Grigor

Suosittelen

Rated 5,0 out of 5
04/28/2022

Huolellinen konsultaatio ennen ja jälkeen manipuloinnin, täydellinen organisaatio klinikalla, kohtelias tiimi. Kirjoitan taas kun hiukset kasvavat.

Lue alkuperäinen

Диана Петкова

Voin vain suositella, että olin…

Rated 5,0 out of 5
04/27/2022

Voin vain suositella, olin erittäin tyytyväinen kaikki sujui hyvin. Minut haettiin suoraan lentokentältä ja tuotiin hotellille. HT toimi täydellisesti.

Lue alkuperäinen

Alex

Great experience!

Rated 5,0 out of 5
04/21/2022

Mert and Mrs Semra are an awesome team. I discovered Regium through a guy on TikTok and he organized everything for the clinic. Everything was really well organized and the team was super nice and helpful.

Zwen

Suosittelen tätä klinikkaa!

Rated 5,0 out of 5
04/06/2022

Suosittelen tätä klinikkaa!

Lue alkuperäinen

Mohamed H.

Erittäin mukava ja osaava tiimi

Rated 5,0 out of 5
04/06/2022

Erittäin mukava ja osaava tiimi.

Lue alkuperäinen

Carmelo Bonafede

Arvostele Regium Hairtransplant Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %