Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Mr.Yavuz Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4.9 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Mr.Yavuz Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat syyskuu, 2023

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Mr.Yavuz Clinic Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Mr.Yavuz Clinic -arvostelut

4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 28 reviews)
Excellent96%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible4%

Elinsiirto tehtiin poikani kanssa…

Rated 5 out of 5
11/07/2022

Olin siirretty pojalleni Istanbulissa ja meitä kohdeltiin erittäin hyvin ja seurattiin alusta loppuun. Leikkaus sujui erittäin hyvin ja yavuz on erittäin luotettava henkilö, jolla on suuri halu antaa onnea asiakkailleen

Lue alkuperäinen

Gianni Busacca

Arvostelut eivät tee tarpeeksi oikeutta, koska…

Rated 5 out of 5
10/29/2022

Arvostelut eivät anna tarpeeksi oikeutta sen suhteen, kuinka hyvä kokemus herra Yavuzin kanssa on! Hotellin noutopalvelusta klinikan palveluun sekä leikkaukseen! Voin vain sanoa, että kokemus ylitti odotukseni. Ihmiset klinikalla olivat uskomattomia, samoin sairaalassa leikkauksen aikana. Hämmästyttävä! Se tekee minut onnelliseksi ja teki siitä matkan arvokkaamman! Elinsiirtoni tehtiin eilen, joten minun on odotettava tuloksia kuukausien kuluttua!

Lue alkuperäinen

Çağıl Ceylan

Kaunis sairaala ja menestyvä organisaatio

Rated 5 out of 5
09/28/2022

Kaunis sairaala ja menestyvä organisaatio. Opearsonin aikana oli kipua ensimmäiset 5 minuuttia, sitten se oli kivutonta. En tuntenut kipua sen jälkeen. Ryhmä oli hyvin mukana ja sairaala oli erittäin puhdas. Suosittelisin sitä kaikille. Kiitos ystäväni Yavuz kaikesta.

Lue alkuperäinen

Mehmet Ucar

Kokemukseni oli hieno,ihana tiimi…

Rated 5 out of 5
08/21/2022

Kokemukseni oli hieno,ihana tiimi puhdas ja siisti sairaala. Toivon, että saan hyvän tuloksen 6 kuukauden siirron jälkeen. Suosittelen ehdottomasti tätä klinikkaa ja tiimiä muille.

Lue alkuperäinen

Breezy Tucker

Kaikki oli hyvin järjestetty

Rated 5 out of 5
04/23/2022

Kaikki oli hyvin järjestetty, Yavuz piti suurta huolellisuutta ja kysyy jatkuvasti tilasta. Olen erittäin tyytyväinen tulokseen

Lue alkuperäinen

Fouad Atmani

Kauhea kokemus

Rated 1 out of 5
04/20/2022

En käynyt tällä klinikalla, mutta he ovat erittäin töykeitä. He eivät puhu englantia hyvin. Kerroin heille, että olin varannut lentoliput ja kysyin saatavuutta. Mutta sen sijaan, että antaisit minulle tietoa sairaalasta tai lääkäristä. He puhuvat vain siitä, mitä haluavat tietää. He vastaavat ja kohtelevat erittäin epäkohteliaasti. He eivät osaa kohdella asiakasta ja se näyttää erittäin epäammattimaiselta. En suosittele tätä klinikkaa kenellekään. Ennen kuin menet sinne, ole varovainen.

Lue alkuperäinen

Susan Jones

niin iloinen, että valitsin tämän klinikan ja tein…

Rated 5 out of 5
04/01/2022

niin iloinen, että valitsin tämän klinikan ja tein tutkimukseni, klinikka oli moderni, puhdas ja vieraanvarainen. Henkilökunta oli erinomaista työssään ja erittäin kohtelias ja avulias, mikä sai mieleni rauhoittumaan potilaana, et ole varma mitä odottaa saapuessasi vieraaseen maahan uskomattomia tuloksia ja ystävyyssuhteita, jotka kestävät eliniän jumala siunatkoon Yazuz-klinikkaa. asiantuntemusta ja tietämystä.

Lue alkuperäinen

Michael

Oli nyt maaliskuussa mieheni kanssa, joten…

Rated 5 out of 5
03/17/2022

Olin nyt maaliskuussa mieheni kanssa, jotta hän tekisi hiustensiirron, erittäin hyvän hoidon ja hyvän tiimin, joka toimii. Osaavat todella pitää huolta asiakkaistaan, sairaala, jossa olimme, oli puhdas ja raikas. Nyt odotamme innolla tulosta, voimme todella suositella ja olemme jo tehneet niin

Lue alkuperäinen

Alma Resic

7 kuukauden rehellinen kommunikointi muuttuu erinomaiseksi ja ammattimaiseksi hiustensiirtopalveluksi

Rated 5 out of 5
02/23/2022

Minulle tehtiin hiustensiirtoleikkaus äskettäin helmikuussa 2021 Mr Yavuz Clinicin kanssa kuukausien kommunikoinnin jälkeen hänen kanssaan. Huolimatta epävarmuudesta matkustaa Malesiasta, Yavuz oli erittäin kärsivällinen ja ammattimainen antamaan selvennyksiä Turkin palvelusta ja tilanteesta.

Lue alkuperäinen

Mohd Azwan Azizan

paras yavuz-klinikka

Rated 5 out of 5
02/10/2022

paras yavuz-klinikka

Lue alkuperäinen

mo ad

Ensimmäisestä hetkestä lähtien, kun otin yhteyttä…

Rated 5 out of 5
02/07/2022

Ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien heidän kiinnostuksensa ja nopeat vastauksensa kysymyksiini saivat minut tuntemaan oloni ammattimaiseksi. Koko toimintaprosessini sujui mutkattomasti. Leikkaukseni kesti 8 tuntia, he istuttivat 5000 juurta ja se oli hyvin usein. Sairaala oli kuin 5 tähden hotelli. Se oli hyvin lähellä hotellini sairaalaa ja se oli erittäin mukava hotelli. Lokakuu oli niin kivuton, että nukuin ainakin 3-4 tuntia. Leikkauksesta on kulunut 1 viikko ja he ovat edelleen minuun yhteydessä joka päivä ja kertovat mitä tehdä. Onneksi valitsin sinut. Kiitos kaikesta Mr.Yavuz Clinic 👏

Lue alkuperäinen

Cengiz Gürbüz

Minulle tehtiin nenäleikkaus ja…

Rated 5 out of 5
01/15/2022

Minulle tehtiin nenäleikkaus, ja sen aikana Mr.Yavuz osoitti ammattimaisuutta hyvällä viestinnällä. Hän vastasi kaikkiin kysymyksiini ja yritti saada minut tuntemaan oloni paremmaksi. Olen hänelle kiitollinen tästä.

Lue alkuperäinen

Yekta aslan

Arvostele Mr.Yavuz Clinic Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %