Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

GetMoreHair -arvostelu

Klinikan pisteet
4,5
Rated 4,5 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan GetMoreHair -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat heinäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

GetMoreHair United Kingdom tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki GetMoreHair -arvostelut

4,5
Rated 4,5 out of 5
4,5 out of 5 stars (based on 70 reviews)
Excellent86%
Very good0%
Average3%
Poor0%
Terrible11%

En voinut suositella GetMoreHairia enemmän

Rated 5,0 out of 5
12/31/2023

En voisi suositella GetMoreHairia enemmän. Tulokset puhuvat puolestaan ​​ja jälkihoito on hämmästyttävää. Erityisesti Mike on ollut uskomaton, hän on tehnyt prosessista niin helpon. Kiitos.

Lue alkuperäinen

Rosie Barr

Todella iloinen, että valitsin GMH:n ja…

Rated 5,0 out of 5
11/29/2023

Todella iloinen, että valitsin GMH:n ja Miken.. järjestelyt ja siirrot olivat minulle täydelliset ja ajoitukset olivat paikan päällä varhaisessa ja ajoissa tehdyssä työssä, mikä tärkeintä, loistava jälkihoitopaketti, joka esiteltiin messuilla lopussa, minulla on ystäviä, jotka ovat käyttäneet kaksinkertaiset rahat Isossa-Britanniassa eivätkä ole saaneet mitään. Tämä voi vain parantaa tuloksia entisestään, mitä odotan todella innolla. Iso kiitos taas tiimille! Suosittelee edelleen!

Lue alkuperäinen

Lee Crowther

Koko matka oli mahtavia kuljetukset olivat…

Rated 5,0 out of 5
11/17/2023

Koko matka oli hienoa. Kuljetukset olivat joko ajoissa tai aikaisin, hotelli oli mukava, nähtiin heti klinikalle saavuttuaan, kirurgi oli loistava, ei valittamista ei suositella

Lue alkuperäinen

michael cafferty

Upea kokemus.

Rated 5,0 out of 5
10/07/2023

Upea kokemus.

Lue alkuperäinen

Jamie Jones

Erinomainen kokemus alusta loppuun

Rated 5,0 out of 5
09/29/2023

Aina nopeat ja hyödylliset vastaukset tiimiltä, ​​kun minulla on ollut kysyttävää. Erinomaista palvelua alusta loppuun, minun kaltaiseni, joka työskentelee kahdessa työssä 7 päivää viikossa, sai tuntea itsensä kuninkaaksi, noutettiin ylellisyyteen ja jätettiin luksushotelliin. Leikkaus meni hämmästyttävän hienoja ihmisiä erittäin lohdullisesti ja yllättävän ei tuntenut ainuttakaan kipua, pientä epämukavuutta yhdestä nukutusaineesta, mutta kesti vain 30 sekuntia. Kivuliaampaa tatuoinnin ottamista, suosittelen henkilökohtaisesta kokemuksestani kaikille hiustensiirtoa hakeville, jotka ovat saaneet itseluottamuksen täysin takaisin 👍🏼

Lue alkuperäinen

Kyle Nicholson

Yksi elämäni parhaista kokemuksista!

Rated 5,0 out of 5
07/30/2023

Tämä kokemus siitä hetkestä, kun lähdin kotiin palattuani, on ollut minulta erittäin hyvin organisoitu ja vaivaton! Koko tämä operaatio teki Tämä todella elämää muuttava kokemus tuntui minulle niin helpolta ja mukavalta matkustaessani maahan, joka oli minulle täysin vieras! Hotelli oli mukava, ruoka oli herkullista, lääkärit olivat perusteellisia ja ymmärtäviä, ja kuljettajat olivat aina ajoissa ja tekivät kuljetuksen Istanbulin ympärillä mahdollisimman helpoksi! Tein 2 päivän vaihtoehdon toimenpiteelleni ja lääkärit selittivät minulle kaiken hyvin ennen kuin he tekivät mitään ja tekivät minut mukavaksi koko ajan! En voi rehellisesti valittaa Istanbulissa viettämästäni ajasta ja olen erittäin tyytyväinen tulokseen! Koko tiimi oli käytettävissä kysymyksiin ennen menettelyä, sen aikana ja sen jälkeen, ja he olivat perillä kaikesta, mitä käyn läpi! Suosittelen kaikille, jotka kamppailevat hiusrajansa kanssa, soittamaan heille, he ovat niin hyödyllisiä määrittämään, sopiiko tämä sinulle! En olisi koskaan valmis suorittamaan toimenpidettä, mutta en rehellisesti sanottuna ole katunut ja toivon, että olisin mennyt aikaisemmin! Suosittelen erittäin lämpimästi!!!

Lue alkuperäinen

Sal Gio

Mike ja hänen tiiminsä tekivät hienoa työtä...

Rated 5,0 out of 5
06/30/2023

Mike ja hänen tiiminsä tekivät hienoa työtä hiuksilleni, ja vielä 5 vuotta myöhemmin en voi uskoa kuinka hyvältä se näyttää. Olen suositellut yli 20 ihmistä Mikelle ja hänen tiimilleen, ja he ovat kaikki enemmän kuin innoissaan!

Lue alkuperäinen

Arron William

Muutti elämäni täysin

Rated 5,0 out of 5
06/28/2023

Muutti elämäni täysin! Mike ja hänen tiiminsä kohtelevat sinua kuin kultaa. Alusta loppuun. Toimenpide on kivuton ja tehokas ja asiakaspalvelu kaikilta leikkauspaikalta on loistavaa. Tulokseni ovat yli odotusteni. Se on tyrmännyt minulta vuosia.

Lue alkuperäinen

Luke OReilly

GMH on ehdottomasti se yritys, johon sinä…

Rated 5,0 out of 5
06/28/2023

GMH on ehdottomasti yritys, jonka kanssa sinun täytyy mennä, jos etsit hiustensiirtoa. Tein oman tutkimukseni kauttaaltaan ja katselin kaikkia vaihtoehtojani. GMH erottui minusta. Joten otin yhteyttä tiimiin ja he hoitivat loput.

Lue alkuperäinen

Tm

En voi suositella Get More Hair tarpeeksi...

Rated 5,0 out of 5
06/28/2023

En voi suositella Get More Hair tarpeeksi heidän hiustensiirtopalveluilleen. Mikes-tieto on seuraavaa tasoa. He selittivät toimenpiteen uskomattoman perusteellisesti, varmistivat, että minulla oli realistiset odotukset ja tarjosivat huippuluokan jälkihoitoa. Tulokseni ovat ylittäneet odotukseni, enkä voisi olla onnellisempi!

Lue alkuperäinen

Louise Louth

Olin tutkinut useita yrityksiä…

Rated 5,0 out of 5
06/28/2023

Olin tutkinut useita yrityksiä ennen kuin valitsin GMH:n hiustensiirtooni, ja olen niin iloinen, että tein. Koko kokemus oli saumaton, ensimmäisestä Miken konsultaatiosta leikkauksen jälkeiseen seurantaan. Henkilökunta oli asiantuntevaa ja välittävää, ja olen innoissani uusista hiuksistani

Lue alkuperäinen

Stephen

Erittäin tyytyväinen asiakas

Rated 5,0 out of 5
06/28/2023

Sai minut tuntemaan oloni erittäin rentoutuneeksi ja tervetuloa myös kaikkiin kysymyksiini auttaakseen rauhoittamaan mieleni minulle ja kumppanilleni, lol, mutta vakavasti ottaen suosittelen lämpimästi näitä tyyppejä hiustensiirtoon, koska minulle se oli erittäin arkaluonteinen asia, joka vaivasi minua paljon, nämä kaverit ovat antaneet minulle elämäni kirjaimellisesti takaisin))

Lue alkuperäinen

Rence T

Arvostele GetMoreHair United Kingdom

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Iso-Britannia Tonbridge.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %