Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

haareksperten.com -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan haareksperten.com -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat helmikuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

haareksperten.com Denmark tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki haareksperten.com -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 20 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Kæmpe anbefaling herfra!!!💪🏻

Rated 5 out of 5
02/01/2024

Jeg fik lavet en hårtransplantion tilbage i juli 2023. Og den eneste fortrydelse er at jeg ikke fik lavet det noget før!!

Anders Søkilde

Kaikki vain toimii

Rated 5 out of 5
12/15/2023

Jo ensimmäisestä keskustelusta Zarin ja haareksperten.comin kanssa tunsin olevani turvassa koko prosessin suhteen. Sinua ohjataan ja ohjataan erittäin ammattimaisesti, ja kaikki on täysin hallinnassa.

Lue alkuperäinen

Philip Rejnhold

Aivan mahtava kurssi

Rated 5 out of 5
12/13/2023

Ehdottomasti upea kurssi. Istanbulissa ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa tarkastettiin kaikki ensimmäisestä tapaamisesta varsinaiseen toimintaan. Helppoa ja turvallista kaikin puolin. Kaikki oli ajateltu. Nyt minulla on itää hiukset ja helppo ja hallittava suunnitelma hiustenpesuun, shampoon ja hiusten kasvua edistäviin pillereihin liittyen. Kiitos Zarille ja koko joukkueelle. Olen onnellinen mies – nyt hiuksissa🙌

Lue alkuperäinen

Nicolai Villum Jensen

Kaunis ja luonnollinen tulos, jota kannattaa suositella

Rated 5 out of 5
11/23/2023

Olin hiusasiantuntijan kanssa noin 7 kuukautta sitten. Kokonaiskokemus oli erittäin hyvä siinä mielessä, että yhteydenpito oli selkeää ja selkeää ennen matkaa, matkan aikana ja matkan jälkeen. Tunnet olosi todella turvallisissa käsissä ymmärtävän ja taitavan oppaan kanssa, joka tuntee asiansa selvästi. Todella ystävällinen henkilökunta, jossa tunsin myös oloni turvalliseksi koko asian ajan. Kun olen palannut Tanskaan, asioiden etenemistä seurataan hyvin ja minua pyydetään säännöllisesti lähettämään kuvia. Se tarkoittaa vain sitä, että he todella tekevät kaikkensa saadakseen tyytyväisiä asiakkaita. Hiusasiantuntija ei ole rahakone eikä joku, joka ei tiedä mitä tekee, päinvastoin, hän tekee työnsä todella perusteellisesti ja niin luonnollisesti, että ei näe, että olet saanut sen tehtyä. Kaiken kaikkiaan paikka, jota voin suositella milloin tahansa.

Lue alkuperäinen

Dian Farsø

Vakuus, opastus ja laatu

Rated 5 out of 5
11/14/2023

Minulle varmuus on palveluntarjoajan valinnan lähtökohta. Etenkin siksi, että hiustensiirrot ovat suhteellisen uusi ilmiö täällä Pohjoismaissa. Hiusasiantuntija opastaa ja opastaa alusta loppuun.

Lue alkuperäinen

Daniel Kruse Nielsen

Todella hyvä ja suositeltava kokemus

Rated 5 out of 5
10/20/2023

Olen juuri palannut kotiin hiustensiirron jälkeen Istanbulissa. Se on ollut todella hyvä kokemus ja olen tähän mennessä erittäin tyytyväinen tulokseen. Koko prosessin ajan on ollut hyvää ja nopeaa yhteydenpitoa, mikä on tehnyt minusta erittäin mukavan matkalla.

Lue alkuperäinen

Andreas Bo Christensen

Erinomainen palvelu ja tulokset

Rated 5 out of 5
10/06/2023

Minulla oli äskettäin ilo käyttää Håreksperteniä hiustensiirrossani, ja olen hämmästynyt koko tiimin osoittamasta ammattitaidosta ja huolenpidosta. Ensimmäisestä kuulemisesta toimenpiteen jälkeiseen seurantaan tunsin olevani hyvin perillä ja tuin jokaisessa vaiheessa.

Lue alkuperäinen

Daniel

Hanki PRP Haarekspertenin kautta

Rated 5 out of 5
09/08/2023

Hanki PRP Haarekspertenin kautta. Hyvä opastus, hyvät tulokset tähän mennessä ja kaikin puolin vain hyvä kokemus. Voin ehdottomasti suositella niiden nappaamista!

Lue alkuperäinen

Tobias Rosenberg Petersen

Hyvä jälkihoito

Rated 5 out of 5
09/04/2023

Olen tehnyt hiustensiirron 6 kuukautta sitten, ja siitä lähtien olen saanut hyvää palvelua ja seurantaa koko hiusten kasvuprosessille. Zari on hyvä tiedottamaan ja seuraamaan asiakkaita. Tällainen muistutus saa sinut asiakkaana tuntemaan, että Hårekspertenille on yhtä tärkeää tuottaa hyviä tuloksia asiakkaalle. Iso kiitos Zarille, että palaat aina lääkäriin, kun on tarve tarkastukseen tai kysymyksiä jne. 🙂

Lue alkuperäinen

Berkan Celikcan

Kun ilo kohtaa ammattimaisuuden

Rated 5 out of 5
06/28/2023

Upea kokemus ja erittäin ammattitaitoinen henkilökunta konsultista (Zarista) lääkäriin ja superjärjestetyt toimenpiteet Istanbuliin saapumisesta aina kotiinlähtöön asti. (Meidät haettiin lentokentältä ja hotellille, ja seuraavana päivänä klinikalle ja takaisin). Olemme saaneet rahasta niin paljon, että et usko, että sitä voi tehdä. Kiitos hiusasiantuntijalle upeasta hoidosta ja uskomattomista tuloksista.

Lue alkuperäinen

Peppino La Torraca

Hiustensiirto Haarekspertenillä...

Rated 5 out of 5
06/13/2023

Hiustensiirto Haarekspertenillä Zarin konsulttina on ollut mukava ja turvallinen prosessi. Tällaisessa menettelyssä voi olla paljon hämmennystä ja kysymyksiä, mutta minun on vain sanottava, että olen tuntenut oloni hyvissä käsissä alusta loppuun Haareksperten-kurssillani. Henkilökunta, lääkäri ja sairaanhoitajat ovat suloisia ja mukavia ja todella hyviä englantia. Leikkaukseni meni kuin kello ja nyt leikkauksesta on kulunut melkein 3 kuukautta ja uudet karvat ovat alkaneet pikkuhiljaa itää.

Lue alkuperäinen

Deniz

Erittäin tyytyväinen!!

Rated 5 out of 5
06/09/2023

Todella hyvä seura. Zarilla on laaja tietämys alalta ja tunnet olevasi turvassa hänen ja hänen tiiminsä kanssa.

Lue alkuperäinen

Morten

Arvostele haareksperten.com Denmark

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Tanska.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %