Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5
Klinikka-arvostelu

Pihlajalinna hiustensiirto arvostelu

Hiustensiirto Pihlajalinna on kotimainen klinikka, jolla tehdään hiustensiirtojen lisäksi myös paljon muita operaatioita. Sillä on toimipisteitä ympäri Suomen, ja esimerkiksi Pihlajalinna Tampere on aina valmis tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa asiakkailleen. Kotimainen vaihtoehto on aina luotettava, mutta kannattaako sinun maksaa tuhansia euroja ylimääräistä vain siksi, että voisit toteuttaa hiustensiirron Suomessa? Se selviää myöhemmin tässä arvostelussa.

Arviomme

3.16/5

3.16 / 5.0

Varauksen tekeminen
Ennen toimenpidettä
Saapuminen ja majoitus
Klinikka
Toimenpide ja lääkärit
Jälkihoito

Pihlajalinna hiustensiirto arvostelu yhteenveto

Varauksen tekeminen

4 / 5

Hiustensiirto Pihlajalinna tarjoaa mahdollisuuden hiustensiirtoon kotimaasta käsin, jolloin ei tarvitse matkustaa ulkomaille. Pihlajalinna Tampere on monipuolinen lääkäriasema, jossa työskentelee satoja lääkäreitä ja muuta terveydenhuollon henkilökuntaa. Varauksen tekeminen onnistuu parhaiten verkon kautta, mutta henkilökuntaan voi ottaa yhteyttä myös sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Heiltä voi varata ilmaisen konsultaation, jossa käydään läpi tarkemmin asiakkaan tilannetta. Konsultaatiossa on paikalla sairaanhoitaja, joka tekee arvion kokonaiskustannuksista.

Valitettavasti klinikka ei tarjoa sivuillaan selkeää hinnoittelua, joten se selviää vasta konsultaatiosta. Lisäksi hiussiirteen tekijää ei erikseen mainita, mikä on valitettavaa. Monet haluavat tietää lääkärin, joka suorittaa itse operaation. Sen sijaan itse operaation kulku on kuvattu varsin hyvin, joten siitä jää varsin hyvä kuva. Ilmainen konsultaatio on hieno juttu, sillä yleensä suomalaiset klinikat laskuttavat siitä.

Turkin parhaat klinikat 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)
Ennen toimenpidettä

3 / 5

Ennen varsinaista toimenpidettä asiakas on käynyt läpi konsultaation, jossa on arvioitu operaation kokonaishinta sekä ohjeistettu se, miten tulee syödä ennen toimenpidettä. Konsultaation aikana kannattaa kysellä lisätietoja, jos tarvitse joihinkin asioihin selvyyttä. Asiakas on vastuussa siitä, että on paikalla sovittuna aikana. Jos asut paikkakunnalla, jossa klinikka sijaitsee, on siirtyminen helppoa.

Toimenpidettä varten on kuitenkin saatavissa ravintoon liittyvää ohjeistusta sekä ravintolisiä, jotka tulee nauttia ennen toimenpidettä. Samoin klinikka tulee vastaan silloin, jos asiakkaalle tulee jotain odottamattomia esteitä. Alkuperäistä aikaa voidaan siirtää, mutta asiakkaan tulee ilmoittaa siitä tarpeeksi ajoissa. Tarkemmat tiedot kannattaa kysyä klinikalta ennen varsinaisen ajan varaamista.

Saapuminen ja majoitus

1 / 5

Pihlajalinna on suomalainen yritys, joten pelkän operaation ulkopuoliset palvelut ovat ulkomaalaisia huomattavasti rajoitetummat. Sen takia on täysin ymmärrettävää, etteivät suomalaiset klinikat tarjoa kuljetuksia ja majoituksia, sillä Suomessa on helppo matkustaa ja varata hotellit omalla äidinkielellä.

Jos asut klinikan lähettyvillä, voit kulkea myös omalla tai läheisen autolla. Siinä kannattaa ottaa kuitenkin huomioon, ettei toimenpiteen jälkeen suositella autolla ajamista. Sen vuoksi voi olla parempi käyttää julkisia kulkuvälineitä, jottei aiheuta vaaraa itselle tai muille. Yksi vaihtoehto on pyytää jotain läheistä hoitamaan kuljetukset.

Kaiken kaikkiaan paikalle saapuminen sekä majoitus ei tule olemaan kovinkaan iso ongelma. Suomessa matkustaminen on helppoa, joten siitä ei ole suurta vaivaa kenellekään. Toisaalta asiakkaille olisi helpompaa, jos klinikka tarjoaisi kokonaisvaltaisemman paketin.

