Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

ChoiExpert -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan ChoiExpert -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

ChoiExpert Greece tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki ChoiExpert -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 41 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Dr.Chris on erittäin kokenut parhaista tiloista, mikä saa sinut tuntemaan olosi turvalliseksi ja erinomaisella tuloksella

Rated 5,0 out of 5
07/14/2023

Dr.Chris on erittäin kokenut ja hänellä on paras tiimi. Hinnat reilut ja palvelu erinomaista! Sijoitettu Thessalonikiin, se on paras vaihtoehto Euroopassa ja voit myös yhdistää sen upeaan lomaan Chalkidikissa

Lue alkuperäinen

Photogenia

Fantastic Experience at Choiexpert!

Rated 5,0 out of 5
03/11/2023

I recently traveled from Turkey to Greece Thessaloniki (this is intersting right?) to have a hair transplant at Choiexpert Hair Clinic with Doctor Chris, and I am so glad I did. The entire experience was fantastic, from when I arrived until I left.

Ahmet

Juuri päättynyt leikkausni

Rated 5,0 out of 5
12/12/2022

2250 siirrettä yhden päivän istunnossa. Kaikki oli täydellistä! En malta odottaa tulostani! "

Lue alkuperäinen

Georgios Tsinaslanidis

Ammattitaito, tuttuus

Rated 5,0 out of 5
12/11/2022

Olin miettinyt hiustensiirtoa pitkään ja otin yhteyttä muutamiin klinikoihin, mukaan lukien choiexpert. Ensin lähetin valokuvia, puhuin klinikan johtajan, tohtori Chris Tsakalosin kanssa ja kysyin häneltä yksityiskohtaisia ​​neuvoja. Minuun teki suurimman vaikutuksen tämän nuoren lääkärin rehellisyys ja motivaatio. Hän oli kouluttanut minut kaikesta, toimenpiteestä, lääkityksestä, jälkihoidosta ja mikä tärkeintä siitä, mitä voin saavuttaa, koska luovutusalueeni ei kattaisi koko kaljua päätä. Toinen syy, joka vakuutti minut, oli tuttuus siitä, että olin puhunut lääkärille, joka myös suorittaisi hoidon. Hiustensiirtopäivänä sekä koko lääkintätiimi että avustajat olivat erittäin ystävällisiä ja kohteliaita ja pystyivät lievittämään jännitystä. Ennen jokaista toimenpidettä he selittivät yksityiskohtaisesti, mihin toimiin he ryhtyisivät. Mutta koska olin puhunut lääkärin kanssa etukäteen, tunsin menettelyn. Toimenpide oli pitkä, mutta ei kipeä. Hiustensiirtoni kesti yhteensä kaksi päivää, mutta aika meni siivillä, sillä hoidon aikana pääsin juttelemaan tiimin kanssa, kuuntelemaan musiikkia, katsomaan elokuvia ja vain rentoutumaan. Tänään, melkein 1,5 kuukauden jälkeen, olen niin tyytyväinen tulokseen, että katson taas peiliin ja olen iloinen tuloksesta. Joka tapauksessa se kannatti. Haluan kiittää koko choiexpert-tiimiä siitä, että he ovat olleet niin välittäviä ja pitäneet minusta niin hyvää huolta. Voin vain suositella sitä. Kiitos kaikille!!!

Lue alkuperäinen

David

Upea hiustensiirtoklinikka

Rated 5,0 out of 5
11/07/2022

1) Leikkauksen suorittaa vain pääkirurgi, joko Chris tai Matina.

Lue alkuperäinen

MrMaorElkayam

Tunnen itseni 10 vuotta nuoremmaksi!!!!

Rated 5,0 out of 5
08/16/2022

Olen kulunut jo 7 kuukautta ja uudet hiukseni näyttävät upeilta. Tunnen itseni 10 vuotta nuoremmaksi, kun katson kasvojani peiliin! Kiitos tohtori Chris!

Lue alkuperäinen

Harrison Manning

Loistava tiimi

Rated 5,0 out of 5
08/03/2022

Loistava tiimi. Tunsin olevani parhaissa käsissä ensimmäisestä minuutista lähtien! 2460 siirrettä yhdessä päivässä! En malta odottaa tuloksia!

Lue alkuperäinen

George Goodman

Upea kokemus

Rated 5,0 out of 5
08/01/2022

Upea kokemus Choiexpetsin kanssa. Lääkäri oli upea kirurgi, ja henkilökunta oli aina avulias ja ystävällinen. He varmistivat, että minulla oli sujuva valmistelu, leikkaus ja seuranta. Olen niin iloinen, että valitsin Choiexpertsin ja suosittelen sitä kaikille.

Lue alkuperäinen

Dominic Goodwin

Choiexperts teki hienoa työtä

Rated 5,0 out of 5
08/01/2022

Choiexperts teki hienoa työtä ensimmäisellä hiustensiirrollani. He selittivät minulle kaiken erittäin selkeästi. He olivat myös ystävällisiä ja ystävällisiä. Koko henkilökunta oli mahtavaa – he olivat avuliaita ja kärsivällisiä

Lue alkuperäinen

David wilkins

Upea konsultti, joka todella tietää…

Rated 5,0 out of 5
07/31/2022

Upea konsultti, joka todella tietää asiansa ja jolla on upea tapa suhtautua minuun. Pidin erityisesti tavasta, jolla hän selitti toimenpiteen, jonka hän aikoi antaa minulle, ja myös dialogista hoidon aikana.

Lue alkuperäinen

Flynn Baker

Loistavaa palvelua!!

Rated 5,0 out of 5
07/26/2022

Sain erinomaista hoitoa sekä lääkäreiltä että heidän henkilökunnalta. Klinikkasi on erittäin huolellinen varmistaessaan, että minusta huolehdittiin.

Lue alkuperäinen

James Newman

Lääkäri ja sairaanhoitaja olivat erittäin…

Rated 5,0 out of 5
07/12/2022

Lääkäri ja sairaanhoitaja olivat erittäin ammattitaitoisia ja ystävällisiä!! Kiitos kaikesta, odotan tuloksia!!

Lue alkuperäinen

Paul Pelley

Arvostele ChoiExpert Greece

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Kreikka Thessaloniki.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %