Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5
Klinikka-arvostelu

Estetica arvostelu

Hiustensiirto Turkissa alan parhailta tekijöiltä

Arviomme

3.7/5

3.70 / 5.0

Estetica yhteenveto

Hiustensiirto Turkissa monella eri menetelmällä

Tämä Estetica arvostelu kertoo kaiken siitä, miksi jokaisen kannattaa harkita hiustensiirtoa. Hiustensiirto Turkissa on Suomessa tehtävää hiustensiirtoa edullisempi vaihtoehto. Esteticalla hiustensiirron tekee erikoislääkäri, joka on erikoistunut alaan. Lisäksi sairaalalla on JCI-sertifikaatti, joten potilas voi luottaa olevansa hyvissä käsissä. Esteticalla on tarjolla monia eri keinoja hiustensiirtoa varten. Niitä ovat Sapphire FUE, FUE ja DHI. Näistä suosituin on FUE. FUE-menetelmässä hiuskarvoja siirretään karvalliselta alueelta karvattomalle alueelle. Monesti siirteitä otetaan takaraivolta, jossa hiusten vähyys ei näy, eikä haittaa. On kuitenkin jokaisen potilaan oma päätös, mitä menetelmää hän haluaa omassa operaatiossaan käytettävän.
Hanki ilmainen hiusraportti tänään ja saa hyviä tarjouksia klinikoilta

Hyvät puolet

Estetica arvostelu - Estetican hyvät puolet

Fue hiustensiirto on potilaiden suosiossa monestakin syystä. Siitä ei jää suuria arpia, toimenpide on lyhytkestoinen ja tulokset ovat huomattavissa melko nopeasti. Kaikki toimenpiteet ovat myös kivuttomia. Potilasta lääkitään ennen ja jälkeen toimenpiteen ja myös sen aikana, jos se on tarpeen. Estetican hiustensiirto-operaation hinta kustantaa kaiken aina alkukonsultaatiosta lääkitykseen, ilmaiseen kolmen päivän majoitukseen ja tietenkin varsinaiseen operaatioon. Hiussiirto hinta on Turkissa paljon edullisempi kuin esimerkiksi Suomessa. Potilaan ei siis tarvitse maksaa itseään kipeäksi, kun Turkissa saa saman operaation puolet halvemmalla. Toimenpiteiden hinnat alkavat 1 500 eurosta, mikä on todella edullinen hinta.

Hiustensiirrot vaativat paljon, sillä pää on herkkä alue. Hiustensiirtoja varten on syytä valita luotettava ja kokenut lääkäri, joka osaa asiansa. Esteticalla työskentelee ainoastaan parhaimpia plastiikkakirurgeja, jotka suorittavat hankalat operaatiot päiväkirurgisina toimenpiteinä. Estetican käyttämällä sairaalalla on JCI-sertifikaatti, mikä kertoo osaltaan laadusta ja luotettavuudesta. Koska ihmiset ympäri maailman ovat olleet tyytyväisiä Estetican toimintaan, voit sinäkin varata ajan hiustensiirtoon hyvin ja turvallisin mielin.

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Metodit

Estetica hoidot hiustensiirroista kauneusleikkauksiin

Estetica suorittaa ehdottomasti eniten hiustensiirtoja. Monet potilaat matkaavat Turkkiin korjaamaan esimerkiksi alkavaa kaljuuntumista, tapaturmasta johtuvaa kaljuuntumista tai pakenevaa hiusrajaa. Syitä on monia, joten sen vuoksi myös hoitokeinoja tulee olla monia. Potilas pääsee valitsemaan kolmesta eri tavasta tehdä hiussiirtoja. Kaikki eri tavat ovat kohtuuhintaisia. Ne eroavat ainoastaan siirtotavoiltaan ja siitä, kuinka suuria arpia siirtotavat jättävät.

Estetica tekee hiustensiirtojen lisäksi myös kauneusleikkauksia ja hammashoitoja. Kauneusleikkausten osalta valittavana on niin nenäleikkauksia, korvaleikkauksia, huulen täyttöjä, rintaleikkauksia kuin vatsalaukun pienennysleikkauksia. Sen lisäksi Esteticalla voi käydä valkaisemassa hampaansa, ottaa hampaisiin implantit tai vaikkapa suoristaa hampaansa. Siis niin kauneusleikkaukset kuin hiustensiirto Turkissa onnistuvat vaikka samalla kertaa. Kaljuuntuminen on helppo estää valitsemalla menetelmä, jossa hiuksia otetaan takaraivolta ja siirretään kaljuun kohtaan. Lukiessasi Estetica kokemuksia voit huomata, että monet potilaat suosittelevat sairaalaa.

estetica arvostelu

Usein kysytyt kysymykset

Estetica arvostelu kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää yrityksestä. Kaikki toimenpiteet suoritetaan Turkissa luotettavassa sairaalassa. Sairaalassa hoidetaan potilas aina alkukartoituksesta jälkihoitoon asti. Turkkiin matkustamista kannattaa ehdottomasti miettiä, sillä toimenpiteet suoritetaan aivan samalla tavalla kuin esimerkiksi kauneusklinikoilla Suomessa.

Turkissa klinikalla suoritettu hiustensiirto maksaa huomattavasti vähemmän kuin Suomessa. Hiustensiirtojen hinnat alkavat vain 1 500 eurosta.

Hiustensiirron voi suorittaa monella eri tavalla. Toimenpide on aina päiväkirurginen toimenpide. Pääpiirteissään se tapahtuu siten, että hiuksia otetaan useimmiten takaraivolta ja siirretään kaljuun kohtaan.

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Säästä jopa 70 %