Klinikka

5 / 5

Pihlajalinna on moderni ja laadukas terveydenhuoltopalveluja tarjoava yritys. Suomessa toimivat klinikat joutuvat noudattamaan tarkkoja laatustandardeja ja niiden toimintaa tarkastelee ja säätelee ulkopuolinen toimija. Tämä takaa sen, että klinikka joutuu pitämään huolta palveluiden tasosta, mikä parantaa toimenpiteiden laatua huomattavasti.

Yksi hyvä puoli tässä klinikassa on se, että he ottavat vastuun onnistumisesta. Jos et ole tyytyväinen lopputulokseen ja esimerkiksi liian suuri osa istutetuista hiustupista ei lähde kasvamaan, klinikka on valmis korjaamaan jälkensä. Tämä on hyvä asia asiakkaan kannalta ja luo turvallisuuden tunnetta.

Toimenpide ja lääkärit

3 / 5

Sairaalakeskus on iso yritys, jolla on satoja työntekijöitä listoilla. Henkilökunnasta saa paljon lisätietoa heidän nettisivuiltaan, joten klinikan toiminnassa pyritään läpinäkyvyyteen. He eivät ole kuitenkaan nimenneet erikseen sitä henkilökuntaa, joka suorittaa hiussiirrot. Suomessa terveydenhuollon ammattilaiseksi vaaditaan tietynlainen koulutus, joten henkilökunta on varmasti osaavaa ja ammattitaitoista.

Jälkihoito

3 / 5

Pihlajalinna panostaa jälkihoitoon, sillä toimenpiteen jälkeen asiakkaan toipuminen tarkistetaan vähintään kolme kertaa. Hiustensiirto Pihlajalinna on siis turvallinen valinta, sillä lopputuloksesta pidetään huolta pitkästi vielä itse operaation jälkeen. Hiussiirteissä todellinen lopputulos on nähtävissä vasta kuuden kuukauden kuluttua, ja sen vuoksi jälkiseuranta on tärkeää. Valitettavasti jälkihoitotuotteet eivät kuulu pakettiin, mutta asiasta voi aina keskustella niistä konsultaation aikana.

Johtopäätökset

Johtopäätökset - Pihlajalinna sai meiltä 3,16 tähteä viidestä

3.16/5.0

Pihlajalinna on luotettava kotimainen toimija, jolla on tuhansia suomalaisia asiakkaita joka vuosi. Kotimaisuus lienee Pihlajalinnan keskeisin vahvuus, sillä hiustensiirtoon liittyy paljon epävarmuuksia, joita voi kotimaisella vaihtoehdolla parantaa. Henkilökunnan ammattitaito on korkealla tasolla ja klinikan toimintaa valvotaan tarkasti.

Pihlajalinna on laadukas, mutta moniin ulkomaisiin toimijoihin verrattuna kallis vaihtoehto. Sivuilta löytyy lukuisia eri hinnastoja, mutta itse hiustensiirrolle ei löytynyt erillistä hintaa. Hinta on varmasti Suomen hintojen tasolla, mutta suomalaiset klinikat panostavat työssään aina laatuun ja luotettavuuteen sekä saavutettavuuteen. Omalla äidinkielellä toiminen on helppoa ja hiussiirteen kehittymistä seurataan toimenpiteen jälkeen.

Vertailussa muihin klinikoihin tämän klinikan vahvuudet ovat pitkälti mielipidekysymys. Jos et koe ongelmaksi matkustamista ja englannin kielellä asioimista, ulkomaalaiset klinikat ovat varteenotettavia vaihtoehtoja. Kaikki käyttävät samanlaisia tekniikoita, joten suurin ero on hinta, kieli ja matkustaminen.

Hanki ilmainen hiusraportti tänään ja saa hyviä tarjouksia klinikoilta

Tiimi

Pihlajalinna lääkärit

Sairaalakeskuksella on paljon lääkäreitä, mutta niistä ei käy ilmi, kuka vastaa hiustensiirrosta. Aluksi sinut ohjataan osaaville sairaanhoitajille, jotka ovat erikoistuneet hiussiirteisiin. Klinikalla on pitkät perinteet hiustensiirtojen osalta, sillä siellä niitä on tehty jo vuodesta 1978 lähtien. Yhteensä hiustensiirtoja siellä on tehty yli 30 000, joten kokemusta on todella paljon. Keskeinen teema on yksilöllisyys, jolloin jokainen prosessi yksilöidään asiakkaalle sopivaksi.

Lääkärit ovat tehneet hyvää työtä Pihlajalinnassa, sillä 95 prosenttia hiussiirteistä on onnistuneita. Tämä tarkoittaa sitä, että istutetuista hiustupesta on alkanut kasvamaan hiuksia ja asiakkaat ovat saaneet sen, mitä ovat hakeneet. Prosenttia voi pitää saavutuksena, sillä hiustuppien istuttaminen on tarkkuutta vaativaa työtä.

Ennen ja jälkeen kuvat

Pihlajalinna hiustensiirto ennen ja jälkeen tulokset

Klinikka panostaa potilaidensa yksityisyyteen, eikä sen vuoksi jaa sivuillaan ennen ja jälkeen kuvia hiustensiirroista. Voit kuitenkin tutustua klinikan kuviin.

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Metodit

Pihlajalinna Helsinki metodit ja toimenpiteet

Pihlajalinna käyttää kahta eri tekniikkaa: FUE ja FUT. FUE on tällä hetkellä hiustensiirroissa käytetyin tekniikka, jonka etuina on se, ettei se jätä arpia. Lisäksi se on erittäin kivuton menetelmä tehdä hiussiirteitä. Jos siirrettävä alue on pieni, hiustensiirtoon riittää yksi käyntikerta. Pihlajalinna Helsinki käyttää paikallispuudutusta, joten toimenpide ei aiheuta kipua ja asiakas pääsee kotiin jo samana päivänä.

Toimenpide suunnitellaan tarkoin ennen istuttamisen alkamista. Päälakeen piirretään haluttu hiusraja, jota pyritään hiustupilla seuraamaan. Klinikka käyttää Follicular Unit Micrograft -tekniikkaa, jossa yhdessä hiustupessa eli istukkaassa on 1- 5 hiusta. Jokainen hiustuppi istutetaan käsityönä, joten lääkärillä tulee olla myös esteettistä silmää.

Hinnat

Klinikan hinnasto

Keskeisin hinnan muodostaja on istutettavien tuppien määrä, joten mitä suurempi alue halutaan korjata sitä enemmän se maksaa. Myös käytetyllä tekniikalla on merkitystä.

Hoitopakettiin kuuluvat seuraavat asiat:

Kokonaiskustannukset määrittyvät konsultaation aikana, jolloin sairaanhoitajat näkevät asiakkaan ja pystyvät tekemään tarkan arvion. Tarjolla on myös erilaisia hoitoja, joita voi yhdistää pakettiin, joten niistä kannattaa kysyä konsultaation aikana. Ne kuitenkin maksavat erikseen, joten kaikesta ylimääräisestä joutuu maksamaan.

Saa tarjous klinikalta tänään

Hoidot

Hiuspohjan hoitoja monipuolisesti

Hiustensiirtojen lisäksi Pihlajalinna tarjoaa paljon muitakin hoitoja hiustenlähdön ehkäisemiseksi. Hiuspohjaa voidaan hoitaa esimerkiksi PRP-hoidolla, jossa ihoon lisätään potilaan omaa plasmaa. Se auttaa hiustuppea kasvamaan paremmin ja lyhentämään sitä aikaa, jolloin hiukset eivät kasva.

Klinikan palveluista löytyy myös mikroneulaus. Siinäkin hiusten kasvualueelle ruiskutetaan ravintoaineita, jotka auttavat hiuksia kasvamaan pidemmiksi ja tuuheammiksi. Se tehostaa erityisesti kollageenin ja elastiinin tuotantoa hiusten kasvualueella. Mikroneulauksen paras puoli on siinä, että se on lähes kivuton toimenpide.

Mielenkiintoinen lisä klinikan palveluissa on LED-hoito. Tutkimuksien mukaan punainen valo stimuloi hiusten kasvamiseen liittyviä soluja siten, että hiusten kasvaminen nopeutuu. Erityisesti vaikuttaa siihen, että hiusten kasvuun liittyvät hitaan kasvun vaiheet lyhenevät. Voit keskustella klinikan henkilökunnan kanssa näistä hoidoista esimerkiksi hiustensiirron tukitoimenpiteinä.

Muut palvelut

Pihlajalinna – muut palvelut

Pihlajalinna tarjoaa paljon myös muitakin palveluita kuin hiustensiirtoja. Tällöin voi pohtia sitä, haluaisiko klinikalta tilata myös jotain muita toimenpiteitä. He tekevät myös ihoon liittyviä hoitoja, jotka tekevät hyvää, mikäli ihosi kärsii esimerkiksi epäpuhtauksista tai -tasaisuuksista.

Ennen hiustensiirtoa voit tehdä kattavan terveystarkastuksen, sillä klinikka on palveluiltaan erittäin monipuolinen. Terveystarkastus kuuluu muutoinkin pakettiin mukaan silloin, jos ostat itsellesi hiustensiirtopaketin. Samalla voit pyytää lääkäriä tutkimaan muitakin asioita, jotka eivät välttämättä kuulu alkuperäiseen tarkastukseen.

Pihlajalinnan yksi vahvuus onkin se, että heillä on hyvin monipuolinen valikoima erilaisia palveluita. Saman katon alta voi saada rokotuksia tai vaikkapa kiropraktikon palveluita, mikäli niin haluaa.

Esimerkiksi tällaisia hoitoja on mahdollista saada klinikalta:

Pihlajalinna hinnasto

Pihlajalinna hinnasto ja rahoitus

Hiustensiirto Suomessa on kohtalaisen kallis toimenpide, joka maksaa paljon. Tähän vastauksena klinikka tekee yhteistyötä Svea Bankin kanssa. Näin potilailla on mahdollisuus hakea rahoitusta hoitoihin, mikä tietysti helpottaa hoitoon pääsyä.

Asiakkaiden on mahdollista jakaa kustannukset osamaksuihin, joita voi olla enintään 60 kuukauden ajan. Toimenpiteen voi maksaa pitkällä aikavälillä, mikäli potilas niin haluaa. Rahoitusta voidaan myöntää enintään 15 000 euroa. Luottopäätös tehdään nopeasti, sillä päätöksen saa jo muutaman arkipäivän kuluessa. Hyvää lainassa on se, että klinikka tarjoaa korotonta maksuaikaa 30–60 päivää toimenpiteen jälkeen.

Jotta luoton voi saada, hakijan iän tulee olla vähintään 21 vuotta ja hänen tulee asua vakituisesti Suomessa. Jokaisen luoton hakijan luottotiedot tarkistetaan ennen päätöksen tekemistä. Mikäli luotto päätös on kielteinen, hakijalla on oikeus hakea siihen muutosta lisätietojen kera ottamalla yhteyttä Svea Bankin asiakaspalveluun. Pihlajalinna hinnasto ei valitettavasti ole kaikkein alhaisimmilla hinnoilla varustettu, joten saatat haluta katsella myös muita klinikoita.

Hanki ilmainen konsultaatio

Vaihtoehtoiset klinikat

Vaihtoehdot tälle klinikalle

Jos olet tekemässä hiustensiirtoa, myös muita klinikoita kannattaa tutkia. Samat palvelut voi saada muualta huomattavasti edullisemmin, mikäli muistaa tehdä vertailua. Suomessa hintataso on kova, joten ulkomaisia vaihtoehtoja kannattaa tutkia. Toki eroja on myös suomalaisten klinikoiden hinnoissa, joten niitäkin on hyvä vertailla.

Ulkomailla hiustensiirron tekeminen on paljon edullisempaa. Esimerkiksi hiustensiirrot Turkissa ovat huomattavasti halvempia tehdä kuin kotoisessa Suomessa. Tämä tietysti johtuu siitä, että hintataso Turkissa on Suomea edullisempi muutoinkin. Sen sijaan laatu on erinomaista, sillä turkkilaiset klinikat ovat hyvää kansainvälistä tasoa.

Koska hiustensiirto on hintava toimenpide, vertailua tulee aina tarpeeseen. Ulkomailla tehtävän hiustensiirron voin yhdistää lomaan, sillä paketteihin kuuluu yleensä myös viiden tähden hotelli. Suosittelemme ottamaan reissulle mukaan jonkun tuttavan, jotta saa henkistä taustatukea operaatiota varten.

Katso myös seuraavat klinikoiden arvostelut:

Usein kysytyt kysymykset

Klinikalla on useita toimipisteitä Helsingissä, mutta hiustensiirron kannalta keskeisin niistä on Pihlajalinna Stockmann, joka löytyy aivan Helsingin sydämestä.

Esteettinen sairaanhoitaja ottaa sinut vastaan ja sinulle tehdään tilannekartoitus. Sairaanhoitaja myös kertoo sinulle hinta-arvion ja antaa tarvittaessa lisätietoja.

Klinikalle voi varata ajan sekä puhelimella että heidän nettisivujen kautta, jota ensisijaisesti suositellaan ajan varaamiseen.

Sairaalakeskus on luotettava toimija, joka on tehnyt hiussiirteitä jo vuodesta 1978. Henkilökunta on asianmukaisesti koulutettua sekä kokenutta.

Klinikka antaa vakuutuksen toimenpiteelle, joten vähintään 90 prosenttia siirteistä tulee onnistua tai klinikka tekee korvaavia toimenpiteitä.

Klinikka haluaa suojella asiakkaidensa yksityisyyttä, eikä julkaise kuvia verkossa. Voit kysyä konsultaatiossa sairaanhoitajalta mahdollisia referenssejä.

Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %