Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Truest Clinic Turkey -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Truest Clinic Turkey -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat heinäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Truest Clinic Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Truest Clinic Turkey -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 10 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Näin Truest Clinicin mainoksen sosiaalisessa mediassa…

Rated 5,0 out of 5
08/21/2023

Näin Truest Clinicin mainoksen sosiaalisessa mediassa ja päätin kokeilla sitä. Ryhmä oli todella avulias, rehellinen ja ammattitaitoinen, kun otin yhteyttä. Matkustin jopa koko matkan Isosta-Britanniasta elinsiirtoa varten. He opastivat minua viisumiprosessin läpi ja tekivät sen helpoksi. Heidän asiakaspalvelunsa oli erinomaista videokonsultaatiosta leikkauksen jälkeiseen hoitoon. Myös lentokenttä- ja hotellikuljetukset olivat hyvin järjestettyjä. Koko kokemus oli sen arvoinen. Jos olet epävarma siirroista, suosittelen pitämään heidän kanssaan paineetonta videopuhelua mielesi helpottamiseksi.

Lue alkuperäinen

kor Stephen

Uskomattoman ammattimaista ja mukautuvaa

Rated 5,0 out of 5
08/20/2023

Sain ystävältäni erinomaisen arvion, ja päätin varata elinsiirron Truest Cliniciltä – kaikkien asiakaspalvelu ja ammattitaito oli erinomaista ilmaisesta videokonsultaatiosta aina post op hoitoon, jossa olet jatkuvasti yhteydessä edistymistä ja kysymyksiä. Jos olet edelleen aidalla elinsiirtojen suhteen, suosittelen ottamaan yhteyttä ja varaamaan ei-sitovan videopuhelun, sillä takaan, että se rauhoittaa mielesi – 5/5

Lue alkuperäinen

Tom

Upea kokemus ja erinomainen…

Rated 5,0 out of 5
05/31/2023

Upea kokemus ja erinomainen asiakaspalvelu hoitopäivän jälkeen.

Lue alkuperäinen

Ishmael Musah

Truest Clinic on ammattimaista ajankäyttöä, ja sillä on arvo ja huolenpito asiakkaita kohtaan ennen matkaa ja sen jälkeen.

Rated 5,0 out of 5
05/15/2023

Viime viikolla minulla oli hiustensiirtoni todellisimmalla klinikalla, olen halunnut tätä jo muutaman vuoden, mutta se on sitä. erittäin herkkä luonteeltani Olin aina ollut epävarma, että olin ollut yhteydessä yli 20 klinikkaan Istanbulissa vuosien varrella, mutta en koskaan löytänyt tyytyväisyyttä tai todellista mukavuutta luottamuksen tasolle, mutta kun otin yhteyttä jaaniin, konsultin aidoimmalla klinikalla ensimmäinen keskustelu viime kuussa hoitotyytyväisyys empatia ammattitaidolla ajan pitäminen laatu Olin huomannut jaan konsultti tämä antoi minulle kohotusta ja itsevoimaa jatkaa hiustensiirtomatkaani viime viikolla 8. toukokuuta olin saapunut Istanbuliin annettuna kaikki ohjeet vip-autopalvelusta hotelleihin alusta loppuun oli täydellä radalla, kuten varmistin etukäteen, ei odottelua tai vaihtoehtoisia oikoteitä, kun menin klinikalle ylilääkäri Jaanan kanssa myös kahden muun leikatun lääkärin kanssa hiukseni olivat erittäin ammattimaiset positiiviset ja vakuuttivat minulle aina, että olin turvallisissa käsissä koko leikkaukseni ajan, he olivat aina osoittaneet hellyyttä ja huolenpitoa, koko toimenpiteen aikana tarvitsin monta kertaa pieniä taukoja, kuten vessaa "he olivat aina auttaneet minua eivätkä koskaan olleet jätti näköni,toimenpiteen jälkeen jäin vielä 3 yötä Istanbuliin matkailusyistä,kun aina tarvitsin tietoa hoidostani tai muuta tietoa, joka ei liity asiaan, jaan oli aina auttanut minua riippumatta ajasta työaikana tai sen ulkopuolella, Palasin eilen ja olen tällä hetkellä jälkihoidossa ja päivittäin jaan kuviani konsulttini Jaanin kanssa, koska hän haluaa aina tarkistaa ja parhaani mukaan nähdä hiusteni tulokset, tähänastisten kokemusteni jälkeen voin. rehellisesti sanottuna aidon klinikka on yksi aidoimmista klinikoista, jolle voi mennä, ja jolla on 100-prosenttinen asiakastyytyväisyys ja -hoito, eikä se perustu mainoksiin, koska "laatu ylittää määrän". laita heidän Truest "Truest Clinic" – koska heidän tekonsa ovat heidän kultaisia ​​sanojaan ja olet varmasti tyytyväinen kaikin mahdollisin tavoin toivon parempia tuloksia tulevina kuukausina. Kiitos jaan ja kiitos kaikille aidoimmassa klinikassa, Noor M Husen

Lue alkuperäinen

Noor

Tyytyväinen kokemus

Rated 5,0 out of 5
05/12/2023

Minulle tehtiin hiustensiirto Truest Clinicistä 8 kuukautta sitten. Tulokset ovat jo mahtavia. En malta odottaa, että näen täyden potentiaalin seuraavien kuukausien aikana. Valitsin Truest Clinicin, koska he olivat hämmästyttäviä kommunikoinnissa ja selittivät kaikki yksityiskohdat erittäin huolellisesti. Kävin videopuhelun lääkärin kanssa henkilökohtaisesti ennen matkaa ja kävimme kaikki kysymykseni läpi. Tämä erottui muista klinikoista, joille puhuin, kun tein päätökseni. Suosittelen Truestia kaikille, jotka etsivät hiustensiirtoa.

Lue alkuperäinen

YA

Very professional and helpful

Rated 5,0 out of 5
05/09/2023

Walter Samuel

Uskomatonta palvelua!

Rated 5,0 out of 5
05/04/2023

Minulle tehtiin hiustensiirtoni todellisimmalla klinikalla noin 6-7 kuukautta sitten. Kokemukseni oli vain poikkeuksellinen alusta loppuun. Henkilökunta oli moitteetonta ammattimaisesti ja saamasi hoidon taso on huomattava! Prosessi oli paljon helpompi kuin olin ajatellut, itse siirto oli itse asiassa suhteellisen kivuton siihen pisteeseen, että nukahdin suurimmalle osalle. Elinsiirrosta lähtien tulokset ovat olleet uskomattomia, näin upeita tuloksia jopa 4 kuukauden jälkeen, ja nyt se on ylittänyt odotukseni. Sillä on ollut valtava vaikutus elämääni, tunnen oloni paljon varmemmaksi, kun sain sen tehtyä. Jos etsit hiustensiirtoa, katso aidon klinikan kauempaa!

Lue alkuperäinen

Website User

Koko paketti…

Rated 5,0 out of 5
05/03/2023

Huomio asiakkaan tarpeisiin, epävarmuustekijöihin ja tarpeisiin.

Lue alkuperäinen

Emanuele Aco

Hiustensiirtomenettely

Rated 5,0 out of 5
03/27/2023

Olen juuri palannut kotiin hiustensiirrostani Truestilla ja se oli loistavaa palvelua alusta loppuun. Kaikki leikkauksesta, yksityisauton noudosta hotelliin oli hienoa. Johto piti minut hyvin ajan tasalla ennen leikkausta ja sen aikana. He opastavat minua tällä hetkellä jälkihoidon läpi. Kaikin puolin erittäin tyytyväinen siihen, miten se on sujunut, varsinkin kun otetaan huomioon, kuinka hermostuin aluksi.

Lue alkuperäinen

RP

Minulle tehtiin hiustensiirto Truestissa…

Rated 5,0 out of 5
03/26/2023

Minulle tehtiin hiustensiirto Truest Clinicissä. Fantastinen palvelu kaiken kaikkiaan. Erittäin ammattitaitoinen tiimi. Kaikki johtajat ja lääkärit ovat erittäin käytännönläheisiä ja henkilökohtaisesti mukana jokaisessa vaiheessa. Erittäin tyytyväinen ja suosittelen ehdottomasti kaikille hiustensiirtoa etsiville.

Lue alkuperäinen

Oz

Arvostele Truest Clinic Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %