Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Cirta Group -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Cirta Group -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Cirta Group Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Cirta Group -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 2 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Erittäin tyytyväinen tulokseen ☺️

Rated 5,0 out of 5
06/29/2023

Todella tyytyväinen tulokseen ☺️ Hyvä seura auttoi minua täysin kaikessa.Valitsin hyvän kirurgin, joka teki minusta ihanan nenän. Eugene oli jatkuvasti kanssani, hän auttoi minua ja vei minut lääkäreille, kun tein testejä ennen leikkausta. Voisin ottaa häneen yhteyttä milloin tahansa, he vastasivat aina kysymyksiini. Suosittelen yritystä ja klinikkaa. Kaikki korkeimmalla tasolla. Lääkärit ja sairaanhoitajat käyvät klinikalla puolen tunnin välein leikkauksen jälkeen tarkistamassa olosi.

Lue alkuperäinen

Лиана Rak

Minulla oli äskettäin ilo vierailla…

Rated 5,0 out of 5
06/26/2023

Minulla oli äskettäin ilo vierailla tällä klinikalla hammashoidossa, ja voin vakuuttavasti sanoa, että kokemukseni oli aivan merkittävä. Siitä hetkestä lähtien, kun kävelin ovesta sisään, tapasin lämpimän ja vieraanvaraisen ympäristön. Vastaanoton henkilökunta oli kohteliasta, avuliasta ja tehokasta, mikä teki sisäänkirjautumisesta saumattoman ja helpon.

Lue alkuperäinen

Zeina Beydoun

Arvostele Cirta Group Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %