Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

American Aesthetics -arvostelu

Klinikan pisteet
4,6
Rated 4,6 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan American Aesthetics -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

American Aesthetics Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki American Aesthetics -arvostelut

4,6
Rated 4,6 out of 5
4,6 out of 5 stars (based on 27 reviews)
Excellent89%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible11%

Never regret … always now what …

Rated 5,0 out of 5
03/26/2024

Never regret … always now what patients expect for the result .

c jiang

No!!!

Rated 1,0 out of 5
02/29/2024

No!!!! Your company employed Ozlem if it’s through an agency facts !!! My issue is not with Ozlem it’s with the doctor that still works for your hospital and you passing the issue to someone else ! I showed him what I was looking for and he gave me nothing like he said !!! My nostrils are noticeably different so please don’t try and avoid this to cut costs your company use trainee doctors that will tell you anything to get the money as professionally company your hospital and doctor is responsible !! I will post screen shoots for of the pictures and conversations

Donna Deakin

Avoid this hospital at all cost got my…

Rated 1,0 out of 5
02/20/2024

Avoid this hospital at all cost got my rhinoplasty carried last year after years of of planning and saving .. nice until the ey had my money .. my nose has barley changed from the side profile .. I gave them many photos of examples of what I was looking for and was told this was no problem .. I stressed my concerns previously to Ozlem who told me to give it the full year till the swelling went down if anything my nose has dropped and my nostrils are completely different sizes total mess !!!!! Contacted the company and they are telling me there is nothing they can do as the staff I contacted originally on enquires has now left !! Absolutely disgusting no after care I will be seeking legal advice now

Donna Deakin

Loistava! Suosittelen ehdottomasti

Rated 5,0 out of 5
11/08/2023

Kaikki oli hienoa alusta alkaen! Tohtori Gizem Kagitci on ammattilainen, joka tietää tarkalleen mitä tekee! Hän selitti leikkauksen jokaisen vaiheen erittäin huolellisesti ja oli erittäin tukena alusta alkaen! Jokainen henkilö, mukaan lukien Bahtiyar bey, oli erittäin tarkkaavainen ja ystävällinen! Toiminta sujui hyvin ja tulokset ovat uskomattomia! Vielä pitkä tie edessä) odotan hiusten täysikasvua, mutta toistaiseksi tulokset ovat tulipaloa!!

Lue alkuperäinen

K P

Ymmärrät täydellisen palvelun laadun, kun se saapuu

Rated 5,0 out of 5
10/28/2023

Täydellisyys

Lue alkuperäinen

MUSA DEMİRKOL

Sain juuri hiuksensiirtoni

Rated 5,0 out of 5
10/26/2023

Sain juuri hiuksensiirron, suosittelen klinikkaa 100%. He olivat siellä kaikkea mitä tarvitsin ja pitivät minusta aina huolta. Ne käyttävät uusinta tekniikkaa (DHI) parhaan tuloksen ja hiusten tiheyden saavuttamiseksi. Lääkärit, sairaanhoitajat ja muut ovat erittäin ystävällisiä ja kokeneita. Heitä ei voi tarpeeksi kiittää. Jos etsit paikkaa hiusten palauttamiseen, tämä on ehdottomasti se.

Lue alkuperäinen

loukas kiriakou

Tämä on kolmas kerta, kun teen kauneushoitojani…

Rated 5,0 out of 5
10/22/2023

Tämä on kolmas kerta, kun teen kauneushoitoni sairaalassa. Se on aina hyvä. Ensin tarkistin aiemmat leikkaukseni ja kaikki on hyvin ja joitain puutteita voitiin korjata. Sairaala on aina vastuussa tuloksestani. Ja sitten tein kultaisen neulan ja olen erittäin tyytyväinen tulokseen. Lisäksi lääkäri ja johtajat ovat erittäin potilaita ja ammattilaisia. Tällä kertaa olen mukana ystäväni tekemään parransiirto , nyt hän odottaatulosta . Olen melko varma, että siitä tulee hyvä tulos.

Lue alkuperäinen

c jiang

Loistava tiimi ja erittäin hyvä palvelu

Rated 5,0 out of 5
10/05/2023

Minulle tehtiin pieni esteettinen leikkaus, jota olin suunnitellut pitkään, mutta lykkäsin jatkuvasti.

Lue alkuperäinen

Consumer

erinomaiset palvelut

Rated 5,0 out of 5
10/02/2023

erinomainen palvelu, loistava tiimi, neuvonantaja, lääkärit ja sairaanhoitajat olivat erittäin ystävällisiä ja mitä muuta voin sanoa..hinta ja tehty työ ovat sen arvoisia..Pidän parempana tätä yritystä, puhuin monien yritysten kanssa ja katsoin heidän arvostelunsa ja kommenttinsa, mutta tämä oli paras .. rakastan sitä tapaa, jolla he kohtelevat minua, ja erinomaista työtä tehtiin. .

Lue alkuperäinen

Selva K

Hiustensiirto

Rated 5,0 out of 5
08/15/2023

Minulle tehtiin ensimmäinen hiustensiirto 3. maaliskuuta 2023. Lääkäri ja koko henkilökunta olivat erittäin mukavia ja avuliaita. Heillä on myös kilpailukykyiset hinnat ja he ovat valmiita työskentelemään potilaan kanssa. Olen tyytyväinen tuloksiin ja suosittelen tätä klinikkaa.

Lue alkuperäinen

Greg USA

Onnea onnellinen ja onnellinen

Rated 5,0 out of 5
06/06/2023

Onnea onnellinen ja onnellinen.

Lue alkuperäinen

c jiang

Meillä oli hyvä kokemus

Rated 5,0 out of 5
05/24/2023

Meillä oli hyvä kokemus, suosittelen. Supertiimi ja erittäin välittävä odotetusti. Nähdään pian, koska lankoni tulee takaisin

Lue alkuperäinen

Florian Stoica

Arvostele American Aesthetics Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %