Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Cavendish Hair Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Cavendish Hair Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Cavendish Hair Clinic United Kingdom tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Cavendish Hair Clinic -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 2 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Erittäin ammattimainen ja ystävällinen

Rated 5,0 out of 5
11/29/2022

Olin erittäin vastahakoinen edes tiedustellessani hiustensiirrosta, koska se tuntui niin henkilökohtaiselta. Ensimmäisen konsultin tapaamiseni jälkeen lähdin kuitenkin tunteen itseni paljon varmemmin kaikesta. Järjestin toisen vierailun, jonka jälkeen he näyttivät minulle esimerkkejä muiden ihmisten matkoista, mikä oli minulle ratkaiseva tekijä. Ymmärsin itsekin, mitä kauemmin jätin sen, voisin olla vaarassa, etten koskaan saa hiustensiirtoa.

Lue alkuperäinen

Dhiren

Minulla oli ensimmäinen konsultaationi viimeksi…

Rated 5,0 out of 5
11/21/2022

Olin ensimmäinen konsultaatio viime kuussa ja olin aluksi skeptinen, kun olin puhunut konsultin kanssa, joka vakuutti minulle, että yritys oli uusi, mutta oli työskennellyt kirurgien kanssa vuosia aiemmin. Pienen harkinnan jälkeen suostuin ja menin leikkaukseen. Päivänä tri Alosert ja hänen tiiminsä olivat erittäin ystävällisiä ja ammattitaitoisia. Hän puhui minulle koko menettelyn ajan ja vastasi kaikkiin kysymyksiini. Leikkaus oli hieman kipeä, kuten voi odottaa, mutta ei yleisesti ottaen huono. Haluaisin käyttää vähemmän kivuliasta nukutusta, jos voisin tehdä uudestaan, koska en ole neulojen ystävä. Kun olin valmis, hyvin yksinkertaiset ohjeet ja ohjattiin potilasportaaliin, jos sinulla oli kysyttävää. Kaiken kaikkiaan hieno kokemus ja hieman hermostunut, mutta olen erittäin tyytyväinen kaikkeen enkä malta odottaa nähdäkseni tuloksia. Kiitos Cavendish Hair.

Lue alkuperäinen

Jake M

Arvostele Cavendish Hair Clinic United Kingdom

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Iso-Britannia London.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %