Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

WORLD SCALP CLINIC -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan WORLD SCALP CLINIC -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat syyskuu, 2023

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

WORLD SCALP CLINIC Belgium tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki WORLD SCALP CLINIC -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 16 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Haluaisin jakaa kokemukseni…

Rated 5 out of 5
04/23/2023

Haluaisin jakaa kokemukseni hiustensiirrostani World Scalp Clinicissä Youssefin ohjauksessa. Täysin vakuuttavasti voin sanoa, että olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun ja opastukseen.

Lue alkuperäinen

Lavinia Miose

Älä epäröi, tee se

Rated 5 out of 5
03/21/2023

Olin jo pitkään ajatellut ottaa tämän askeleen, mutta kun näin ennen ja jälkeen hoitoja maailman päänahaklinikalta, olin tehnyt päätökseni. Itse olin puoliksi kalju ja valitsin hiuspohjan mikropigmentaation hoidon. Tulos on kaunis, voin paremmin ja itsevarmemmaksi ja palvelu on erinomaista. Hän itse työskentelee yksityiskohtaisesti ja sinä todella tarvitset tätä niin yksityiskohtaisella työllä. Voin vain suositella World Scalp Clinicia niille, jotka haluavat tuntea olonsa paremmaksi. Kiitos tuloksesta

Lue alkuperäinen

Kevin Kempenaers

5 tähteä

Rated 5 out of 5
10/23/2022

Pitkän etsinnän jälkeen päädyin Youssefiin etsimään hiusten pigmenttiä.

Lue alkuperäinen

Rudi

Olen ajatellut sitä pitkään...

Rated 5 out of 5
03/12/2022

Olen ajatellut sitä pitkään ja tarvinnut jonkun kannustamaan minua. Youssef World Scalp Clinicistä antoi minulle tarvitsemani itseluottamuksen. Maksoin Hollannissa lähes 5000 euroa samasta hiustensiirrosta ja World Scalp Clinicissä hinta oli alle puolet samasta palvelusta ja laadusta, enkä kadu sitä hetkeäkään. Hän opastaa sinua koko prosessin läpi ja auttaa sinua leikkauksen aikana. On myös tärkeää, että hän piirtää hiusrajan, koska se on ongelma useimmilla Turkin klinikoilla, yleensä piirretään sama hiusraja kaikille ja sitten se näyttää vähän luonnottomalta. Saamme myös jatkuvia päivityksiä ja vinkkejä hoidon jälkeen. Muuten, hotelli ja liikenne olivat hienoja, ystävällinen henkilökunta ja ammattitaitoiset lääkärit. Ei mitään valittamista! Jos olet epävarma, tee se.

Lue alkuperäinen

Amel Stafa

Pitkän epäröinnin jälkeen sain vihdoin...

Rated 5 out of 5
02/28/2022

Pitkän epäröinnin jälkeen vakuuttelin itseni tulemaan mukaan. Erittäin jännittynyt alusta asti, mutta kaikki on hyvin loppujen lopuksi! Loistavaa palvelua! Hieno selitys! Ja meillä oli mukava kiertue kauniissa suuressa Istanbulissa. Erinomainen tulos jo 1 viikon kuluttua. Sain erittäin mukavia vastauksia läheisiltäni ja kollegoiltani, suosittelen ehdottomasti sitä tarvitseville. Älä epäröi vaan mene 😉 kiitos kuuluu kaikille lääkäreille, oppaille, yksityiskuljettajille ja järjestäjille.

Lue alkuperäinen

Musa Ademi

Ensinnäkin haluan kiittää Youssefia Worldistä…

Rated 5 out of 5
02/23/2022

Ensinnäkin haluan henkilökohtaisesti kiittää Youssefia World Scalp Clinicistä hyvästä ohjauksesta ja tuesta hiustensiirrossani.

Lue alkuperäinen

Gery Daniels

WSC on lajissaan paras!

Rated 5 out of 5
11/10/2021

Youssef tietää mitä tekee ja mistä puhuu. Hän saa sinut tuntemaan olosi mukavaksi ja tekee parhaansa saavuttaakseen sinulle parhaat tulokset.

Lue alkuperäinen

Naima

Loistavaa!

Rated 5 out of 5
11/01/2021

Ajanvarauksia seurataan erittäin hyvin. Palvelu on erinomaista hyvällä seurannalla.

Lue alkuperäinen

Samy

Erittäin ammattitaitoinen palvelu

Rated 5 out of 5
10/21/2021

Erittäin ammattitaitoinen palvelu. Seuranta ja vaikuttava tulos 👍.

Lue alkuperäinen

Ramo

Paras

Rated 5 out of 5
10/20/2021

World Scalp Clinicillä he käyttävät aikaa ollakseen erittäin tarkkoja. Kaikki on huolellisesti valmisteltu ja pisteet on laitettu viimeistä yksityiskohtaa myöten. Olen erittäin tyytyväinen tulokseeni ja voin suositella sitä kaikille

Lue alkuperäinen

Ahmed

Erittäin ammattimainen 👍

Rated 5 out of 5
10/19/2021
tim tay

Minulla on enemmän kuin hieno kokemus…

Rated 5 out of 5
10/19/2021

Minulla on enemmän kuin hieno kokemus heistä. Suosittelen kaikille menemään heidän kanssaan asioimaan, koska heidän palvelunsa on ylivoimaista👍👍👍

Lue alkuperäinen

Ali Jak

Arvostele WORLD SCALP CLINIC Belgium

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Belgia Wijnegem.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %