Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Avrupamed -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Avrupamed -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Avrupamed Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Avrupamed -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 10 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Suositeltu klinikka

Rated 5,0 out of 5
12/28/2022

Minulla oli hyvä fiilis heti ensimmäisestä yhteydenotosta.

Lue alkuperäinen

Metin Yildiz

Hiustensiirto

Rated 5,0 out of 5
11/18/2022

Vuosien varrella tekemieni erilaisten hiusten vedon vuoksi follikkelit joissakin pääni osissa ovat vaurioituneet. (etenkin otsaviiva) Hiukset eivät ole kasvaneet takaisin. Se muutti elämäni ääliöksi. Kun se on kuiva, sillä ei ole väliä. Kuvittele, että se on märkä, ulkonäkö on kauhea. Se häiritsee minua liikaa ja stressaa minua liikaa nähdäkseni kuinka ihmiset katsovat minua.

Lue alkuperäinen

Anthony

Upea kokemus

Rated 5,0 out of 5
11/16/2022

Upea kokemus, henkilökunta on erittäin vieraanvaraista ja ammattitaitoista. Iso kiitos kaikille, mutta erityisesti koordinaattori Fatimalle, joka on aivan uskomaton ja avulias!

Lue alkuperäinen

Eloise Bernard

Oleskeluni

Rated 5,0 out of 5
11/16/2022

Tulin hiustensiirtoon ja olen iloinen, että tein.

Lue alkuperäinen

calibre gaming

Sain hiustensiirron Avrupamedissa klo…

Rated 5,0 out of 5
11/15/2022

Sain hiustensiirron Avrupamedissa tuohon aikaan viime vuonna. Odotin vain lopullista tulosta arvioidakseni leikkauksen. Voin sanoa rauhassa, että lääkärit tekivät todella hyvää työtä.

Lue alkuperäinen

Daniel Sealey

Minulle tehtiin hiustensiirto 1 vuosi sitten

Rated 5,0 out of 5
10/31/2022

Minulle tehtiin hiustensiirto 1 vuosi sitten, tulos on kaunis, ne toimivat erittäin huolellisesti ja siististi, kiitos koko tiimille

Lue alkuperäinen

resad mukhtarov

Loistavaa palvelua!

Rated 5,0 out of 5
10/19/2022

Kiitos myös jälkihoitotiimille, he olivat mahtavia, ja aina valmiina auttamaan ja rauhoittamaan minua. Loistava hiustensiirtopalvelu!

Lue alkuperäinen

Calvin

Kiitos

Rated 5,0 out of 5
10/16/2022

Olin erittäin tyytyväinen hiustensiirtotoimenpiteeseen, joka minulla oli noin 8 kuukautta sitten. Kukaan ei ymmärrä, että minulla on hiustensiirto, ellen kerro heille.

Lue alkuperäinen

Ayhan Yıldız

Hiustensiirto

Rated 5,0 out of 5
10/12/2022

En ole koskaan ollut onnekas hiusteni kanssa. Koska minulla on erittäin ohuet hiukset, olin kyllästynyt näkemään ne pesualtaassa, kun hiukseni putosivat. Avrupa Med on ehdottomasti oikea osoite, jos haluat asettaa itsesi todella ammattimaisiin käsiin. Sinua ei koskaan nähdä asiakkaana tai rahana. Ennen ja jälkeen hiustensiirron he saavat jatkuvaa tietoa tilanteesta, kutsuvat heidät klinikalle ja tekevät testejä ja analyyseja. Hiukset vahvistetaan PRP:llä. Sain erittäin vakavia tuloksia muutamassa kuukaudessa ja olen erittäin tyytyväinen. Ennen hiustensiirtoa ja 4 kuukautta siirron jälkeen temperamenttini muuttui virallisesti. Suosittelen sitä lämpimästi. Hymyilevät kasvot tiimi, joka tekee työnsä erittäin hyvin, mitä muuta? Liiketoimintansa johtava brändi, joka on mukanasi jokaisessa prosessissa. Olin erittäin tyytyväinen. Suuri kiitos Avrupa Medille. Onneksi tapasin sinut.

Lue alkuperäinen

Roberto Castorena

Kiitos Avrupamed

Rated 5,0 out of 5
10/11/2022

Tulin Saksasta ja minulle tehtiin hiustensiirto 6 kuukautta sitten. He pitivät minusta erittäin hyvää huolta, hyvin hymyileviä ihmisiä. Lämmin kiitos koko joukkueelle.

Lue alkuperäinen

Ersin Uzun

Arvostele Avrupamed Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %