Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Quartz Clinique -arvostelu

Klinikan pisteet
4,6
Rated 4.6 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Quartz Clinique -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat helmikuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Quartz Clinique Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Quartz Clinique -arvostelut

4,6
Rated 4.6 out of 5
4.6 out of 5 stars (based on 55 reviews)
Excellent86%
Very good5%
Average0%
Poor0%
Terrible9%

Rib Cartilage Rhinoplasty

Rated 5 out of 5
02/13/2024

October 14th I underwent Rib Cartilage Rhinoplasty and my husband underwent DHI Hair transplant we’re happy and satisfied that we choose the right one.. All the staff of Quartz Clinique are amazing, kind, accommodating and the clinic so clean. From the day that their manager Ali contacted us he organized everything, hotel/vip transport/hospital/translator. even now we’re back in Italy just one message and he response so quick. Thank very much Quartz Clinique. And thank you to Doctor Burak Pasinlioglu who touched my nose. he is one of a kind and well skilled surgeon.

Julie Marcelino

I am very happy with my dimple surgery

Rated 5 out of 5
02/06/2024

I am very happy with my dimple surgery. Everyone treated me very well. I have rarely seen such a great team. I thank you for everything

Amore.062

Mükemmel

Rated 5 out of 5
02/05/2024

personel çok nazikti ve Dr. leyla istanbul’un en iyi doktorlarından biri

Rasha

My experience was great and it was…

Rated 5 out of 5
02/03/2024

My experience was great and it was something that I will be returning to this place commonly and especially doctor Laila she’s amazing and fabulous

customer

Thank you all !!!

Rated 5 out of 5
01/10/2024

I would like to thank Op. Dr. Leyla Arvas for her whole effort and the satisfying result. She is so professional and gives confident. Operation was quite smooth. I thank Ms. Mürvet for her care at the next day. I also thank Ms. Gizem and Ms. Hanin for their kindness and support all along the process.

Toprak Çınar

Tiimi, joka suoritti hiukset…

Rated 5 out of 5
12/26/2023

Tiimi, joka suoritti hiustensiirron, teki hienoa työtä!He olivat erittäin kärsivällisiä ja ammattitaitoisia koko toimenpiteen ajan.

Lue alkuperäinen

customer

Lääketieteellinen tiedonantovelvollisuus rikottu

Rated 1 out of 5
12/16/2023

Lääkäri ei koskaan kertonut minulle riskeistä. Ei videopuhelussa, enkä silloin, kun jouduin allekirjoittamaan 20-30-sivuisen asiakirjan klinikalla (noudettaessa lentokentältä ja verikokeen jälkeen Acibademissa, illalla klo 19.00 tai jotain vastaavaa. Allekirjoitus EI tapahtunut lääkärin läsnäollessa, koska siellä oli Klinikka oli itse asiassa jo suljettu.Lääkärin tiedonantovelvollisuutta rikottiin.Minun piti allekirjoittaa kaikki nopeasti lukematta sivuja. En saanut kopiota Tästäkään! En vieläkään tiedä mitä allekirjoitin. Minulla on jo yksityiskohtainen arvostelu Google Mapsissa ja Googlessa.

Lue alkuperäinen

Sophie Ela

Henkilökunta oli uskomatonta, varsinkin…

Rated 5 out of 5
12/15/2023

Henkilökunta oli hämmästyttävää, erityisesti nuori herrasmies nimeltä Ryan..ja tohtori Burak pasinlioglu..mikä loistava kirurgi

Lue alkuperäinen

Annamaria

Käännyin näiden tyyppien puoleen saadakseni leikkauksen…

Rated 5 out of 5
12/10/2023

Käännyin näiden tyyppien puoleen saadakseni kirurgisen huulten kohotustoimenpiteen. Olin Turkissa hammashoidossa ja päätin yli vuoden mietittyäni, että saan sen tehtyä!. Erittäin ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu, mutta kun olin menossa kotiin seuraavana päivänä, minun piti löytää joku Iso-Britanniasta ottamaan ompeleet pois. Voin ilokseni sanoa, että brittiläinen kirurgi sanoi tehneensä todella hyvää työtä. Olen todella tyytyväinen tulokseen, toivon vain, että olisin tehnyt sen nopeammin.

Lue alkuperäinen

Louise Rosenstock

kohdunkaulan kohotus

Rated 1 out of 5
12/10/2023

Tapattuani tohtori Burakin vuonna 2022 päätin tehdä kohdunkaulan kohotuksen kesäkuussa 2023. Ensimmäiset keskustelut tuen kanssa olivat monimutkaisia, käännökset olivat mielikuvituksellisia ja hyvin nopeasti minua painostettiin maksamaan toimenpide nopeasti sillä verukkeella, että sairaala hinnat olisivat nousseet. Haluan huomauttaa, että toimenpiteen hinta oli sama kuin Ranskassa.Paitsi että klinikka ohjasi minut hotelliin, jonka hinta 1 huone plus aamiainen oli törkeä. Myös lentokenttäkuljetus klinikalle oli maksullinen. Vastaanotto klinikalla oli täydellinen, sairaalassa asiat menivät monimutkaisiksi. viemärien ja perfuusion vaikeutettu, leikkauksen jälkeen heikko kukaan ei tarjoa sinulle 1 wc:tä edes lyhytaikaisesti. Henkilökunta on halveksivaa ja jättää sinut huomioimatta ja kun 48 tunnin kuluttua lähtöäsi haluat käydä suihkussa, pyydät 1 pyyhkeen, sitä ei ole ja me annamme sinulle pakkaa! Odotan kuljetusta hotelliin sairaalan aulassa pitkään vaikka olenkin heikko.Paluu hotellille jossa yllätys joudut maksamaan 1 lisämaksun aamiaisesta huoneeseen! Jälkimmäinen sijaitsee molemmat lähellä klinikkaa autolla, paitsi että yksikään taksi ei halua ajaa kilpailua, koska yksisuuntainen katu vaatii monimutkaisen kiertotien. Sinun on siis käveltävä 20 minuuttia, vaikka olet edelleen heikko ja kasvosi ovat erittäin turvonneet 48 tuntia myöhemmin suunniteltua tarkastusta varten.

Lue alkuperäinen

lanoy helene

Dimple estetiikka

Rated 1 out of 5
12/01/2023

Valitettavasti en ole tyytyväinen Dimple-estetiikkaan, jonka tein neiti Leylalle. Vaikka kysyin monta kertaa, voidaanko pyöreitä kuoppia tehdä, he antoivat minulle väärää tietoa sanomalla "se on tehty minulle" ja milloin Menin sinne, rouva Leyla sanoi, että se oli vaikea muodostaa. On todella surullista, että olisin alusta asti sanonut, että "On vaikea muodostaa, mutta soikeat kuopat sallivat suun anatomian" Jos olisin saanut viesti, jossa sanottiin "voimme tehdä sen miten haluat niin kauan kuin se antaa." Minun ei ainakaan tarvitsisi tehdä hätäistä päätöstä siellä. Kun menin sinne, klinikka oli puhdas ja neiti Leyla oli ystävällinen ja kiinnostunut kuoppien sijainnin määrittämisessä, mutta loput menivät hyvin nopeasti, eikä hän koskaan kysynyt minulta mielipidettäni koosta, muodosta ja näkyvyydestä. Sen teinkin. Vaikka kysyin: "Se ei olisi mahdollista, jos se ei olisi roikkua, eikö?", hän sanoi vain, että se olisi kaunista. Toivon, että kun hän näki ahdistukseni, yrittäisin tehdä parhaani riippuen siitä, mitä pelkäät. Tai jos hän ei ymmärtänyt mitä tarkoitin roikkuessani odottaisin hänen sanovan: "Mitä tarkoitat?" Kaikkien aika on arvokasta, mutta luotin häneen myös kaukaa. Olen tulossa, voimme keskustella tästä aiheesta 3 minuuttia. Ensimmäisellä viikolla toipumisprosessissa, annoin hyvät pisteet ennen kuin näin tuloksen. Mutta tämä johtui psykologisista ongelmista, joita olen kokenut kolmannen kuukauden ajan ja koska näin, että kukaan ei välittänyt minusta, päätin kertoa totuuden. lähetti heille viestin toipumisprosessin aikana, he sanoivat, että se paranee, ja jos se ei parane, leyla He sanoivat, että nainen tekee parhaansa korjatakseen sen ja jopa sanoivat, että he tekevät sen ilmaiseksi, kun minä kysyi. Jälkeenpäin kun laitoin viestin, sanottiin, että tehdään maksua niin kauan kun ei ole virhettä ja sanoin ok, mutta sain tietää, että työtä ei voi korjata. Kun tutkin myöhemmin, kun opin että se voidaan korjata rasvainjektiolla, minulle kerrottiin, että se ei aluksi ollut mahdollista, mutta kun sanoin, että maksan maksun, sain korkean hinnan mahdollisuudesta tutkia ja vähentää rasvalla. Puhuin puhelimessa. Rouva Leyla sanoi: "Kuinka paljon voimme puhua kuoppa-asiasta?" Mutta mitä en ymmärrä, miksi he veloittavat niin paljon, jos se on niin yksinkertainen toimenpide, ettei tarvitse puhua sen koosta tai näkyvyydestä? Lyhyesti sanottuna vietän joka päivä toivoen, että olisin mennyt jonnekin muualle alusta asti. Joten jos joku haluaa tehdä sen, minulla on sama ongelma kuin minulla. Tämän välttämiseksi suosittelen, että menet klinikka, joka välittää mielipiteistäsi.

Lue alkuperäinen

Ae ye

Erinomaiset klinikka ja lääkärit

Rated 5 out of 5
11/24/2023

Olen käynyt Quartz Clinicissä muutaman vuoden ja voin sanoa, että heidän asiakaspalvelunsa on erinomaista. Tohtori Burak Pasinlioglu ja tiimi ovat erittäin ammattitaitoisia ja rehellisiä. Keskusta on erittäin moderni ja puhdas. Eniten pidän siinä sen sijainnista. Suosittelen tätä klinikkaa lämpimästi.

Lue alkuperäinen

Nada Kazimi

Arvostele Quartz Clinique Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %