Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Lumiaclinic -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4.9 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Lumiaclinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat syyskuu, 2023

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Lumiaclinic Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Lumiaclinic -arvostelut

4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 17 reviews)
Excellent94%
Very good6%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Minulla oli nenäleikkaus ja se oli loistava

Rated 5 out of 5
09/06/2023

Olin nenäleikkaus ja se oli loistava, minusta pidettiin hyvää huolta ja seuranta oli upeaa, hotelli oli ihana, suosittelen.

Lue alkuperäinen

Chloe Campbell

En voi lakata tuijottamasta itseäni peilistä!!

Rated 5 out of 5
09/04/2023

Olen aina halunnut poskipäät kuten Bella Hadidilla! Kesti vain puoli tuntia saada unelmakasvoni. Lumiaclinic-tiimi ehdotti myös, että tekisin "kissasilmä" -toimenpiteen bikektomian lisäksi luodakseni harmoniaa kasvoilleni. Nyt en voi lopettaa tuijottamista itseäni peilistä!

Lue alkuperäinen

Alizé Morin

Todella upea kokemus todella…

Rated 5 out of 5
09/02/2023

Todella hämmästyttävä kokemus todella onnellinen,Lempikohtani Lumia Clinic -kokemuksestani on henkilökunta. He ovat erittäin ystävällisiä, lämpimiä ja lohduttavia. Meltem, neiti Ece ja Emir olivat uskomattomia, he pitivät huolta erittäin hyvin. Suosittelen todella tätä paikkaa kaikille, jotka haluavat saada hampaansa kuntoon.

Lue alkuperäinen

Jarrod Dyer

Melko kunnollinen kokemus

Rated 4 out of 5
08/28/2023

Se oli kaiken kaikkiaan kunnollinen kokemus. Leikkaus meni sen mukaan

Lue alkuperäinen

Taylor Callaway

Vastaanoton tytöiltä

Rated 5 out of 5
08/21/2023

Vastaanottotytöiltä, ​​sairaalan henkilökunnalta ja tietysti tohtori Mehmetiltä, ​​en voi kiittää teitä

Lue alkuperäinen

Jessika Burton

Erittäin tyytyväinen 👍

Rated 5 out of 5
08/17/2023

Nämä kaverit ovat mahtavia..

Lue alkuperäinen

Abdur Rehman

Kiitos Lumia

Rated 5 out of 5
08/15/2023

Sain erittäin stressittömän hoidon, vaikka olinkin hieman peloissani, koska pelkään hammaslääkärikäyntejä. Konsulttini Grace oli kärsivällinen ja välittävä nainen, hän tuki minua koko matkani ja kiitän myös lääkäriäni siitä, että hän antoi minulle uuden hymyn, he olivat aina ajoissa lääkärin vastaanotolle aina kun minulla on tapaamisaika, myös kuljettajat . Olen iloinen, että löysin tämän yrityksen

Lue alkuperäinen

Annabelle Jason

Minulle tehtiin äskettäin hiustensiirto…

Rated 5 out of 5
08/04/2023

Minulle tehtiin äskettäin hiustensiirto. Kokemus oli hämmästyttävä alusta alkaen. Tiimi piti minut hyvin ajan tasalla ja piti minuun paljon yhteyttä auttaakseen kaikessa mitä tarvitsin tai kaikissa mielessäni olevissa kysymyksissä. Klinikka on erittäin ylellinen melkein kuin 5 tähden hotelli huoneesta ja sisustuksesta, henkilökunta tulee jatkuvasti tarkistamaan sinut. Jokainen tiimin jäsen oli erittäin kohtelias ja välittävä. Kiitos kaikille.

Lue alkuperäinen

Jason Brooks

Loistava palvelu

Rated 5 out of 5
08/03/2023

Loistava palvelu

Lue alkuperäinen

Paula Grifitts

Todella ammattimaista työtä todella…

Rated 5 out of 5
08/03/2023

Todella ammattimaista työtä todella tarkkaavaisten ja erittäin ystävällisten ja pätevien ihmisten kanssa, kiitos kaikille vakavuudestanne ja erinomaisesta työstänne

Lue alkuperäinen

Jan Tepper

Minulla oli uskomaton kokemus Lumiassa…

Rated 5 out of 5
08/03/2023

Minulla oli hämmästyttävä kokemus Lumia Clinicissä! Menin sinne hakemaan hammaskruunut, enkä voisi olla tyytyväisempi tuloksiin. Klinikan tiimi ei ollut vain erittäin ammattitaitoinen, vaan myös uskomattoman lämmin ja vieraanvarainen. He antoivat minulle yksityiskohtaisia ​​tietoja koko prosessin ajan ja varmistivat, että tunsin oloni mukavaksi joka vaiheessa. Klinikka itsessään oli moitteettoman puhdas ja siinä oli moderni tunnelma, mikä rauhoitti minut välittömästi.

Lue alkuperäinen

Benjamin Radcliffe

Lumia-klinikka on paras hoitoa tarjoava paikka

Rated 5 out of 5
08/02/2023

Lumia-klinikka on paras hoitoa tarjoava keskus plastiikkakirurgioiden, hammaslääketieteen ja hiustensiirtohoidon alalla Istanbulissa. Olen saanut useita hoitoja konsultaatiosta tehtyyn hoitoon, henkilökunta on mahtavaa, erittäin ystävällistä, ennakoivaa, ammattitaitoista ja asiantuntevaa. Olen erittäin onnellinen ja täysin tyytyväinen kauniiseen hymyäni ja uuteen nuoren näköiseen persoonallisuuteni.

Lue alkuperäinen

Dayyan Qureshi

Arvostele Lumiaclinic Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki İstanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %