Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Capital Hair Restoration -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4.9 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Capital Hair Restoration -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat syyskuu, 2023

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Capital Hair Restoration United Kingdom tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Capital Hair Restoration -arvostelut

4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 80 reviews)
Excellent94%
Very good6%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Fantastinen palvelu Capitalin hiustensiirrossa, joten olen tyytyväinen lopputulokseeni, hiukset ovat mielestäni kestäneet, itse asiassa se näyttää ajattelevammalta kuin koskaan. Kiitos Mario noviello

Rated 5 out of 5
03/20/2023

Fantastinen palvelu Capitalin hiustensiirrossa. Niin tyytyväinen hiuksiini, että ne tuntuvat paksummilta kuin koskaan, loistava tulos myös edulliseen hintaan. Paljon kiitoksia Mario noviello

Lue alkuperäinen

Mario Noviello

Steve ja Daryl, mitä herrat suosittelevat!

Rated 5 out of 5
03/20/2023

Steve ja Daryl mitä miehiä Alusta loppuun koko matka sujui sujuvasti yhteydenpitoon ja varmuuteen koko ajan, ja he välittivät aidosti koko ryhmän hyvinvoinnista.

Lue alkuperäinen

Dan Bradford

Luottamus ja ammattitaito

Rated 5 out of 5
03/20/2023

Hiustensiirto on erittäin henkilökohtainen ja pysyvä päätös. Se vaatii myös paljon luottamusta valittuun yritykseen ja lääketieteellistä toimenpidettä suorittavaan henkilökuntaan. Capital Hair Restorationissa (CHR) löysin tämän luottamuksen. Jokainen vaihe hoidettiin ammattimaisesti, ja minusta tuntui, että koko CHR:n henkilökunta oli täysin tukenani, ei vain tuottamaan minusta voittoa. Erittäin suositeltavaa.

Lue alkuperäinen

Simon

Suosittelen

Rated 5 out of 5
03/20/2023

Olen hiljattain palannut hiustensiirrostani CHR:llä ja koko kokemus on ollut erinomainen, olin melko hermostunut koko asiasta, mutta Darryl ja Steve todella rauhoittivat mieltäni ja olemme todella hyödyllisiä mitä kysymyksiä minulla oli. siitä on vasta muutama päivä, kun olen palannut, ja he tarkistavat jo edistymistäni. En voinut suositella CHR:ää tarpeeksi.

Lue alkuperäinen

Gby

Olen niin tyytyväinen tuloksiini

Rated 5 out of 5
03/18/2023

Nyt on kulunut vuosi toimenpiteestäni, ja olen niin tyytyväinen tuloksiin. Valitsin heidän Turkki-vaihtoehdon, koska tarvitsin enemmän siirteitä (niitä oli lopulta 3600). Olin hieman huolissani koko asiasta, mutta puhuin entisen potilaan kanssa, ja kun saavuin klinikalle, olin vaikuttunut rakennuksesta, henkilökunnasta ja paikan tunnelmasta. Valitsin vain yrttilisät, leikkauksen jälkeinen viestintä oli erinomaista ja kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen tuloksiin 🙂

Lue alkuperäinen

Charged Rat

Erittäin suositeltavaa

Rated 5 out of 5
03/17/2023

Erittäin suositeltavaa. Daryll on erittäin miellyttävä ja vastasi kaikkiin kysymyksiini ja huolenaiheisiini. Hän kertoi minulle prosessin läpi, ja hän on ottanut minuun yhteyttä useita kertoja sen jälkeen tarkistaakseen edistymisen ja nähdäkseen, onko minulla vielä kysyttävää. Päivän tiimi oli erittäin ystävällinen, ammattitaitoinen ja välittävä.

Lue alkuperäinen

David Baker

Capitalin tiimi oli poikkeuksellinen…

Rated 5 out of 5
02/13/2023

Capitalin tiimi oli poikkeuksellista heti ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien, koko toimenpiteen ja hoidon jälkeen ja lopulta tähän päivään asti, jolloin voin ilokseni todeta, että hiukseni näyttävät hyvältä. Se ylitti odotukseni ja tunnen itseni vihdoin taas omaksi. Aluksi, kuten useimmat ihmiset, olin hermostunut menettelystä, mutta rehellisesti sanottuna heti sen alkaessa tunsin oloni rauhoittuneeksi ja vaikka onkin epämukavuutta, se on/oli 1000% sen arvoista.

Lue alkuperäinen

Jay

Älä ole huolissasi

Rated 5 out of 5
01/08/2023

Mikä teki kokemuksestamme mahtavan, ammattitaidolla, yksityiskohtiin keskittymällä ja organisoinnilla. Heti alusta alkaen Darryl ja Steve tekivät koko kokemuksestamme upean. Ensimmäisen lohdutuksen jälkeen he hoitivat meistä kaiken, mukaan lukien kaikki lennot, kuljetukset, ruuat, juomat ja majoituksen. Suosittelen lämpimästi kaikkia hiustoimenpiteitä harkitsevia ottamaan yhteyttä tähän yritykseen. Aion varmasti välittää heidän tiedot ystävilleni, mahtavalle seuralle ja upeille kavereille.

Lue alkuperäinen

Darren

Uskomatonta palvelua

Rated 5 out of 5
01/08/2023

Juuri palattuani elinsiirrosta voin vain sanoa, että palvelu on ensiluokkaista. Ne poistavat kaiken stressin ja huolen koko prosessista. Olen käynyt monilta eri klinikoilta hakemassa tarjouksia, voin turvallisesti sanoa, että ne olivat paras vaihtoehto.

Lue alkuperäinen

Ollie

Ei ole koskaan ollut aikaa, jolloin en…

Rated 5 out of 5
01/07/2023

Koskaan ei ollut aikaa, jolloin en tiennyt, mitä tapahtuu, minua pidettiin lentokentällä alusta alkaen, sama yksityiskohta hotellissa, jossa hän teki tarkastuksen. meidän tehtävämme on varmistaa, että söimme kaikki pienet asiat, jotka tekevät siitä stressittömän ja mukavan .. Vuorovaikutus edustajan Steven kanssa oli huippua ja ystävällistä, ei tuntunut siltä, ​​että se olisi vain bisnestä. Kaikinpuolin oli

Lue alkuperäinen

Jack

Poikkeuksellinen kokemus

Rated 5 out of 5
12/20/2022

Poikkeuksellinen kokemus. En voisi suositella Capital Hair Restorationia korkeammin – ensimmäisestä tapaamisestani heidän kanssaan itse toimenpiteeseen ja niiden jälkihoitoon. Erittäin tyytyväinen tähänastisiin tuloksiin (vaikka paraneminen on edelleen, olen erittäin innoissani nähdessäni täydelliset tulokset).

Lue alkuperäinen

Elias

CHR 5 tähden ⭐️

Rated 5 out of 5
12/13/2022

Saimme 5 tähden hoidon alusta loppuun. Steve antoi perusteellisen tiedon koko prosessista ja oli läsnä koko prosessin ajan. En voinut suositella tarpeeksi korkeaa CHR:ää. Jälkihoito on jo alkanut, mikä on korvaamatonta tulevina viikkoina.

Lue alkuperäinen

garrett durkin

Arvostele Capital Hair Restoration United Kingdom

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Iso-Britannia London.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %