Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Hair Transplants Istanbul -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Hair Transplants Istanbul -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Hair Transplants Istanbul Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Hair Transplants Istanbul -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 9 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Koko hiustensiirto Istanbul…

Rated 5,0 out of 5
04/26/2023

Koko hiustensiirto Istanbulin tiimi oli aivan mahtava. He kaikki tekivät kaikkensa varmistaakseen, että viihdyn hyvin hiustensiirron aikana, ja jokaiseen kysymykseeni vastattiin myös. Onneksi tulin Turkkiin ja tapasin heidät.

Lue alkuperäinen

Milan Nic.

Pidin hiustensiirtotuloksistani

Rated 5,0 out of 5
04/25/2023

Rakastin hiustensiirtotuloksistani! Sain vihdoin paksut, terveen näköiset hiukset, joita olen aina halunnut. Myös ystäväni rakastivat sitä ja päättivät tulla myös Turkkiin, koska se näytti sekä luonnolliselta että kauniilta.

Lue alkuperäinen

Brodie

Hiustensiirrot Istanbulin tiimi on…

Rated 5,0 out of 5
04/16/2023

Hiustensiirrot Istanbulin tiimi on superammattimaista työssään. He ottivat minut hyvin vastaan ​​ja koska olin ensimmäistä kertaa Turkissa, he kertoivat minulle paikan, jossa voisin vierailla. Hiustensiirtotulokseni olivat erinomaiset.

Lue alkuperäinen

Zack

Lääkärit hiustensiirroissa Istanbul…

Rated 5,0 out of 5
04/14/2023

Hiustensiirtojen lääkärit Istanbulissa työskentelevät hiustensiirtotoimenpiteissä ovat todella hyviä ja ammattitaitoisia työssään. Pidin hiustensiirtotuloksistani, jotka näyttivät luonnollisilta, mutta samalla paksuilta ja pitkiltä. Turkki on oikea paikka tälle menettelylle.

Lue alkuperäinen

Rex E

Minulle tehtiin täydellinen hiustensiirto…

Rated 5,0 out of 5
04/11/2023

Minulle tehtiin täydellinen hiustensiirtomenettely Turkissa. En käynyt läpi mitään ongelmia tai komplikaatioita. Heti seuraavana päivänä pystyin palaamaan jokapäiväiseen elämääni ilman ongelmia, koska he työskentelivät huolellisesti varmistaakseen, ettei vahinkoja sattunut.

Lue alkuperäinen

Maveric M

Hiustensiirtoni tulokset olivat…

Rated 5,0 out of 5
04/10/2023

Hiustensiirtoni tulokset olivat hämmästyttäviä. Täällä työskentelevät teknikot olivat uskomattomia ja olivat erittäin varovaisia ​​ja työskentelivät yksityiskohtien parissa ja käyttivät aikaansa tehdäkseen hiuksistani ihmeen. Jos tulet koskaan Turkkiin, tämä on oikea paikka.

Lue alkuperäinen

Dante A.

Suosittelen jokaista, joka tarvitsee hiuksia…

Rated 5,0 out of 5
04/08/2023

Suosittelen jokaista, joka tarvitsee hiustensiirtoa, tulemaan Turkkiin välittömästi ja vierailemaan hiustensiirrossa Istanbulissa. He ovat ehdottomasti paras paikka sille, koska he ovat molemmat ystävällisiä ja mukavia ja lahjakkaita työssään. Minä suosittelen.

Lue alkuperäinen

Luis

The Hair Transplants Istanbul Turkey…

Rated 5,0 out of 5
04/08/2023

Hiustensiirtojen Istanbul Turkin henkilökunta vastasi erittäin hyvin tarpeisiini tehdessäni hiustensiirtoa. He saivat minut tuntemaan oloni erittäin mukavaksi siitä hetkestä lähtien, kun kävelen ovesta. Arvosta sitä.

Lue alkuperäinen

Javon

Hiustensiirrot Istanbulin henkilökunta…

Rated 5,0 out of 5
04/05/2023

Hiustensiirrot Istanbulin henkilökunta työskenteli tuntikausia hiustensiirrossani varmistaakseen, ettei mikään mennyt pieleen ja että kaikki meni niin kuin pitää, enkä voisi olla tyytyväisempi kokemukseen.

Lue alkuperäinen

Tyrone

Arvostele Hair Transplants Istanbul Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %