Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Lumiaclinic -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Lumiaclinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat helmikuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Lumiaclinic Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Lumiaclinic -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 58 reviews)
Excellent98%
Very good2%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

I traveled from Australia to turkey to…

Rated 5 out of 5
02/16/2024

I traveled from Australia to turkey to get my Hollywood smile and wow what a experience highly recommend Lumia clinic for all your dental treatments amazing workers and very helpful assistance

Harry Zalgz

No Title

Rated 5 out of 5
01/03/2024

Hei kaikille, olen Luke Englannista. Hiusten puute on asettanut minut erittäin vaikeaan tilanteeseen joissakin tilanteissa. Tunsin, että tyyppini oli rikki. Olin 40-vuotias. Päätin tehdä hiustensiirron. Kun otin yhteyttä Lumia-klinikan hiustensiirtokeskukseen, he antoivat minulle tarvittavat selitykset. He pyysivät minua ottamaan kuvan niskasta ja etuosasta ja lähettämään sen. Tämä johtui siitä, että se oli kätevää. Onneksi se toimi minulla. Sitten tulin Istanbuliin ja tulin heidän luokseen. Kuljetus oli erittäin helppoa ja mukavaa. Lumia klinikkakeskuksen lääkärit aloittivat leikkauksen välittömästi. Heillä on erittäin käytännöllinen työjärjestelmä. Leikkaus kesti 8 tuntia. Hiukseni kasvoivat 5 kuukauden jälkeen. Suosittelen sitä kaikille.

Lue alkuperäinen

Luke Thorpe

Iäni ja perheelläni on…

Rated 5 out of 5
01/02/2024

Iäni ja perheelläni on geneettinen hiusongelma. Mutta keräsin rohkeuteni ja päätin tehdä hiustensiirron. Tutkin asiaa ja olin vakuuttunut siitä, että Lumia-klinikka oli hyvä paikka tähän työhön. 6 kuukautta on kulunut leikkauksestani. Kommentoin tänne uudelleen kuukausien kuluttua, kun olen täysin toipunut. Olen erittäin onnellinen, kiitos Lumia Clinic.

Lue alkuperäinen

Bradley Donnelly

Hei tiimi

Rated 5 out of 5
12/30/2023

Hei joukkue! Ystäväni suositteli tätä paikkaa, ja minulle tehtiin rintojen kohotus- ja implanttileikkaus Lumia-klinikalla. Minulla oli aiemmin huonoja kokemuksia Istanbulista. Siksi haluan sanoa erityisesti. Rakastat todella työtäsi ja kunnioitat meitä. He ymmärsivät minua erittäin hyvin ja tekivät kaiken mitä sanoivat. Sinun ansiosta psykologiani on parantunut ja olen nyt terveempi. Kiitos.

Lue alkuperäinen

Archie French

Mahdollisuus tavata kaikki sai minut…

Rated 5 out of 5
12/25/2023

Voin tavata kaikki sai minut jatkamaan nenäleikkausta, rakastamaan sitä, miltä nenäni näyttää. Kiitos kaikille, että huolehdit minusta tiiminä ja lääkärille, mitä voin sanoa, että hän on taiteilija ja kuvanveistäjä, jumala siunatkoon käsiäsi 🙏

Lue alkuperäinen

Phoebe Miah

Minulla on vuosien kokemus…

Rated 5 out of 5
12/24/2023

Minulla on ollut vuosien kokemus hammaslääkäreistä Isossa-Britanniassa ja Dubaissa, joten puhun kokemuksesta, kun sanon, että paras implanttihammaslääkäri, jonka olen koskaan tavannut. Ammattitaitoinen ja rehellinen ja erittäin kärsivällinen. Hän oli myös nopea työssään. Olen iloinen, että menin, koska hän löysi myös muita ongelmia, kuten kysta, joka piti poistaa. Suosittelen häntä lämpimästi. 100% paras minulle.

Lue alkuperäinen

Jennifer Oscarson

Kiitos kaikille, jotka jakoivat minun…

Rated 5 out of 5
12/21/2023

Kiitos kaikille, jotka jakoivat unelmani. Tyttöystäväni ja minä aiomme mennä naimisiin vuoden kuluttua. Minulle on tärkeää, että kaikki on kaunista ja täydellistä. Muutama päätös, jonka tein jälkeenpäin, nopea painonpudotus, urheilun aloittaminen ja hiusteni runsaslähtö, tämä häiritsee minua. Minun täytyy käsitellä nämä asiat nopeasti vuodessa. Ensinnäkin halusin aloittaa hiuksistani ja lähdin heti etsimään hyvää klinikkaa. Tapasin useita klinikoita, mutta ne eivät olleet kovin tyydyttäviä. Lopulta löysin Lumiaclinicin Internetistä ja otin heihin yhteyttä. Heidän kiinnostuksensa ja hyvin selittävä tietonsa vakuuttivat ja tekivät minut onnelliseksi. Tämän seurauksena minulle tehtiin hiustensiirto täällä, nyt on ollut lyhyt jakso kolme kuukautta, hiukseni ovat alkaneet kasvaa pikkuhiljaa, toisaalta saan täyden urheilu- ja muut puutteet. Kiitos kaikille, jotka ovat unelmani kumppani.

Lue alkuperäinen

Christopher Perry

Kävin tällä klinikalla vatsaleikkauksessa…

Rated 5 out of 5
12/20/2023

Kävin tällä klinikalla vatsaleikkauksen ja rasvaimun takia. Ensimmäisestä tiedusteluprosessista lähtien kaikkiin kysymyksiini vastattiin, kaikki tuki koordinaattorilta matkani, majoitukseni, kuljetukseni lentokentälle ja sairaalaan järjestämisessä. Minun seurassani oli englantia puhuva isäntä, joka oli erittäin tukeva koko ajan. Paketissa järjestämä hotelli oli loistava ja kaikki henkilökunta oli erittäin ystävällistä. Lääkärillämme on oma sairaanhoitajatiimi, joka tukee kaikkia lääketieteellisiä tarpeitasi oleskelusi aikana. Lääkärimme oli erittäin perusteellinen konsultaatiossaan ja oli erittäin ystävällinen ja tukeva. Tämä paketti sisälsi myös täyden jälkihoitoohjelman vuodeksi. Erinomainen kokemus ja erittäin ammattimainen ja erinomainen lopputulos toimenpiteestäni.

Lue alkuperäinen

Kiera Lees

Kiitos Esteluxille kaikesta

Rated 5 out of 5
12/14/2023

Kiitos Esteluxille kaikesta. Kävin marraskuussa klinikalla vartalolaserin ja silmälaserin takia. He saivat minut tuntemaan oloni mukavaksi koko prosessin ajan, vaikka kävin yhdellä matkalla kaksi erilaista toimenpidettä. Suositellaan epäröimättä.

Lue alkuperäinen

Molly Bird

No Title

Rated 5 out of 5
12/12/2023

Olin erittäin tyytymätön kehoni rasvaan ja päätin tehdä rasvaimuleikkauksen, tarvitsin myös vatsanleikkauksen, mutta pelkäsin kovasti vatsanleikkauksen aiheuttamaa arpia. Lumia klinikalla puhuttuani minulle kerrottiin, että en tarvitse vatsanleikkausta, sen sijaan voisimme kiristää ihoani J Plasmalla. Tämä ilahdutti minua suuresti ja lopputulos oli juuri sellainen kuin halusin. Minulla on edelleen turvotus. Leikkauksestani on kulunut 3 kuukautta. Kiitos paljon kaikille.

Lue alkuperäinen

Juliane Strauss

Tulin Lumiaclinicille rasvaimua varten…

Rated 5 out of 5
12/11/2023

Tulin Lumiaclinicille rasvaimuleikkaukseen. Leikkaukseni sujui hyvin ja tulos oli sellainen kuin halusin. Suuret kiitokset sairaanhoitajaystävilleni ja lääkärilleni, jotka hoitivat minua koko prosessini ajan. Sama koko joukkueelle.

Lue alkuperäinen

Freya Bryant

Olen erittäin tyytyväinen tähän klinikkaan ja…

Rated 5 out of 5
12/08/2023

Olen erittäin tyytyväinen tähän klinikkaan ja olen iloinen, että valitsin heidät, ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua. Erityinen kiitos auttavaiselle henkilökunnalle, joka hoiti minua leikkauksen jälkeen! Viikko sitten minulla oli ensimmäinen nenäleikkaukseni, joka onnistui ja olen tyytyväinen tulokseeni. Suosittelen sitä kaikille perheelleni ja ystävilleni.

Lue alkuperäinen

Cerys Lewis

Arvostele Lumiaclinic Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki İstanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %