Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

UnitedCare -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan UnitedCare -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat syyskuu, 2023

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

UnitedCare Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki UnitedCare -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 23 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Yli ja yli!!!

Rated 5 out of 5
08/02/2023

Yritys menee paljon enemmän ja pidemmälle hoitaessaan potilasta. Koko kokemus oli virheetön. Klinikka on puhdas ja vieraanvarainen. Henkilökunta on hämmästyttävää ja yhteydenpito ja hoito leikkauksen jälkeen on 5 tähteä.

Lue alkuperäinen

Michael Boss

White glove service

Rated 5 out of 5
07/25/2023

Jos etsit ammattimaista, henkilökohtaista ja vain täydellistä hoitoa, älä etsi enää! Tohtori Utkan ja hänen tiiminsä määrittelivät hoidon ja palvelun. Ennen leikkausta, sen aikana ja sen jälkeen meillä oli paitsi ehdoton valkoinen käsinepalvelu, myös niiden tarjoamat tulokset ovat erinomaisia! Sinua kohdellaan ystävänä tai perheenä, ei asiakkaana, prosessi ja odotukset kerrotaan yksityiskohtiin ja heidän aito huolenpitonsa tuntuu läpi ja läpi. Kiitos tiimille tästä erinomaisesta, valkoisten hansikasten palvelukokemuksesta!

Lue alkuperäinen

MJ

Suosittelen ehdottomasti UnitedCarea…

Rated 5 out of 5
06/08/2023

Suosittelen ehdottomasti UnitedCarea, jos etsit hiustensiirtoa. Kokemukseni oli erittäin positiivinen ja esioperaatioohjeiden avulla tunsin olevani valmistautunut. Minusta UnitedCarea valittaessa erottui painopiste yhdestä potilaasta päivässä, mikä viittaa pieneen mutta osallistuvaan tiimiin, tohtori Utkanin lääketieteellinen tausta ja verkkosivuston läpinäkyvyys. Myös luonnollisen hiusrajan mainitseminen päätavoitteena auttoi minua päätöksenteossa.

Lue alkuperäinen

Joshua

Erittäin taitava kirurgi

Rated 5 out of 5
05/30/2023

Erittäin taitava ja kokenut tiimi. Jokaisella henkilöllä oli erityinen rooli toimenpiteen jokaisessa vaiheessa, suunnitellut ja ratkaisevat vaiheet, jotka tohtori Utkan itse suoritti. Hän suunnitteli laserlaitteen ja graftometrin (mikroskoopin) avulla elinsiirron sen mukaan, miten kaljuuntuminen etenee, ja ruvet muodostuivat pieniksi ja yksittäin, mikä on merkki sopivasta etäisyydestä ja hyvästä sijoituksesta. Kulmat ovat erityisen teräviä ja olen saanut niistä nyt useita kehuja. Kiitos tohtori Utkan, saa ehdottomasti lähetteeni

Lue alkuperäinen

Aaron Landry

Hiustensiirtokokemukseni…

Rated 5 out of 5
07/01/2022

Hiustensiirtokokemukseni UnitedCare-klinikalla oli erinomainen. Tohtori Utkan ja hänen teknikot ovat ystävällisiä, avuliaita ja tarkkaavaisia ​​sille, mitä tarvitset kokemuksesi onnistumiseen! Minulla ei ollut epämukavuutta leikkaukseni aikana ja sen jälkeen. Suosittelen tätä klinikkaa kaikille hyvää kirurgia etsiville!

Lue alkuperäinen

John Barkley

Olen iloinen saadessani perustaa klinikan Turkkiin...

Rated 5 out of 5
06/28/2022

Iloinen, että perusti klinikan Turkkiin, joka tarjoaa laadukkaita hiustensiirtoja kohtuuhintaan. Tunsin oloni melko turvalliseksi Istanbulin matkallani ja tohtori Utkan saa sinut tuntemaan, että olet turvallisissa käsissä. Suosittelen ehdottomasti.

Lue alkuperäinen

Adam Delly

Perfect Hair Transplant

Rated 5 out of 5
06/21/2022

Jos aiot saada hiustensiirron Turkissa, etsi UnitedCare…

Lue alkuperäinen

Miklós Horváth

Erinomainen palvelu

Rated 5 out of 5
06/21/2022

On niin mukavaa löytää vihdoin klinikka, joka tarjoaa uusimmat leikkausmenetelmät kohtuuhintaan Turkista. Arvostan UnitedCaren tohtori Kiziltacia siitä, että hän piti minusta niin hyvää huolta ja piti minut turvallisena toimenpiteen aikana.

Lue alkuperäinen

Thomas

Paljon enemmän kuin odotettiin

Rated 5 out of 5
03/28/2022

Dr.Utkan Kızıltaçin hiustensiirtoleikkauksesta on kulunut 3 kuukautta. Toiminta- ja hoitoprosessit olivat hämmästyttäviä. He olivat hyvin organisoituja, ammattitaitoisia ja ystävällisiä. Yleensä en tuntenut kipua, en epämiellyttävää unta, ei mitään… Tulos näyttää myös hämmästyttävältä ystävien ja perheen kommenttien perusteella. Se oli yksi elämäni parhaista päätöksistä, ja kiitos, että sain tämän upean kokemuksen.

Lue alkuperäinen

anıl çelik

Erinomainen palvelu alusta loppuun

Rated 5 out of 5
03/13/2022

Erinomainen palvelu alusta loppuun. Suosittelen kaikille kauneusleikkauksia tarvitseville. Kaikki olivat erittäin mukavia ja olivat todella huolissaan hyvinvoinnistani. A++!

Lue alkuperäinen

Johnny

Tärkein ja elämää muuttava…

Rated 5 out of 5
11/14/2021

Elämän tärkein ja elämää muuttava kokemus. Näet, että täytän 63 vuotta ja jos olisin tiennyt nämä faktat aiemmin, olisin voinut säästää paljon hyviä karvatupeita (niin sanotusti siemeniä istutettaviksi). Kiitän suuresti tohtori Utkania ja jatkan niin, koska olen tyytyväisin ja kiitollisin pt. Hän kertoi minulle heti, että olen osa hänen UNITEDCARE-perhettään ja hyvä ystävä. Tulen ikuisesti arvostamaan niitä hetkiä, jolloin hän vei minut toimistoonsa ja keskustelimme/ja puhuimme rauhassa, ja myös leikkauksen jälkeisestä hoidosta, mitä tehdä, odottaa. Hänen avustajansa käsitteli uudelleen lääkkeitä, ruokavaliota, aktiivisuutta jne. Mitä toimintaa, hattu vai ei hattua? Sitten hän kysyi minulta, mitä kiinnostaa ja mitä muuta minun pitäisi nähdä. Hän (tohtori Utkan) latasi sovelluksen puhelimeeni terveysnäyttöä varten, jotta voin mennä metroon/busseihin, ravintoloihin, konsertteihin jne. Tiesin, että hän oli "ONE" Orkun, toinen erittäin taitava avustaja (hän ​​on L-kätinen) ja hän esiintyi minun Zafir , lyöntimenetelmä luovutusnäytteiden istutuksessa tarkisti myös pääni ja antoi positiivisen kommentin. He olivat kaikki innokkaita näkemään työnsä, kun siteet poistettiin ja ensimmäinen pesu tehtiin. Minusta tuli hyvä mieli, että heillä on paljon erikoistuneita ihmisiä, jotka tarjoavat palvelunsa helposti. Yhdysvalloissa ei ole tarpeeksi apua yleiskulujen vuoksi. Lääkäri suoritti yli 50 000 tapausta, mikä on erittäin lohdullista.

Lue alkuperäinen

Leonil Debulgado

Erittäin tervetullut

Rated 5 out of 5
10/02/2021

Minulle tehtiin hiustensiirto Dr.Utkanin kanssa,leikkaukseni oli uskomattoman mukava.Hän ja hänen avustajansa vastasivat kaikkiin kysymyksiini,he olivat erittäin hyödyllisiä aina:) Lääkäri kuunteli toiveitani ja opetti minulle kaiken lisätoimenpiteistä kuten mesoterapia, prp jne. ennen myyntiä. Nyt hiusraja on sellainen kuin halusin, eikä mitään muuta ongelmaa toistaiseksi. Suosittelen Dr.Utania kenellekään.

Lue alkuperäinen

arda kılıc

Arvostele UnitedCare Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %