Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

VOBE Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
4,6
Rated 4,6 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan VOBE Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

VOBE Clinic Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki VOBE Clinic -arvostelut

4,6
Rated 4,6 out of 5
4,6 out of 5 stars (based on 28 reviews)
Excellent89%
Very good0%
Average0%
Poor7%
Terrible4%

Vaikka annan heille viisi tähteä…

Rated 2,0 out of 5
11/10/2023

Vaikka annan heille viisi tähteä hoidosta sairaalassa, en tunne samaa jälkihoidosta. Dr volcan ei ole kertaakaan kysynyt, kuinka meillä menee, onko meillä huolia tai huolia. On olemassa WhatsApp-ryhmä, jonka koordinaattorit luulevat tietävänsä kaiken ja olevan lääkäreitä ja antavat todella vääriä tietoja. Olen tehnyt paljon tutkimusta itse ja saanut apua ystävältäni. Minusta tämä on kauhistuttavaa, varsinkin kun sen pitäisi tulla

Lue alkuperäinen

Jayne steers

No Title

Rated 2,0 out of 5
11/10/2023

Vaikka annan heille viisi tähteä hoidosta sairaalassa, en tunne samaa jälkihoidosta. Dr volcan ei ole kertaakaan kysynyt, kuinka meillä menee, onko meillä huolia tai huolia. On olemassa WhatsApp-ryhmä, jonka koordinaattorit luulevat tietävänsä kaiken ja olevan lääkäreitä ja antavat todella vääriä tietoja. Olen tehnyt paljon tutkimusta itse ja saanut apua ystävältäni. Minusta tämä on kauhistuttavaa, varsinkin kun sen pitäisi tulla

Lue alkuperäinen

Jayne kershaw

Vatsaleikkaus

Rated 5,0 out of 5
10/24/2023

Kaikki meni täydellisesti, kunnes pääsin sairaalaan! Sen jälkeen minua valtasi pelko. Mutta kiitos Gözden, hän poisti pelkoni. Kiitos paljon Gözdelle!! Myös osastonhoitajat tekivät hyvää työtä ja olivat aina mukavia ja kohteliaita, kiitos paljon! Suuret kiitokset myös huonemiehille, että he olivat niin mukavia ja juttelevia. Suuri kiitos kaikille, jotka ovat tehneet hienon työn. Ja erittäin, erittäin suuri kohteliaisuus Dr. Volkan teki hienoa työtä. Ja aina erittäin mukava, kohtelias ja aina persoonallinen! Hatun nosto joukkueellesi! Jatka samaan malliin, onnea!!!

Lue alkuperäinen

Nezi Sürücü

Sanon vain, että Mega Gözde oli ja on…

Rated 5,0 out of 5
10/21/2023

Sanon vain, että Mega Gözde oli ja on yksinkertaisesti paras 👍. Hän piti meistä hyvää huolta ja oli käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, mikä oli meille hienoa.

Lue alkuperäinen

serkan seltan

Suuri kokemus ystävällinen ja…

Rated 5,0 out of 5
10/08/2023

Upea kokemus ystävällisiä ja ammattitaitoisia ihmisiä. Myös jälkikäteen.

Lue alkuperäinen

Bülent Ekici

Suositeltu

Rated 5,0 out of 5
08/15/2023

Jos minun pitäisi tehdä se yhteenveto, sanoisin, että se oli aivan loistava.

Lue alkuperäinen

Dalaa Kahleh

Minulla oli traumaattinen kokemus

Rated 1,0 out of 5
07/02/2023

Minulla oli vatsanleikkaus, rintojen kohotus ja Lipo, se oli traumaattinen kokemus. Yhtään Yhdistyneen kuningaskunnan edustajaa ei ollut saatavilla, en nähnyt häntä ennen lähtöpäivääni. Kommunikointikyvyttömyys jätti minut erittäin haavoittuvaiseksi varsinkin kun kompressiovaatteeni oli luisunut alas ja puristanut kylkiluitani niin pahasti, että olin pyörtynyt kivusta.. hoitajat eivät ymmärtäneet minua ja huusivat minulle, että jätä se rauhaan. Olin kovissa kipuissa koko yön, kunnes kirurgi tuli aamulla ja korjasi vaatteen. Minulle kerrottiin, etten voi juoda enempää vettä, koska ruokala oli kiinni, minulle oli tehty suuri leikkaus ja olin vakavasti kuivunut, jouduin odottamaan vettä 4 tuntia. Sairaalan henkilökunnalla on varmasti ongelmia ulkomaisten potilaiden kanssa, kukaan ei ollut lämmin tai ystävällinen ja olin yksin suuressa leikkauksessa. Heräsin leikkauksesta kyvyttömänä liikkumaan ja kovissa kipuissa soittopainike sijoitettiin ulottumattomiin, samoin kuin ruoka 2 kertaa. En saanut yhteyttä puhelimeeni ja perheeni ei tiennyt mitä minulle oli tapahtunut 2 päivään. Sairaalassa ei ollut ilmastointia, ja siellä oli meluisia rakennustöitä koko sen ajan, kun olin siellä. Pahinta oli, että jouduin poistumaan sairaalasta yksin 2 päivää suuren leikkauksen jälkeen – ei apua laukkujeni pakkaamisessa, ei apua taksille pääsemiseen – mikä oli 40 minuuttia myöhässä. Melkein pyörtyin matkalla ulos, viemärit jne. vielä kiinni. He jättivät verisuoniputken käsivarteeni ja lähettivät sitten minulle Youtube-videon, kuinka poistan sen itse hotellissa. Ruokaa ei sisällytetty, koska minut myytiin – vain aamiainen ravintolassa – Olin liian huonovointinen mennäkseni ravintolaan, jouduin maksamaan kaikesta ruoasta. Piti vaihtaa lentoa yhtä hyvin kuin en olisi tuntenut oloani turvalliseksi saapuessani yksin klo 2 yöllä tai joutuneena vaihtamaan konetta 3 tunnin odotuksella yksin 4 päivää suuren leikkauksen jälkeen – naurettavaa. Minut jätettiin lentokentälle 7 tuntia ennen lentoani. Kirurgit olivat päteviä, mutta kylmiä Sain sen vaikutelman, että he pitivät minua todella tyhmänä, he eivät kuunnelleet tai ymmärtäneet mitä haluan rinnoistani, joten olen jäänyt tyytymättömäksi heihin. Se ei ollut huippuluokan kokemus, jonka minut myytiin, enkä suosittelisi tätä klinikkaa kenellekään, en edes pahimmalle viholliselleni.

Lue alkuperäinen

Sian Bennett

Tohtori Volkan Halusin vain kiittää…

Rated 5,0 out of 5
06/29/2023

Thtori Volkan Halusin vain kiittää sinua niin paljon, että annoit minulle elämäni ja itseluottamukseni takaisin, olen 4 viikkoa leikkauksesta ja olen menettänyt jo 2 kiveä!! En ole koskaan ollut onnellisempi 😁 En käytä enää masennukseen lääkkeitä ja olen onnellisin vuosiin! Sinä ja upea tiimisi Vobe-klinikalla pelastit henkeni!! ja antoi minulle ihanan onnellisen terveen tulevaisuuden, jota odotan lasteni kanssa. Mahalaukun leikkaus oli paras päätös, jonka olen koskaan tehnyt koko elämäni aikana, ja koko upea henkilökuntasi sai minut tuntemaan oloni erittäin hyvin hoidetuksi, koska he ovat niin ammattimaisia ​​ja Pelin piti minusta huolta koko prosessin ajan. alusta loppuun, hän jopa vei minut ostoksille 2 päivää leikkauksen jälkeen, mikä oli uskomatonta! Safa oli myös erittäin ihana ihminen ja niin ystävällinen ja välittävä ja cheedam osastolla oleva sairaanhoitaja, joka piti minusta niin hyvin huolta. Olen niin iloinen, että valitsin Vobe-klinikan, se on paras!!!! 🫶🏼

Lue alkuperäinen

Cheryl Holland

Paras kirurgi ja tiimi

Rated 5,0 out of 5
06/28/2023

Menin yksin toukokuussa ja tulin pois tunteen, että minulla oli ollut miniloma. Testit ovat erittäin perusteellisia ja sain ensiluokkaisen hoidon. Tohtori volcan ja hänen tiiminsä ovat ehdottomasti parhaita, nyt tunnen itseni varmemmaksi ja olen

Lue alkuperäinen

Jayne steers

Minulle tehtiin leikkaus 23.6.12 ja…

Rated 5,0 out of 5
06/26/2023

Minulle tehtiin leikkaus 23.6.12 ja olo on jo paljon parempi kuin ennen leikkausta.

Lue alkuperäinen

Larissa

Minun täytyy olla rehellinen, alussa minä...

Rated 5,0 out of 5
06/26/2023

Minun on oltava rehellinen, alussa pelkäsin kovasti joutua sellaiseen leikkaukseen, mutta en ole katunut päivääkään.

Lue alkuperäinen

Nazan Bajramov

Arberita

Rated 5,0 out of 5
06/26/2023

Minua leikattiin 11.5.2023. Tulin erittäin hyvin toimeen Gözden kanssa alusta alkaen. Hän käänsi kaiken täydellisesti, joten olin hieman itsevarmempi. Koko prosessi on tähän mennessä ollut loistava. Olen laihtunut tähän mennessä yli 14 kg. Vaikka minulla olisi nyt kysymyksiä, voin ottaa yhteyttä Gözdeen ja saada vastaukset välittömästi. Kaiken kaikkiaan suosittelen kenelle tahansa hankkimaan Dr. operoida Arayici-vulkaanilla. Arvet paranivat viikossa ja vaikka oli erittäin lämmintä, mikään ei saanut tartuntaa. Haluan vilpittömästi kiittää koko tiimiä, joka yritti tehdä päivistäni siellä mahdollisimman mukavia. Hyvä Gözde, kiitos paljon kärsivällisyydestäsi. Kiitos koko tiimille ja erityisesti lääkärille!!!

Lue alkuperäinen

Arberita Ma.

Arvostele VOBE Clinic Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Torbalı/İzmir.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %