Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Wish Clinics -arvostelu

Klinikan pisteet
4,5
Rated 4,5 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Wish Clinics -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Wish Clinics United States tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Wish Clinics -arvostelut

4,5
Rated 4,5 out of 5
4,5 out of 5 stars (based on 44 reviews)
Excellent84%
Very good2%
Average5%
Poor0%
Terrible9%

Minulla oli äskettäin tavallinen kokemus…

Rated 4,0 out of 5
12/09/2023

Minulla oli äskettäin tavallinen kokemus Wish-clinics.comista, ja kaiken kaikkiaan olin tyytyväinen siihen, mitä heillä oli tarjottavanaan. Heillä oli peruspalveluvalikoima ja muutama lisävaihtoehto, joita en tutkinut. Toisaalta hinnat ja palvelujen vaihtelu olivat keskimääräistä korkeammat. Saamani palvelu oli ok, ei mitään ylitsepääsemätöntä, mutta he pystyivät käsittelemään kyselyni hetkellisesti. Minun on vaikea suositella sitä muille samankaltaisia ​​palveluita tarjoaville, mutta se on melkein tarpeeksi hyvä. Kaikin puolin ok palvelu.

Lue alkuperäinen

Hawkins Henry

Minulla oli "meh"-kokemus osoitteessa…

Rated 3,0 out of 5
11/16/2023

Minulla oli "meh"-kokemus osoitteessa wish-clinics.com. Palvelu oli melko keskinkertaista – henkilökunta ei vaikuttanut kovin innostuneelta, ei löytänyt avuliaita. Henkilökunnalta oli vaikea saada tietoa. Ei siellä missä odotin sen olevan. Ei ollut paljon mukavuutta, olin jotenkin huolissani jostain. Paikka tuntui hieman vanhentuneelta ja rappeutuneelta. Se oli keskinkertaisempaa. Ei BAS, mutta ei myöskään mitään huutavaa.

Lue alkuperäinen

Gonzalez Alex

Kokemukseni wish-clinics.comista oli…

Rated 3,0 out of 5
10/08/2023

Kokemukseni wish-clinics.comista oli keskimääräinen. Minulla ei ollut vaikeuksia löytää tietoa sivustolta, mutta joskus kesti hetken selvittää, kuinka tehdä mitä halusin. Asiakaspalvelu oli lähes hyvä, vaikka minulla oli yksi tapaus, jossa he eivät vastanneet sähköposteihini muutamaan päivään ennen kuin he keksivät ratkaisun. Siitä huolimatta minusta tuntuu, että kokemukseni yrityksestä oli pääosin kunnossa. Se olisi voinut olla parempi, mutta se oli vain keskitasoa. Kaiken kaikkiaan minulla oli keskimääräinen kokemus wish-clinics.comista.

Lue alkuperäinen

Hill Frank

Käyttääkö erittäin aggressiivista menetelmää botin kanssa…

Rated 1,0 out of 5
08/09/2023

Käytä erittäin aggressiivista menetelmää bot-käyttäjän kanssa Facebookissa arvosteluineen, menetin kaikki doner-alueeni iso virhe, luotin väärennettyihin profiileihin!

Lue alkuperäinen

יונתן חי

Huultentäyte on tehty Wishin kanssa

Rated 5,0 out of 5
12/03/2022

Huultentäyteaineet tehty Wishin kanssa. En ollut tyytyväinen vanhoihin täyteaineisiini ja sain ne liuotettua ja uusiksi Estheticalla Wich Clinicsin kautta. Hieno kokemus!

Lue alkuperäinen

Clara Znaty

Erittäin ammattimainen

Rated 5,0 out of 5
12/03/2022

Erittäin ammattimainen! Loistava palvelu ja täydelliset tulokset. He tekevät kaikki kosmeettiset hoidot ja hiustensiirrot. Jonathan oli erittäin hyödyllinen🙏🏼

Lue alkuperäinen

Pamela Calias

Guys

Rated 5,0 out of 5
11/16/2022

Guys, I just came back from Turkey with Jonathan that was my guide, I had an amazing time. the staff, the clinic, the doctors everything seemed professional, everyone talked English and helped me every step of the way, before I had a question they already answered.

מתן בן ארי

Sain äskettäin hampaansiirron…

Rated 5,0 out of 5
08/25/2022

Sain äskettäin hampaansiirron ja voin sanoa, että olen hämmästynyt tuloksista. Olen melko tyytyväinen.

Lue alkuperäinen

diada .

Kiitos Jonathan tällaisesta palvelusta

Rated 5,0 out of 5
08/24/2022

Kirjaimellisesti yksi parhaista valinnoista, joita minä ja kumppanini olemme koskaan tehneet!

Lue alkuperäinen

Trista Lulo

voit ottaa inspiraatiota toisista…

Rated 5,0 out of 5
08/24/2022

voit ottaa inspiraatiota muista arvosteluista😉

Lue alkuperäinen

BIBA YMER

Oma kokemukseni

Rated 5,0 out of 5
08/24/2022

Hei. Mieheni sai hiustensiirron ja olemme erittäin iloisia ja tyytyväisiä tulokseen. Kiitos Jonathan hyvästä palvelusta. Suosittelin teille kaikille

Lue alkuperäinen

Amanda Luca

Minulla on nyt 6 kuukautta hoidosta…

Rated 5,0 out of 5
08/07/2022

Olen nyt 6 kuukautta hoidosta ja voin kertoa, että kadun joka minuuttia, etten tehnyt tätä, tiimi on aivan loistava, mutta enemmän kuin hiusteni tulokset ei voi uskoa sitä, aloin lähteä hiuksiani 10 vuotta sitten ja tulin toivottomana tähän hoitoon, mikään ei auttanut minulle, kokeilin Minoksidiilia 5mg ja muita lääkkeitä, öljyjä, jopa mummon luonnollista hoitoa (:, Jonathan ja Assaf auttoivat minua koko matkan, he jopa meni klinikalla kanssani ja oli läsnä konsultaatiovaiheessa ja jopa tarkistamassa minua, kun olin hoitohuoneessa, en todellakaan voi suositella näitä miehiä tarpeeksi, hämmästyttävä palvelu, upea henkilökunta, tohtori Melike ja hänen tiiminsä tekivät sen. menettely, olen niin onnellinen, vaimoni kertoo minulle, että minusta tuli erilainen ihminen ja juuri tältä minusta tuntuu uusien hiusteni kanssa, kiitos!

Lue alkuperäinen

אבירן שץ

Arvostele Wish Clinics United States

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Yhdysvallat.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %