Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

UnitedCare -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan UnitedCare -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

UnitedCare Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki UnitedCare -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 32 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

I had a fantastic experience with…

Rated 5,0 out of 5
05/11/2024

I had a fantastic experience with unitedcare.

The doctor and the entire team are professionals and my operation went smooth.

Five months later, my hair looks great. Hoping for a lot more growth to come.

Karan Bhatti

I had a fantastic experience with…

Rated 5,0 out of 5
05/11/2024

I had a fantastic experience with unitedcare.

The doctor and the entire team are professionals and my operation went smooth.

Five months later, my hair looks great. Hoping for a lot more growth to come.

Karan Bhatti

Hiustensiirtoni Unitedcareclinicissä

Rated 5,0 out of 5
12/19/2023

Minulle tehtiin siirtoni (noin 4500 siirrettä) 8. joulukuuta. Sanoisin, että yleinen kokemukseni on melko hyvä. Valitsin premium-FUE-paketin, jossa tohtori Utkan teki suunnittelun ja pääkanavan osan (pari teknikkoa ja sairaanhoitaja teki luovutusalueen siirteenpoistoleikkauksen), yhteensä kesti mielestäni noin 10 tuntia? Mutta rehellisesti sanottuna en tuntenut oloani niin pitkäksi, kun tunsin olevani nukahtanut muutaman kerran keskellä ja välissä on lounastauko. Kaikki ihmiset ovat melko ystävällisiä. Zeynep, koordinaattori, seurasi minua koko prosessin ajan ja selitti hyvin myös jälkihoitoa varten! Aamiainen sisälsi hotelli- ja luksusauton nouto ja palautus on varsin kätevää, kun odotan tuloksiani, olen kiitollinen tohtori Utkansin tiimin tekemästä hyvästä työstä.

Lue alkuperäinen

Matthew Huang

Unitedcaren tiimi oli ystävällistä

Rated 5,0 out of 5
12/18/2023

Unitedcaren tiimi oli ystävällistä, järjestäytynyttä ja kärsivällistä. Loistava asiakaspalvelu. En malta odottaa, että näen tuloksia muutaman kuukauden kuluttua.

Lue alkuperäinen

Peter

Hiustensiirtoarvostelu

Rated 5,0 out of 5
11/29/2023

Minulle tehtiin hiustensiirto tri Utkanin tiimin kanssa.

Lue alkuperäinen

James

Poikkeuksellinen klinikka

Rated 5,0 out of 5
10/19/2023

Dr. Utkan ja hänen tiiminsä tarjoavat poikkeuksellista palvelua – en yksinkertaisesti voisi toivoa parempaa kokemusta.

Lue alkuperäinen

Saj

Erittäin kokenut ja omistautunut tiimi UnitedCare Hair Transplant Clinicissä

Rated 5,0 out of 5
10/18/2023

Dr Utkan ja hänen tiiminsä tekivät ilmiömäisen työn tehdäkseen hiustensiirrosta positiivisen kokemuksen minulle. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun sain tällaisen leikkauksen, ja tiimi oli erittäin mukautuva ja teki siitä mukavan ympäristön koko toimenpiteiden ajan. He tekivät erinomaista työtä ohjaaessaan minut läpi suunnitelman, pitäen minut ajan tasalla jokaisessa vaiheessa ja leikkauksen jälkeisessä hoidossa.

Lue alkuperäinen

Sujan

Tehtyäni paljon tutkimusta HT:stä…

Rated 5,0 out of 5
09/18/2023

Teknistyttyäni paljon HT:tä Turkissa, päädyin yhdyskuntahoitoon tohtori Utkanin kanssa. On aina riski lentää ulkomaille tuntemattomaan lääketieteelliseen järjestelmään. Riittää, kun sanon, että olen syvästi vaikuttunut ja tyytyväinen unitedcare-klinikkaan. Seuraavina päivinä lentokentällä tai ravintoloissa tapaa muita, jotka ovat käyneet saman matkan Turkissa, ja syntyy side, joka yhdistää meidät jakamaan kokemuksia. Tajusin, että kaikki kokemukset eivät olleet samanlaisia, ja se sai minut arvostamaan unitedcarea entistä enemmän. Tiedän, että maksoin hieman enemmän kuin joissakin muissa paikoissa, mutta uskon, että se käytettiin hyvin ja tekisin saman uudelleen.

Lue alkuperäinen

brandon lrae

Yli ja yli!!!

Rated 5,0 out of 5
08/02/2023

Yritys menee paljon enemmän ja pidemmälle hoitaessaan potilasta. Koko kokemus oli virheetön. Klinikka on puhdas ja vieraanvarainen. Henkilökunta on hämmästyttävää ja yhteydenpito ja hoito leikkauksen jälkeen on 5 tähteä.

Lue alkuperäinen

Michael Boss

White glove service

Rated 5,0 out of 5
07/25/2023

Jos etsit ammattimaista, henkilökohtaista ja vain täydellistä hoitoa, älä etsi enää! Tohtori Utkan ja hänen tiiminsä määrittelivät hoidon ja palvelun. Ennen leikkausta, sen aikana ja sen jälkeen meillä oli paitsi ehdoton valkoinen käsinepalvelu, myös niiden tarjoamat tulokset ovat erinomaisia! Sinua kohdellaan ystävänä tai perheenä, ei asiakkaana, prosessi ja odotukset kerrotaan yksityiskohtiin ja heidän aito huolenpitonsa tuntuu läpi ja läpi. Kiitos tiimille tästä erinomaisesta, valkoisten hansikasten palvelukokemuksesta!

Lue alkuperäinen

MJ

Suosittelen ehdottomasti UnitedCarea…

Rated 5,0 out of 5
06/08/2023

Suosittelen ehdottomasti UnitedCarea, jos etsit hiustensiirtoa. Kokemukseni oli erittäin positiivinen ja esioperaatioohjeiden avulla tunsin olevani valmistautunut. Minusta UnitedCarea valittaessa erottui painopiste yhdestä potilaasta päivässä, mikä viittaa pieneen mutta osallistuvaan tiimiin, tohtori Utkanin lääketieteellinen tausta ja verkkosivuston läpinäkyvyys. Myös luonnollisen hiusrajan mainitseminen päätavoitteena auttoi minua päätöksenteossa.

Lue alkuperäinen

Joshua

Erittäin taitava kirurgi

Rated 5,0 out of 5
05/30/2023

Erittäin taitava ja kokenut tiimi. Jokaisella henkilöllä oli erityinen rooli toimenpiteen jokaisessa vaiheessa, suunnitellut ja ratkaisevat vaiheet, jotka tohtori Utkan itse suoritti. Hän suunnitteli laserlaitteen ja graftometrin (mikroskoopin) avulla elinsiirron sen mukaan, miten kaljuuntuminen etenee, ja ruvet muodostuivat pieniksi ja yksittäin, mikä on merkki sopivasta etäisyydestä ja hyvästä sijoituksesta. Kulmat ovat erityisen teräviä ja olen saanut niistä nyt useita kehuja. Kiitos tohtori Utkan, saa ehdottomasti lähetteeni

Lue alkuperäinen

Aaron Landry

Arvostele UnitedCare Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %