Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Medical Travel Co. -arvostelu

Klinikan pisteet
4,6
Rated 4,6 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Medical Travel Co. -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Medical Travel Co. United Kingdom tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Medical Travel Co. -arvostelut

4,6
Rated 4,6 out of 5
4,6 out of 5 stars (based on 27 reviews)
Excellent85%
Very good8%
Average0%
Poor0%
Terrible7%

Ignore you when you when you message to…

Rated 1,0 out of 5
03/18/2024

Ignore you when you when you message to say your not happy with the results

client

Olen juuri saanut hiukseni valmiiksi…

Rated 5,0 out of 5
12/19/2023

Sain juuri hiustensiirron. Kaikki meni todella hyvin. Loistava tiimi ja palvelu. Olisi erittäin suositeltavaa.

Lue alkuperäinen

Chris Williams

Olen juuri palannut Antalyasta sen jälkeen, kun…

Rated 5,0 out of 5
11/12/2023

Olen juuri palannut Antalyasta 360 lipon ja vatsanpoiston jälkeen. Lääkärimatkat ovat olleet aivan fantastisia. Pakettini kokosivat Bradley ja Lontoon joukkue. Minut tervehdittiin saapuessani Antalyaan ja vietiin upeaan hotelliin, jonka valitsin etukäteen. Paikallinen edustaja nimeltä Ipek vei minut tapaamaan lääkäriäni. Hän oli hämmästyttävä ja tunsi olevansa ystävä, joka vastasi kaikkiin kysymyksiini ja sai minut tuntemaan oloni mukavaksi. Minulla oli suuri ilo, että tohtori Berat leikkasi minua. Hänen henkilökohtainen klinikansa oli hämmästyttävän tyylikäs ja jälleen kerran jokaiseen esittämääni kysymykseen vastattiin. Tunsin oloni rauhalliseksi ja hyvin hoidetuksi. Olet jatkuvassa yhteydessä Turkissa ollessasi, ja kaikkiin kysymyksiisi vastataan pian. Kaikki siirrot ovat yksityisautoilla ja hyvin yksityisiä ja vievät sinut kaikkiin tapaamisiin. Olin erittäin vaikuttunut Memorial-sairaalasta, ja kaikki tapaamani olivat erittäin avuliaita ja rauhoittavia. Sinulla on yksityinen sviitti televisiolla, jossa on Netflix, joten suosittelen rekisteröitymistä, koska se tarjosi vähän kotoa. Tohtori Berat vieraili joka päivä 2 yön oleskeluni aikana ja varmisti, että minusta huolehdittiin hyvin. Kotiutumisen jälkeen palasin upeaan hotelliini ja useita päiviä myöhemmin istuin uima-altaalla rentoutuen. Palattuani tohtori Beratsin klinikalle yhteen tarkastukseen, olin hämmästynyt huomatessani, ettei minulla ollut mustelmia ja kaikki oli niin siistiä. Hyvän tohtorin merkki Kaiken kaikkiaan olin erittäin vaikuttunut, ja jos aiot ollenkaan tehdä jotain lääketieteellistä, en voi suositella Medical Travelia tarpeeksi hyvin. Kiitän vielä kerran koko joukkuetta kaikesta.

Lue alkuperäinen

Jason Hawes

Ole varovainen

Rated 1,0 out of 5
10/16/2023

Ole varovainen. Minulla oli negatiivinen kokemus vatsanleikkauksen ja rasvaimun jälkeen. Palasin Iso-Britanniaan ja haavani avautui, sairastuin ja minut päästettiin kirurgiseen ensiapuun. 3 kuukautta ja minulla on iso kyhmy vatsassa, haava, joka ei ole vielä parantunut, ja reikä vatsassani. Olen ollut kudosten elinkelpoisuustiimin alaisuudessa ja minulla on ollut 3 kuukautta vapaata töistä ilman mahdollisuutta palata takaisin lähiaikoina. Hyvin vähän yhteydenottoa tältä yritykseltä, ei yhteyttä johdolta, ei vastausta viesteihin, joissa pyydetään johdon ottamaan yhteyttä. He olivat erittäin hyödyllisiä, kunnes asiat menivät pieleen. He kuitenkin tarjosivat (potilaskoordinaattorin kautta) paluumatkan Turkkiin lisää leikkauksia varten samalla toipumisajalla. Valitettavasti olen liian sairas matkustaakseni, ja yleislääkäri suosittelee voimakkaasti matkustamista ja muita leikkauksia Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolelle. Luin arvostelut, tein tutkimukseni etukäteen, tunsin oloni turvalliseksi, kun olin siellä kauniin puhtaassa sairaalassa. Pyydän kuitenkin kaikkia tämän lukevia ajattelemaan seurauksia, kun asiat menevät pieleen. Minulla on reikä alavatsassani ja suuri ulkoneva ja kasvava kyhmy ylävatsassani. Surullista on, että en lähtenyt tähän toimenpiteeseen, minulle kerrottiin saapuessani Turkkiin, että hoitosuunnitelmani tuottaisi "huonon lopputuloksen", ellei valitsisi laajempaa leikkausta. Kun kysyin, onko minulla vaihtoehtoja, minua kohtasi hiljaisuus. Ole varovainen. Olin naiivi ja kadun tekoani, ja nyt minun on elettävä sen kanssa. Haen oikeudellista neuvontaa ja yksityistä lähetettä korjaavaan leikkaukseen Isossa-Britanniassa.

Lue alkuperäinen

Sue

Minulla on hieno kokemus heistä olen…

Rated 5,0 out of 5
10/07/2023

Minulla on hieno kokemus heistä Olen tyytyväinen tuloksiin, henkilökunta oli hyvää, he pitivät sinusta huolta ja tiedustelivat kaikki kysymyksesi hotelli oli loistava, suosittelen lämpimästi

Lue alkuperäinen

Consumer

Erinomainen kokemus

Rated 5,0 out of 5
10/06/2023

Erinomainen viestintä, selkeät yksityiskohdat alusta loppuun, selvitti kokemuksen ja vastasi nopeasti ja rauhallisesti koko ajan. Erittäin ammattitaitoinen palvelu, edullinen hinta ja peukkuja loistava lopputulos!

Lue alkuperäinen

Dan Cooper

Minulla oli ilmiömäinen kokemus…

Rated 5,0 out of 5
10/01/2023

Minulla oli ilmiömäinen kokemus alusta loppuun. Helen oli kärsivällinen ensimmäisestä päivästä lähtien ja varmisti, että pystyin kysymään kysymyksiä milloin tahansa ja sain vakuuttuneeksi vastauksen niin pian kuin mahdollista. Hän ei pakottanut minua tekemään nopeita päätöksiä ja antoi minulle aikaa tiivistää kaikkeni ja olla tyytyväinen päätökseeni.

Lue alkuperäinen

Consumer

Lääkärimatkat olivat erittäin hyödyllisiä

Rated 4,0 out of 5
09/26/2023

Lääkärimatkat olivat erittäin hyödyllisiä, oli aluksi erittäin hermostunut, varsinkin yksin matkustaminen, mutta kokemus oli hyvä minulle ja kaikki siirrot, hotelli ja hiustensiirto. Kaikki oli hienoa ajoissa,

Lue alkuperäinen

Billy Giddings

Koko kokemukseni kalkkunasta on ollut…erinomaista

Rated 5,0 out of 5
09/11/2023

Koko kokemukseni kalkkunasta on ollut vain erinomaista. Siitä hetkestä lähtien, kun nousimme koneesta, olemme saaneet tuntea olomme turvalliseksi ja mukavaksi. Tiimin antama hoito kuljettajista, potilaiden hoitokoordinaattorista, hoitohenkilöstöstä, nukutuslääkäristä kirurgiin on ollut poikkeuksellista. Olen tuntenut oloni turvalliseksi ja hyvin hoidetuksi koko kokemuksen ajan ja suosittelen lämpimästi tätä yritystä ja sen upeaa tiimiä muille.

Lue alkuperäinen

Lucy Royal

Erittäin onnellinen

Rated 5,0 out of 5
08/29/2023

Hei, sain ystävältäni lähetteen… ja voin sanoa, etten ollut pettynyt!! Kävin vatsaleikkauksessa ja rasvaimussa. Kaikki lentoni, hotellini ja matkani sairaalaan olivat erittäin hyvin järjestettyjä…ei yhtäkään viivettä….Ipeka oli fantastinen ja piti minut ajan tasalla kaikesta….kirurgini oli uskomaton ja luotin häneen täysin. …en malta odottaa, että näen lopullisen tulokseni…tiedän, että siitä tulee hieno …Kiitos!!!!

Lue alkuperäinen

Elaine Garland

Upea kokemus ja erittäin suositeltava

Rated 5,0 out of 5
07/27/2023

Tänä päivänä minulle tehtiin hiustensiirto ja se sujui todella sujuvasti. Se oli täysin kivuton anestesialla. Suosittelen kaikille kiinnostuneille. Se oli hieno kokemus lääketieteellisen matkan kanssa. He ovat tarjonneet parhaan hotellin oleskelua varten, ja myös kuljetus oli ylellinen. Lääkäri oli ystävällinen ja informatiivinen. Olen todella innoissani uusista hiuksistani. Lääketieteellinen matkatiimi oli todella avulias ja tukeva. He auttoivat minua kaikin mahdollisin tavoin hiustensiirtomatkallani. Toivotan onnea kaikille, jotka matkustavat lääketieteellisen matkan kanssa.

Lue alkuperäinen

Tech Mate

Hyvä kokemus kaiken kaikkiaan ja haluaisin…

Rated 5,0 out of 5
07/25/2023

Hyvä kokemus kaiken kaikkiaan ja suosittelen.

Lue alkuperäinen

Dawn Charlesworth

Arvostele Medical Travel Co. United Kingdom

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Iso-Britannia London.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %