Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

neohealthclinic.com -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan neohealthclinic.com -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

neohealthclinic.com United Kingdom tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki neohealthclinic.com -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 7 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Minulla oli hieno kokemus…

Rated 5,0 out of 5
11/06/2023

Minulla oli hieno kokemus yrityksestä. Tällä hetkellä minulla on vesikasvohoito joka kuukausi, Eleni on loistava. Hän antaa minulle hyviä neuvoja ihostani ja siitä, miten sitä pitäisi hoitaa. Suosittelin sitä paikkaa lämpimästi.

Lue alkuperäinen

Mrs kazmi

Elina on ollut erittäin ystävällinen ja avulias

Rated 5,0 out of 5
09/08/2023

Elina on ollut erittäin ystävällinen ja avulias. Olen iloisesti yllättynyt upeista tuloksista ja minulla oli miellyttävä kokemus.

Lue alkuperäinen

Ma

Good hospitality and helpful staff

Rated 5,0 out of 5
04/22/2023

roopa roopa b

Lontoon paras

Rated 5,0 out of 5
03/10/2023

Nurse Jo on aivan uskomaton. Hän on erittäin välittävä ja on erittäin ylpeä työstään. Tunsin oloni erittäin mukavaksi hänen kanssaan, kun hän selitti minulle parhaat hoidot ja tuotteet. Käytin Potenzaa, mikroneulausta mesolla ja kasvohoitoja, ja näin välittömiä parannuksia ihossani. Tulokset olivat uskomattomia, enkä voisi olla onnellisempi. Hän on yksi Lontoon parhaista… ellei paras. Erittäin suositeltavaa.

Lue alkuperäinen

NFA

Hämmästyttävää

Rated 5,0 out of 5
02/09/2023

Upeaa! Minulla on ollut niin hieno kokemus alusta loppuun. Olin hieman hermostunut kivusta Potenza-hoidossa, mutta kaikki oli minulle niin hyvin selitetty, että minut rauhoitettiin ja turvottava voide auttoi ehdottomasti. Sairaanhoitaja Jo on ehdottomasti alansa asiantuntija!!! En malta odottaa tuloksia!

Lue alkuperäinen

Anna

Vierailin äskettäin NEO-klinikalla osoitteessa 152 Harley Street

Rated 5,0 out of 5
10/25/2022

Vierain äskettäin klinikalla osoitteessa 152 Harley Street saadakseni neuvoja siitä, miten saan ihoni raikkaammaksi ja nuorekkaammaksi. Tapaamiseni oli esteettisen sairaanhoitajan Jolla, joka oli upea ja on antanut minulle hyviä neuvoja ja hoitosuunnitelman tulevia viikkoja varten. Minulla oli eilen ensimmäinen hoitoni ja tulokset ovat uskomattomia! Kiitos.

Lue alkuperäinen

Jayne

En koskaan jätä arvosteluja, mutta minun oli vain pakko…

Rated 5,0 out of 5
10/25/2022

En koskaan jätä arvosteluja, mutta minun oli vain pakko, koska olen innoissani Jo Neagun hydra-kasvohoidon ja botox-hoidon tuloksista Neon terveysklinikalla @ 152 Harley St.

Lue alkuperäinen

Kerryanne York

Arvostele neohealthclinic.com United Kingdom

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Iso-Britannia London.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %