Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Clinic Mono -arvostelu

Klinikan pisteet
4,8
Rated 4.8 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Clinic Mono -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat syyskuu, 2023

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Clinic Mono Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Clinic Mono -arvostelut

4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 out of 5 stars (based on 934 reviews)
Excellent90%
Very good6%
Average1%
Poor0%
Terrible3%

FDL-vatsaleikkaus

Rated 5 out of 5
09/12/2023

Minulle tehtiin äskettäin FDL-vatsanleikkaus Mono-klinikalla. Oli niin hieno kokemus. Potilasyhteyshenkilöni Can oli loistava, eikä voinut tehdä tarpeeksi auttaakseen. Noudettaessa lentokentältä lähtöön asti se oli täysin ensiluokkaista palvelua. En voi suositella Monoa tarpeeksi kenellekään, joka harkitsee leikkausta.

Lue alkuperäinen

Dean Clarke

Haluan kiittää monoklinikaa

Rated 5 out of 5
09/11/2023

Haluan kiittää monoklinikkaa upeasta ajasta ja Burakia ja Gizmeä hampaideni hoidosta ja erityisesti Besteä, joka auttoi minua koko matkan, vastasi kaikkiin kysymyksiini ja sai minut tuntemaan oloni koti En rehellisesti sanottuna usko, että se olisi voinut mennä paremmin ruoka oli mukavaa hotelli oli ihana 10/10 kokemus suosittelen ehdottomasti kaikille. Ja olen niin iloinen, että valitsin Mono Clinicin

Lue alkuperäinen

Shuriye Said

Hammashoito

Rated 5 out of 5
09/10/2023

Olen juuri palannut kotiin melko suuresta leuan leikkauksesta Clinc monossa. Olin iloisesti yllättynyt siitä, kuinka tehokkaasti ja nopeasti ensimmäinen toimenpide suoritettiin.

Lue alkuperäinen

Tim

erittäin ammattitaitoinen monoklinikka

Rated 5 out of 5
09/09/2023

Pitäisi saada kaikki yläistutteet ja hampaat 4 maanantaista 8. syyskuuta. Nuoren naisen nimi oli Beste kauniin hymynsä kanssa, joka odotti upeaa minua monoklinikalla Izmir , olin iloinen nähdessäni hänet, hän neuvoi minua, että hän olla kanssani koko matkan leikkaukseni aikana. Olin iloinen, että sain hänet sellaisena kuin olin yksin, hän todella sai minut tuntemaan oloni itsevarmaksi, puhui minulle koko toimenpiteen ajan ja selitti minulle, mitä päivittäin tapahtuu. Nuori nainen oli ihana huomaavainen, ystävällinen, välittävä kiitos Beste, että osoitit minulle myötätuntoa on minun tarpeeni. Toivon sinulle kaikkea hyvää elämääsi ja suosittelen monoklinikkaa muille, Hammaslääkäri, hänen avustajansa olivat erittäin ystävällisiä, ammattitaitoisia läpi .minulla oli erittäin mukava olo kiitos Bestelle En tiedä mitä olisin tehnyt ilman sinua, sydämeni pohjasta parhaat onnittelut Bestelle tulevaisuudelle ja kiitos kaikille klinikalla. Ystävällisin terveisin I valli

Lue alkuperäinen

Ilyas Valli

Amazing Team

Rated 5 out of 5
09/08/2023

Minulla on ollut uskomattoman tunteellinen kokemus Clinic Monon kanssa. Haluaisin antaa tunnustusta Cagataylle, Cerenille ja Hazelille. Olette olleet todella upeita. Olet tarjonnut minulle tarpeitani vastaavan räätälöidyn kokemuksen ja olet ollut erittäin ystävällinen, empaattinen ja antelias minua kohtaan. Kiitos paljon Clinic Mono. Todella loistavaa!

Lue alkuperäinen

Brooke

HYVÄ KOKEMUS MONOSSA

Rated 5 out of 5
09/04/2023

Valittuani monon rintojen suurennukseeni, minun on myönnettävä, että olin hieman hermostunut saapuessani, mutta minulla ei ollut minkäänlaista tarvetta hermostua mistään. Koko kokemukseni oli vertaansa vailla aina, kun minut noutettiin lentokentälle ja jätettiin pois lähtemään leikkaukseni jälkeen. Furkan oli hämmästyttävä alusta loppuun, hän toi minulle jopa välipaloja leikkaukseni jälkeen. Kirurgini tohtori Erin ja hänen avustajansa Mazlum olivat uskomattomia, he selittivät kaiken leikkauksestani ja siitä, mitä odottaa, ja saivat minut tuntemaan oloni erittäin helpoksi koko sairaalassa oleskelun ajan. Otin äitini mukaan ja he myös kohtelevat häntä hämmästyttävän hyvin, leikkaukseni ja hotellille palattuani vierailivat säännöllisesti jälkihoitotiimi Nese ja Busem, jotka olivat myös mahtavia. Suosittelen ketään valitsemaan monoklinikan mihin tahansa leikkaukseen.

Lue alkuperäinen

Emma Smith

monoklinikka oli kaunis

Rated 5 out of 5
09/04/2023

monoklinikka oli kaunis. lääkäri cağlar ertekin oli täydellinen. nazim bey myös, hän auttoi meitä paljon kaikessa ja sai meidät tuntemaan olonsa erittäin mukavaksi kaikessa. nazim bey osallistui kysymyksiimme ja käytti tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiimme yksityiskohtaisesti.

Lue alkuperäinen

Dilara Özkececi

Menin monoon saadakseni hampaat...

Rated 5 out of 5
09/03/2023

Kävin monoa saadakseni hampaani kuntoon… en tiennytkään, että minulla on oltava luurakenne ja kalvo, jotta voin asentaa implantit… kaverit olivat mahtavia ja varmistivat. he kävivät läpi kaiken kanssani … ja beste oli kanssani koko matkan …. jopa silloin, kun olin hoidossa .. aina viestejä varmistaakseen, että olen kunnossa. Minun täytyy palata, mutta toistaiseksi kaikki on hyvin.

Lue alkuperäinen

Tony klitou

Kokemus Monoclinicissä oli…

Rated 5 out of 5
09/03/2023

Kokemus Monoclinicissä oli upea. Tapasin paljon ystävällisiä ja ammattitaitoisia ihmisiä, jotka ohjasivat minua kaikessa kokemuksessa. Haluan mainita Busemin, Besten, Mustafan ja parhaan "kansalaisen" lääkärin Cagri Derelin.

Lue alkuperäinen

Iulia Dina

ÄLÄ LOTOI TÄHÄN SAIRAALAAN…

Rated 1 out of 5
09/02/2023

ÄLÄ LOTOI TÄHÄN SAIRAALAAN LEIKKAUKSEN KANSSA!!!!

Lue alkuperäinen

Nilufer Gultutan

Erittäin suositeltavaa

Rated 5 out of 5
09/01/2023

Erittäin suositeltavaa. Oli hieno kokemus

Lue alkuperäinen

Josh B

Olimme supertyytyväisiä...

Rated 5 out of 5
08/31/2023

Olimme supertyytyväisiä monoklinikalla. Yhteyshenkilömme Nazim teki hienoa työtä.

Lue alkuperäinen

Gülsüm Ime

Arvostele Clinic Mono Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki İzmir.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %