Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Juvo Health -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Juvo Health -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat heinäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Juvo Health Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Juvo Health -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 7 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Juvo Health -tiimi oli poikkeuksellisen…

Rated 5,0 out of 5
07/20/2023

Juvo Health -tiimi oli poikkeuksellisen ammattitaitoista ja henkilökohtaista. Kaikki pre-opt ja post-opt oli yksityiskohtaista ja tapahtui "kuten odotettiin". Henkilökunta on aidosti sitoutunut ja huolestunut kokemuksestasi prosessin aikana. Juvo Healthin lääkintätiimi pyrkii olemaan aina tavoitettavissa kaikkiin kysymyksiin tai pyyntöihin; jopa kuukausia toimenpiteen jälkeen.

Lue alkuperäinen

Baker J.

ERINOMAINEN PALVELU, SUOSITTELEN

Rated 5,0 out of 5
01/31/2023

Olin melko hermostunut hoidostani, mutta Zoe ja muu tiimi teki loistavaa työtä saadakseen minut tuntemaan oloni mukavaksi koko oleskeluni ajan. Tunnen oloni paremmaksi kuin koskaan ja varaisin heidän palvelun uudelleen milloin tahansa. Kaikki sujui sujuvasti ja Zoe piti minusta täydellisen huolen, vierailuni järjestämisestä mahdollisten erityistarpeideni kääntämiseen. Kaiken kaikkiaan paras klinikka, jonka olisin voinut valita! Kiitos Zoelle ja koko tiimille!

Lue alkuperäinen

Roberta Schreyer

Saavutit uskomattomia tuloksia Juno Healthin avulla…

Rated 5,0 out of 5
01/31/2023

Saavutit hulluja tuloksia Juno Healthilla! Arvostan ikuisesti tiimiä elämäni muuttamisesta parempaan suuntaan. Lääkärit, sairaala, 5 tähden majoitus teki tästä kokemuksesta todella upean! Kiitos, Juvo Health -tiimi!

Lue alkuperäinen

Seb

Sain takaisin itseluottamuksen Juvo Healthilta!

Rated 5,0 out of 5
01/27/2023

Uusiin hiuksiini saatu luottamus on mahtavaa! Juvo Healthin tiimi on erittäin hyvin varusteltu aina prosessin jokaisen vaiheen organisoinnista erittäin informatiiviseen ja nopeaan vastaamaan kaikkiin kysymyksiin. Konsultti, joka auttoi minua, oli Zoe, ja hän oli erittäin vieraanvarainen! Suosittelen lämpimästi 🙂

Lue alkuperäinen

Victor Allam

En todellakaan voi uskoa kuinka mahtavia…

Rated 5,0 out of 5
12/21/2022

En todellakaan voi uskoa, kuinka mahtavia tulokset ovat. Tulin tänne ja työskentelin Juvo-tiimin kanssa, enkä ole koskaan ollut näin onnellinen tekemästäni päätöksestä. Tulokset ovat hämmästyttäviä. Minulla on niin paljon luottamusta ja niin onnellinen päätöksestäni antaa Juvo Healthin muuttaa elämääni tällä tavalla!

Lue alkuperäinen

Kevin Yaz

Uskomaton palvelu

Rated 5,0 out of 5
12/09/2022

Uskomaton palvelu! Minulla oli rintojen suurennus, enkä voisi olla onnellisempi paitsi tuloksista myös toipumisprosessista. Prosessi on sujunut täydellisesti alusta loppuun, Juvo-tiimi on ystävällistä ja mukautuvaa, leikkauskeskus ei pelottanut ollenkaan ja tunsin oloni hyvin hoidetuksi koko ajan. Myöhemmin rinnoissani ei ollut minkäänlaista kipua tai mustelmia, mutta jäin myös säännöllisesti, otin kipulääkkeeni ja kesti 3 täyttä päivää rentoutumiseen ja paranemiseen. Suosittelen ehdottomasti Juvo Healthia.

Lue alkuperäinen

Dinemis Günal

Upea kokemus!

Rated 5,0 out of 5
12/09/2022

Upea kokemus! Toimenpide on ehdottomasti sen rahan arvoinen, että se lisää itseluottamusta! Henkilökunta on myös mahtavaa. He ohjaavat sinut läpi leikkauksen, jotta se olisi mahdollisimman saumaton. Suosittelen ehdottomasti kaikkia hiustensiirtoa etsiviä käymään tässä toimistossa!

Lue alkuperäinen

Yasa

Arvostele Juvo Health Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %