Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Murat Makasci Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Murat Makasci Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat syyskuu, 2023

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Murat Makasci Clinic Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Murat Makasci Clinic -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 20 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Kiitos lääkäri Murat makascille ja hänen…

Rated 5 out of 5
08/07/2023

Kiitos lääkäri Murat makascille ja hänen erittäin ammattitaitoiselle tiimilleen!

Lue alkuperäinen

Muslum Uysal

Ammattitaitoinen tiimi

Rated 5 out of 5
06/03/2023

Positiivinen kokemus ja erittäin dynaaminen tiimi

Lue alkuperäinen

bilel kaaniche

Pitkän etsinnän jälkeen päätin…

Rated 5 out of 5
05/28/2023

Pitkän etsinnän jälkeen päätin uskoa itseni tälle klinikalle, erinomainen ja se oli hieno kokemus

Lue alkuperäinen

Daniele Vassalli

Hyvää huomenta kaikille

Rated 5 out of 5
04/25/2023

Huomenta kaikille

Lue alkuperäinen

massimo bisio

Hiustensiirto

Rated 5 out of 5
04/14/2023

Hei kaikille, Halusin jakaa kokemukseni upean dr. Murat Makasci toiselle leikkaukselle, joka suoritettiin vuotta myöhemmin täydentääkseen ripustamattoman kärkialueen!

Lue alkuperäinen

Emanuele Sporo

Niille, jotka haluavat hiustensiirron…

Rated 5 out of 5
03/21/2023

Niille, jotka haluavat hiustensiirron, suosittelen tätä klinikkaa! Kohtasin Istanbulin matkan yksin kääntäjä Lucan avustuksella, joka seuraa sinua matkan alusta matkan paluuseen. Kaikki klinikan henkilökunta kohtelias ja erittäin avulias! 7 päivässä pystyin palaamaan töihin. Sinua seurataan myös Italiaan palattuasi seurataksesi siirrettyjen follikkelien edistymistä!

Lue alkuperäinen

Icio Cazzola

Ammattitaitoinen ja moitteeton !

Rated 5 out of 5
01/04/2023

Erittäin ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta. Sara seuraa minua väliintulon jälkeen ja vastaa kaikkiin huolenaiheisiini. He varmistavat, että noudatat jokaista toimenpiteen jälkeistä vaihetta oikein. Suosittelen todella. Paljon parempi interventio kuin se, jonka sain Kanadassa 10 vuotta sitten.

Lue alkuperäinen

Stéphane Labrecque

Murat makasci -klinikka ovat mahtavia!

Rated 5 out of 5
12/29/2022

Murat makasci -klinikka ovat mahtavia! Kävin hiustensiirrossa marraskuussa ja lensin Isosta-Britanniasta ja toimenpide oli suoraviivainen. Siitä on vasta 5 viikkoa, mutta toistaiseksi olen erittäin tyytyväinen. Jälkihoito on ollut hämmästyttävää. Kaikkiin kysymyksiini he ovat vastanneet ja auttaneet minua välittömästi. Lääkärikonsultti Sara on ollut erittäin hyödyllinen. Toistaiseksi suosittelen Murat makasci -klinikaa 100%.

Lue alkuperäinen

J

tiimi on erittäin avulias ja ystävällinen

Rated 5 out of 5
12/22/2022

tiimi on erittäin avulias ja ystävällinen. jokaiseen kysymykseen on hyvä vastaus. Välissä on aina jotain syötävää ja pääruoka, joka on erittäin maukas. voit mennä wc:hen milloin tahansa. Ainoa asia, joka sattuu, ovat anestesia-injektiot. sen jälkeen toimenpide on kivuton loppuun asti. tiimi on erittäin lempeä ja ammattimainen, ja sillä on myös huumorintajua. toivottavasti he saavat paljon lisää asiakkaita, jotta pomo voi maksaa itselleen ja työntekijöille paremmin, koska he kaikki tekevät parhaansa ja ansaitsevat sen. puhdas ystävällinen klinikka, jossa tunnet olosi erittäin mukavaksi. Ja olet aina yhteydessä ja he kysyvät, kuinka voit, voivatko he auttaa ja antaa vinkkejä. Kiitos!

Lue alkuperäinen

CF

Koko kokemus oli hyvä, jos…

Rated 5 out of 5
12/21/2022

Koko kokemus oli hyvä, jos ihmiset ovat huolissaan kivusta, ei ole muuta kuin injektio, mutta se on vähäistä, koko tiimi oli erittäin ystävällinen olen iloinen, että valitsin tämän leikkauksen ensiluokkaisena kiitos😊 😊😊

Lue alkuperäinen

ajaz awan

Erinomainen toinen hoito!

Rated 5 out of 5
12/19/2022

Minulle tehtiin toinen hiustensiirtoni tällä klinikalla, enkä voi ilmaista tarpeeksi kiitollisuutta ja sanoa, kuinka tyytyväinen olin Murat Makascin klinikan henkilökuntaan. He sanovat, että kaikki intohimolla tehty tehdään hyvin, ja mielestäni tämä sana pätee Murat Makasciin henkilökohtaisesti. Saatoin huomata tämän jopa ensimmäisessä hiustenpesussani klinikalla hoidon jälkeen, kun herra Makasci tervehti minua henkilökohtaisesti ja keskittyi nopeasti päähäni katsomaan, voisiko jotain muuta tehdä.

Lue alkuperäinen

Jamie Matthews

Transplant Instanbul

Rated 5 out of 5
12/19/2022

Palattuaan tänä aamuna Istanbulista, moitteeton organisaatio, ammattilainen, he saavat sinut heti olosi helpoksi ja tekevät kaikesta erittäin yksinkertaista ja luonnollista. Luca seuraa erinomaisesti kääntäjä ja järjestäjä, aina käytettävissä, vastaa aina kaikkiin kysymyksiin ja tarpeisiisi tai epävarmuus, ei koskaan jätä sinua yksin onnistuneen operaation aikana, mikä saa sinut tuntemaan olosi kotoisaksi. DR. Murat on erittäin aurinkoinen ja miellyttävä ammattilainen, tarkka ja tarkkaavainen työssään; erittäin järjestäytynyt ja hyvin valmistautunut henkilökunta, yhteistyötä tekevät tytöt ovat ystävällisiä ja kärsivällisiä !!! Suosittelen tätä klinikkaa ja tätä organisaatiota kaikille… he seuraavat sinua loistavasti saapumisestasi Istanbulin lentokentälle hotellimajoitukseen asti lähtöön asti… Suosittelen ehdottomasti…

Lue alkuperäinen

Vincenzo Verniero

Arvostele Murat Makasci Clinic Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %