Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Sami Medical -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Sami Medical -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat heinäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Sami Medical Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Sami Medical -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 19 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

My experience with Sami was GREAT!

Rated 5,0 out of 5
02/26/2024

What made my experience GREAT!! It was the most amazing service and care I received at the clinics. Both the dental and smart lens eye specialists were extremely professional, compassionate and knowledgeable thats including all members of staff.

surinder kaur

Dear Brother SaMy experience with hair transplantationmi and esteemed…

Rated 5,0 out of 5
02/23/2024

Dear Brother Sami and esteemed colleagues,

Sam Aldabak

I have been in his clinic for hair…

Rated 5,0 out of 5
02/06/2024

I have been in his clinic for hair transplant. They did about 4300 graft. The job and the team his works with 10/10 very friendly and professional and helpful. Jazahoum Allah .keep up the good job .I will recommend to go with Sami medical. Best wishes.

zoom galaxy

Sami ja hänen tiiminsä ovat mahtavia

Rated 5,0 out of 5
11/21/2023

Sami ja hänen tiiminsä ovat hienoja, erittäin ammattitaitoisia, välittäviä ja rehellisiä.

Lue alkuperäinen

Ahmad Ali

Luotettava!

Rated 5,0 out of 5
11/04/2023

Koko henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja eettistä, minulle tehtiin hiustensiirtoleikkaus heidän kanssaan. Se oli hieno kokemus heidän kanssaan viestintähenkilöstöstä lääkäriin ja leikkauksen yksityiskohdista vastaavaan henkilökuntaan jäähyväisiin asti. He erottuvat muista uskottavuudellaan, enkä nähnyt mitään eroa heidän Internetissä olevien videoidensa ja kokouksissa ja kentällä työskentelyssä. Loppujen lopuksi olen kiitollinen palvelusta siisteyden, hinnan ja uskottavuuden suhteen, ja odotan innolla tuloksia tulevalla kaudella

Lue alkuperäinen

Sami Ahmeed

Suosittelen

Rated 5,0 out of 5
06/20/2023

Palasin juuri kotiin Istanbulin matkaltani vieraillakseni SMC:ssä saadakseni lopulta hiukseni siirrettyä, mikä oli erittäin vaikea päätös. Tohtori Sami auttoi minua paljon tekemään kaiken selväksi. Hiusteni siirtäminen oli yksi unelmistani ja SMC auttoi minua toteuttamaan sen. En ole koskaan kokenut näin täydellistä terveydenhuoltoa ja niin ystävällistä ja niin henkilökohtaista asennetta. Ei voi unohtaa mainita paitsi dr. Sami itse, mutta myös rouva Ola, joka oli erittäin kärsivällinen, halukas ja avulias, ja herra Mahmoud, joka auttoi minua paljon ensimmäisenä saapumispäivänäni ja sen jälkeen. Heidän kaikkien ansiosta minulla oli hyvä olo oleskeluni aikana, ennen ja jälkeen leikkauksen. En voi unohtaa enkä lääkäriryhmää, joka hoiti leikkauksen. heidän ansiostaan ​​leikkaus oli siedettävää kuin odotin. Sain kaikki tiedot ja ohjeet uusien hiusteni hoitamiseen parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Suosittelen SMC:tä. Jos etsit luotettavaa terveydenhuoltoa henkilökohtaisella asenteella ja laadukkaasti, olet oikeassa paikassa! ja onnea "matkallesi" hyvään oloon! 🙂

Lue alkuperäinen

Mido Hassan

Minulle tehtiin hiustensiirtoleikkaus SMC:ssä

Rated 5,0 out of 5
05/22/2023

Minulle tehtiin hiustensiirtoleikkaus SMC:ssä, ja sain hämmästyttävän tuloksen. Kokemus oli uskomaton fantastisen joukkueen kanssa. Erityiset kiitokset Samille, sillä kaikki meni niin kuin hän lupasi. Erittäin suositeltava klinikka.

Lue alkuperäinen

Abdullah

Etsin paljon keskuksia Istanbulista, mutta pikemminkin…

Rated 5,0 out of 5
04/29/2023

Etsin paljon keskuksia Istanbulista, mutta lopulta tutustuin neuvonantaja Samiin ja tein leikkauksen hänen kanssaan. Kaikki oli erinomaista vastaanottopäivästä Hyvästipäivä. Prosessi on erittäin, erittäin tyydyttävä. Kiitos henkilökunnallesi. Kiitos tietysti herra Jadille ja kaikkea hyvää sinulle.

Lue alkuperäinen

Kais

Olen erittäin tyytyväinen

Rated 5,0 out of 5
04/20/2023

Olen erittäin tyytyväinen, erittäin ammattitaitoinen, ystävällinen henkilökunta, saat kaikki tarvittavat tiedot hiustensiirrostasi, saat paketin hoitotuotteita sekä shampoota ja voidetta, myös tarvittavat lääkkeet leikkauksen jälkeen, hinta on yksi maailman parhaista Istanbulista.

Lue alkuperäinen

G S

Rehellinen ja luotettava viestintä

Rated 5,0 out of 5
03/29/2023

Rehellinen ja luotettava viestintä, sain erinomaista tietoa, joka auttoi koko matkaani, kiitos.

Lue alkuperäinen

peter yousef پيتر يوسف

Sami ja hänen tiiminsä ovat mahtavia

Rated 5,0 out of 5
03/28/2023

Sami ja hänen tiiminsä ovat hienoja, erittäin ammattitaitoisia, välittäviä ja rehellisiä.

Lue alkuperäinen

Mohammad Osman

Loistava hoito!

Rated 5,0 out of 5
03/17/2023

Kaikki hienoa! Sain erittäin lämpimän vastaanoton ja tunsin olevani hyvissä käsissä. Kaikki toimi sujuvasti ja ammattimaisesti niin hiustensiirron kuin hammashoidonkin kanssa. Tulos oli molempien kannalta erittäin tyydyttävä. Myöskään jälkihoidossa ei ollut valittamista. Suosittelisin tätä klinikkaa kaikille.

Lue alkuperäinen

Karim aus Deutschland

Arvostele Sami Medical Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %