Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Hair Back App -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Hair Back App -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat heinäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Hair Back App Netherlands tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Hair Back App -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 7 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Hair Back App

Rated 5,0 out of 5
07/17/2023

Kärsin hiustenlähtöä ja Hair Back App on ollut suureksi avuksi. Oppaat ovat mahtavia ja yhteisö on ystävällinen. Ylivoimaisesti paras hiussovellus, jonka olen tavannut.

Lue alkuperäinen

Erik

Viiden tähden hiussovellus

Rated 5,0 out of 5
06/28/2023

Tein hiustensiirtoni toukokuussa ja olen käyttänyt tätä sovellusta nyt yli kuukauden. Se sopii erinomaisesti jälkihoitorutiinien seuraamiseen. Odotan innolla edistymistäni ja yhteydenpitoa muihin.

Lue alkuperäinen

Sean

Hyvä sovellus oppaineen

Rated 5,0 out of 5
06/14/2023

Minulle on varattu hiustensiirto kahden viikon kuluttua. Ystävä suositteli Hair Back -sovellusta. Sovellus on kätevä ja helppokäyttöinen informatiivisilla oppailla. Aika hämmästyttävää, että se on ilmainen. Odotan nyt innolla, että voin seurata tuloksiani ja saada asiantuntijavinkkejä jälkihoitoon.

Lue alkuperäinen

Joni

Erittäin hyödyllinen sovellus

Rated 5,0 out of 5
05/31/2023

Latasin Hair Back App -sovelluksen heti hiustensiirron jälkeen, ja minun on sanottava, että se on ollut erittäin hyödyllinen. Tuki toimenpiteen jälkeen ja vastaus kysymyksiini nopeasti on ollut ratkaisevan tärkeää.

Lue alkuperäinen

Emmi

Upea sovellus

Rated 5,0 out of 5
05/30/2023

Olen käyttänyt Hair Back -sovellusta seuratakseni hiustensiirron jälkeistä hoitosuunnitelmaani ja seuratakseni tuloksia. Se on erittäin helppokäyttöinen ja on ollut loistava tuki tähän asti 🙌.

Lue alkuperäinen

Adam S.

Upea sovellus HT:n jälkeen

Rated 5,0 out of 5
05/23/2023

Voin todella suositella tätä sovellusta! Tein HT:ni joulukuussa Istanbulissa ja käytän sitä kertoakseni edistymisestäni ja saadakseni asiantuntijaneuvoja jälkihoitoon. Minusta on tärkeää saada tukea HT-toimenpiteen jälkeen ja löytää nopeasti vastauksia kysymyksiin. Hair Back App on uusi, ja kun yhteisö kasvaa jatkuvasti, odotan innolla, että pääsen keskustelemaan muiden kanssa heidän hiustensiirrostaan ​​ja jakamaan kokemuksiani.

Lue alkuperäinen

André M.

Upea sovellus hiustensiirron jälkeen

Rated 5,0 out of 5
05/18/2023

Joulukuussa minulla oli hiustensiirtoni Turkissa, ja siitä lähtien olen ollut ensimmäisten joukossa, joka on alkanut käyttää Hair Back -sovellusta jälkihoitoon. En voisi olla onnellisempi! Se on toistaiseksi melko paljas luu, mutta sopii erinomaisesti kuvien lataamiseen jälkihoitotiimille ja muistutusten saamiseksi lääkkeistä. Myös videot ovat erittäin hyödyllisiä. Odotan innolla, että yhteisö kasvaa ja minulla on paikka keskustella muiden kanssa.

Lue alkuperäinen

Daan B

Arvostele Hair Back App Netherlands

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Alankomaat Zwijndrecht.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %