Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Surgery Group -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Surgery Group -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat syyskuu, 2023

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Surgery Group United Kingdom tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Surgery Group -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 196 reviews)
Excellent98%
Very good2%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Tämän yrityksen tarjoama upea palvelu…

Rated 5 out of 5
09/07/2023

Tämän yrityksen tarjoama fantastinen palvelu. Erittäin läpinäkyvä ja selkeä kruununsiirron odotuksista. Jake ja Matthew olivat käytettävissä (melkein 24/7 näytti siltä) vastaamassa kysymyksiini, joita minulla oli ennen leikkausta ja sen jälkeen. Kirurgilla, tohtori Ahmedilla, oli erittäin ammattimainen mutta rentouttava käytös, mikä sopii erinomaisesti niille, jotka saattavat olla hieman huolissaan toimenpiteestä. Hänen avustajiensa tiimi oli myös erittäin tehokas ja vakuuttava. Jälkihoito on ollut vertaansa vailla. Tämä yritys tarjoaa todella hyvää vastinetta rahalle, kun tarkastellaan hiusten ennallistamista. Nyt minun täytyy vain istua alas ja odottaa tuloksia.

Lue alkuperäinen

Mr T

Suosittelisin leikkausryhmää...

Rated 5 out of 5
09/05/2023

Suosittelisin leikkausryhmää kaikille, jotka etsivät hiustensiirtoa.

Lue alkuperäinen

Aaron

Laatua, hoitoa ja upouudet hiukset

Rated 5 out of 5
08/17/2023

40-vuotiaana miehenä 10 vuoden hiustenlähdön jälkeen pelkäsin yhä enemmän tuulen puhaltamista. Pidin hattuja useammin, mutta onnistuin piilottamaan väistyvän hiusrajan "melko" hyvin pidemmän mallin alle.

Lue alkuperäinen

R.A

Edulliset hinnat ja loistava henkilökunta

Rated 5 out of 5
08/07/2023

Olin suunnitellut elinsiirtoa monta vuotta ja olin aina huolissani, koska en tiennyt, oliko se minulle sopiva. Olin erityisen huolissani, koska minulla on afrohiukset, ja mietin, miten tämä voisi vaikuttaa siirtooni, mutta tiimi vakuutti, että olin turvallisissa käsissä. Kun puhuin tiimille leikkauksesta, en koskaan tuntenut siihen paineita, kuten muilla klinikoilla, ja vaihtoehtoni tehtiin selväksi alusta alkaen. He olivat uskomattomia ja puhuivat minulle prosessin läpi niin, että kaikki huoleni ja kysymykseni ratkesivat. He huolehtivat minusta koko elinsiirtovarauksen, elinsiirtopäivän ja koko jälkihoidon ajan.

Lue alkuperäinen

Tobias Burnett

Upeita tuloksia

Rated 5 out of 5
05/03/2023

En voisi olla tyytyväisempi hiustensiirtoni tuloksiin, 12 kuukauden kuluttua ja hiukseni paljon täyteläisemmiksi! Tsemppiä kaverit, kun annoit minulle itseluottamusta.

Lue alkuperäinen

Louis

Toistaiseksi kaikki on ollut hienoa. Erittäin tyytyväinen kokemukseen

Rated 5 out of 5
05/01/2023

Minulla oli hyvä kokemus tästä tiimistä. Tohtori Amanda varmisti, että kaikkiin kysymyksiini ja huolenaiheisiini vastattiin ennen kuin kaikki tapahtui. Hän antoi minulle myös mahdollisuuden tehdä muutoksia, jotka mielestäni näyttäisivät esteettisesti sopivammilta odotettuihin tuloksiin, samalla kun hän oli edelleen selvä rajoituksista, jotka olivat pelissä. Sain myös loistavaa tukea jälkihoitoon Jakelta, joka tarkasti minut päivittäin toimenpiteen jälkeen nähdäkseen kuinka voin ja varmistaakseen, että noudatin jälkihoitovaiheita oikein. Tämä teki kokemuksestani ehdottomasti mukavamman ja vähemmän pelottavan.

Lue alkuperäinen

Stefan

Jos harkitset hiustensiirtoa…

Rated 5 out of 5
04/24/2023

Jos harkitset hiustensiirtoa, nämä kaverit ovat parhaita , sain juuri toisen hiusten siirtoa lisäämään tiheyttä ja kaverit olivat uskomattomia !!!!!

Lue alkuperäinen

Ben Warner

Erinomainen kokemus The Surgery Groupista

Rated 5 out of 5
04/04/2023

Loistava konsultaatio The Surgery Groupin kanssa ennen hiustensiirtoa. Olin aluksi kihloissa Jaken ja Mattin kanssa, jotka kertoivat minulle hyvin yksityiskohtaisesti, mitä odottaa. Vierailin sitten Nottinghamin klinikalla ja istuin Jaken ja tohtori Ahmedin kanssa, jotka piirsivät hyvin realistisen hiusrajan, joka sopi täydellisesti pääprofiiliini. He keskustelivat toimenpiteen päivästä ja 14 päivästä, jotka ovat ratkaisevia leikkauksen jälkeen. Kiveä ei jätetty kääntämättä, tämä antoi minulle suurta luottamusta varata päivämäärä ja mennä eteenpäin. Minulle se tapahtui kuuden viikon kuluttua, tämä oli hyvä harkinta-aika koko prosessin pohtimiseen, en koskaan ajatellut muuta kuin sen jatkamista, mikä johtuu pääasiassa siitä selkeästä ja täsmällisestä tavasta, jolla olin saanut selostuksen. Kirurgian ryhmä. Tämä on poikkeuksellinen laitos, jota johdetaan erittäin ammattimaisesti, kaikki tohtori Ahmedin johtama tiimi oli ensiluokkaista kaikessa, mitä koin. Leikkauspäivä saapui 21/03/23 ja se meni niin kuin kerrottiin, täsmälleen kuten kerrottiin ja kokemus oli kaikin puolin täydellinen. Tietysti se on toisinaan hieman epämiellyttävää, mutta silloin lukuisten neulojen pitäminen päänahassa ei ole yleensä helppo toimenpide, mutta voit olla varma, että se on pikemminkin epämiellyttävä kuin kivulias, mikä on tietysti odotettavissa. Tohtori Ahmed on huolellinen anestesiainjektioiden sijoittelussa ja vaivattomassa nopeudessa, mikä turruttaa alueen lähes välittömästi. Toimenpiteeni kesti 6 tuntia lounastauolla puolivälissä, katsot televisiota, kuuntelet musiikkia tai juttelet henkilökunnan kanssa, joilla kaikilla on mielenkiintoisia tarinoita, mutta koko ajan henkilökunta työskentelee vaivattomasti pään päällä taitavasti ja tarkasti kertoen sinulle kaikki edistystä, mitä muuta voit toivoa. Kerran toimenpiteessäni, noin 2 tunnin kuluttua lopusta, pääni alkoi tuntua hieman kipeältä, sillä hetkellä minua hoitavat tytöt soittivat välittömästi tohtori Ahmedille, joka antoi lisää anestesiaa, joka turrutti alueen heti, kun se pistettiin. Poistuessasi Surgery Groupin jälkeisestä toimenpiteestä, tohtori Ahmed kertoo sinulle jälleen, eikä sinulla ole epäilystäkään siitä, mitä seuraavat 14 päivän toipumisaikasi ovat. Jake ottaa sinuun yhteyttä joka päivä 14 toipumispäivän aikana varmistaakseen, että kaikki on hyvin ja toipumismenettelyä noudatetaan kirjaimellisesti. Olen ehdottomasti mukana Surgery Groupin koko kokoonpanossa. Se on vakiintunut, erittäin ammattimainen ja erittäin persoonallinen tiimi, jota suosittelen varauksetta korkeimmalla tasolla kaikille, jotka haluavat ottaa tämän askeleen hiustensiirtoareenalla. Platinapalvelu alusta loppuun, kiitos todella paljon.

Lue alkuperäinen

Scott Hoyle

Se on jotain, mitä olen ajatellut…

Rated 5 out of 5
03/28/2023

Se on jotain, jota olen miettinyt jonkin aikaa, sain puhua Matthew'n kanssa siitä, mitä halusin, ja hän jätti minut siihen eikä painostanut minua varaamaan siellä, ja sitten soitin takaisin ja muutaman päivän kuluttua varatakseni itseni, en edes soittanut minnekään muualle, koska olin tyytyväinen chattiin ja hintaan.

Lue alkuperäinen

Wilbyc

Dream Team

Rated 5 out of 5
03/20/2023

Hei herrat/naiset

Lue alkuperäinen

Mr s ali

Erittäin tyytyväinen hiustensiirtooni…

Rated 5 out of 5
03/09/2023

Erittäin tyytyväinen hiustensiirtokokemukseeni Surgery Groupin kanssa. Pään kruunun siirto tapahtui elokuun lopussa 2022. Nyt hieman yli 6 kuukautta myöhemmin minulla on hiukset kasvaneet entiselle täysin kiiltävälle kaljukruunulle. Osaan kammata sitä. LOL. Sitä ei ole pystytty tekemään vuosiin. Aikuiset lapseni tarkistavat sen säännöllisesti ja sanovat… Tulos isä! Myös itse menettelyä ja hyödyllisiä neuvoja seurattiin hyvin. Suosittelen Surgery Groupia lämpimästi.

Lue alkuperäinen

Mr McGrath

FUE 5 tähteä.

Rated 5 out of 5
02/25/2023

Olen käynyt aiemmin kahdessa leikkauksessa, toisen klinikan ja muutaman konsultaation jälkeen, päätin leikkausryhmän, kun olin puhunut tohtori mousan kanssa. Hän oli ainoa kirurgi, joka ei kiirehtinyt minua menemään eteenpäin ja sanoi, että minulla on aikaa. Leikkaus ja teknikot olivat erinomaisia, hinta oli myös erittäin kohtuullinen muihin verrattuna.

Lue alkuperäinen

Steve

Arvostele Surgery Group United Kingdom

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Iso-Britannia MANCHESTER.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %