Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Enhance Hair Restoration -arvostelu

Klinikan pisteet
4,8
Rated 4.8 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Enhance Hair Restoration -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat helmikuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Enhance Hair Restoration United Kingdom tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Enhance Hair Restoration -arvostelut

4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 out of 5 stars (based on 237 reviews)
Excellent92%
Very good3%
Average1%
Poor1%
Terrible3%

…nice team

Rated 5 out of 5
02/16/2024

the staff were all ordinarily fantastic,putting me at ease.early days yet but i think im pleased with the work done!

Graham Nolan

I cannot praise this company enough!

Rated 5 out of 5
02/14/2024

I cannot praise this company enough!

Daniel Glaze

I had my surgery yesterday and so can't…

Rated 4 out of 5
02/06/2024

I had my surgery yesterday and so can’t comment on results yet. However, my experience on the day was very good; the staff were friendly and helpful and the surgery was straightforward and with no delays.

Glynis Dyson

Professional and empathetic throughout

Rated 4 out of 5
02/04/2024

Professional and empathetic throughout, surgeon very attentive and caring.Team , yes team worked tirelessly together and went out of the way to answer my questions. My only gripe would be that at interview I was told I would need 2500 grafts to achieve what I wanted and then during procedure I was told I may need 1000-1500 more which had I known beforehand could have been agreed.

Tony Saunders

Outstanding FUE procedure

Rated 5 out of 5
01/26/2024

Outstanding FUE procedure at Enhance Hair Restoration. Dr. Gauher and team’s precision and care exceeded expectations. Seamless process, genuine expertise. Highly recommend for remarkable hair restoration.

Dominik Dekleva

I had procure done January 23

Rated 5 out of 5
01/23/2024

I had procure done January 23. The results are simply amazing. Steve was my first port of call and he is totally honest in his approach. He answers all your questions and is realistic about managing one’s expectations. Everyone is, of course, different but the surgeon’s skill is truly amazing. I would never use another company and highly recommend them. A big heartfelt thank you to Steve, the surgeon and all the wonderful team. They have made me very happy and you can’t put a price on that.

J Welsh

Excellent

Rated 5 out of 5
01/18/2024

Dr Krishnan and his team are excellent. Caring, honest & professionals.

Mrs Collins

Coming off the back of a second fue…

Rated 5 out of 5
01/05/2024

Coming off the back of a second fue transplant yesterday using the team at enhance hair restoration.

Arron Brooking

Minulla oli FUE-hoito 2 456 siirrettä…

Rated 5 out of 5
01/04/2024

Minulle tehtiin FUE-hoito 2 456 siirrettä Enhance Hair Restoration Clinicissä joulukuussa 2022, joten olen nyt 13 kuukauden jälkeisessä vaiheessa. Ennen kuin päätin mennä Enhanceen, neuvottelin muutamien muiden paikkojen kanssa (jotkut halvempia, toiset kalliimpia). Käymieni konsultaatioiden perusteella minulle kävi heti selväksi, että tämä on minun paikkani, Steven tietämys ja huomaavainen, välittävä tapa oli alusta asti hyvä. Toimenpidepäivänä minulla oli loistava, ystävällinen tiimi, jossa oli paras kirurgi ja sairaanhoitaja Lexie, jota tukivat muut upeat teknikot. Joseph Housen tilat ovat fantastiset.

Lue alkuperäinen

Callum

Kieltäydyin talletuksesta

Rated 1 out of 5
01/03/2024

Minulla oli tapaaminen ja puhuin konsultin kanssa, he saivat sen kuulostamaan helpolta suoraviivaiselta ja positiiviselta menettelyltä. Maksoin siis vaaditun 1000 punnan talletuksen. Menin kotiin, mutta aloin vähitellen epäillä, joten tein oman tutkimukseni ja huomasin, ettei asia ole niin kuin he sanoivat. He eivät kertoneet meille mahdollisesta infektiosta ja kivun määrästä, jonka kestäisin. En tuntenut oloni mukavaksi toimenpiteen läpikäymisestä, joten otin heihin yhteyttä peruuttaakseni, mutta he sanoivat, että 5 päivän peruutusaika oli ohi, peruutin 11. päivänä ja toimenpide oli varattu 1 kuukaudeksi peruutukseni jälkeen. He sanoivat minulle, että en saa talletustani takaisin ja minun piti maksaa 625 puntaa 1000 punnan lisäksi. Olemme kirjoittaneet pääkonttorille, ja he ovat sanoneet, että hyvän tahdon eleenä he eivät ota 625 puntaa, mutta he pitävät 1000 puntaa. Viemme sitä pidemmälle ottamalla yhteyttä kaupankäyntistandardeihin ja asianajajaan, se on paljon rahaa. Mielestämme se on aivan kauhistuttavaa, joten ole varovainen varaaessasi toimenpiteitä heidän kanssaan.

Lue alkuperäinen

Kirsty

Olen ollut huolissani hiustensiirrosta jo vuosia!

Rated 5 out of 5
12/29/2023

Olen ollut huolissani hiustensiirrosta jo pitkään, mutta minua suositeltiin puhumaan Enhanced Hair Restorationille töistä. Heidän kanssaan puhumisen jälkeen tunsin oloni helpoksi menettelyn suhteen, ja vaikka olin sairaana ja jouduin sopia ajan uudelleen, he järjestivät asian välittömästi. Toimenpidepäivänä he olivat kohteliaita, ammattitaitoisia ja erittäin ystävällisiä ja maanläheisiä. He auttoivat ahdistuksessani toimenpiteeseen mennessä ja olivat uskomattoman ystävällisiä ja asiantuntevia. He seurasivat toimenpiteen jälkeen ja ovat olleet valmiina kaikissa kysymyksissäni.

Lue alkuperäinen

Will B

KAIKKI SELITTY JA YSTÄVÄLLINEN…

Rated 5 out of 5
12/26/2023

KAIKKI SELITTY JA YSTÄVÄLLINEN TEHOKAS MENETTELY.

Lue alkuperäinen

Michele Hancock

Arvostele Enhance Hair Restoration United Kingdom

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Iso-Britannia Solihull.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %