Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Zaren Clinic Plastic Surgery -arvostelu

Klinikan pisteet
4,3
Rated 4.3 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Zaren Clinic Plastic Surgery -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat syyskuu, 2023

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Zaren Clinic Plastic Surgery Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Zaren Clinic Plastic Surgery -arvostelut

4,3
Rated 4.3 out of 5
4.3 out of 5 stars (based on 45 reviews)
Excellent82%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible18%

Kokemus

Rated 5 out of 5
09/12/2023

Kävin Zar Clinicillä leikkauksessa ja olen erittäin tyytyväinen.

Lue alkuperäinen

Katja

Haluan sanoa suuret kiitokset klinikalle…

Rated 5 out of 5
08/27/2023

Haluan sanoa suuret kiitokset Zarenin klinikalle. Kaikki oli korkeimmalla tasolla, nenäleikkaus suoritettiin onnistuneesti, kirurgi ratkaisi lopulta hengitysongelmani. Erittäin avulias henkilökunta!

Lue alkuperäinen

Elena Roman

Poikkeuksellinen kokemus Zaren Clinicistä

Rated 5 out of 5
08/23/2023

Hei, nimeni on Karla. Kaksi viikkoa sitten minulle tehtiin rasvaimu ja rintojen suurennusleikkaus Zaren Clinicissä. Konsulttini koko tämän matkan ajan oli Aziza, enkä voi ilmaista tarpeeksi kiitollisuutta hänen antamastaan ​​uskomattomasta tuesta. Sairaala, lääkäri ja ennen kaikkea hoitajat, jotka osallistuivat hoitooni, olivat aivan mahtavia. Minulla oli onni, että minulla oli vierelläni ystävällisimmät ja tarkkaavaisimmat sairaanhoitajat. Suosittelen Zaren Clinicia lämpimästi.

Lue alkuperäinen

Perissatos TV

Kauheaa

Rated 1 out of 5
08/18/2023

Kauheaa. He pilasivat hampaani ja kieltäytyivät antamasta minulle rahaa takaisin. He sanovat, että huonojen kruunujen laittaminen ei ole rikos. Mutta ihmisten huijaamista on. Älä koskaan mene sinne, ellet halua olla kipeänä ja tehdä sitä uudestaan.

Lue alkuperäinen

Natasja De Vries

Erinomainen

Rated 5 out of 5
08/09/2023

Paras ja ylivoimaisesti. a 10

Lue alkuperäinen

Pedro Molina Aparicio

Kokemus unohdettavaksi

Rated 1 out of 5
07/28/2023

Kokemus unohdettavaksi, ennen leikkausta kaikki on hyvin, kaikki hymyilevät ja kumartuvat puolestasi, sitten leikkauksen jälkeen he pyytävät sinua antamaan välittömästi erinomaisia ​​arvosteluja, mitä ei pitäisi tehdä ennen kuin jonkin ajan kuluttua, koska leikkaus jätetään itsellesi eikä siitä seurannut melkein mitään, kun pääset kotiin ongelmat alkoivat, osoitin tämän valokuvilla ja videoilla Soumayalle, konsultille, joka minulla oli, tietääkseen kuinka käyttäytyä ja mitä tehdä, mutta koskaan vastaus, todellakin hetken kuluttua se katosi Whatsappista, minulla oli valokuva toisesta konsultista. Erittäin pettynyt häneen. En ole koskaan käynyt Zarenin klinikalla, en nähnyt heitä, he veivät minut heti toiselle klinikalle, luulen, että minua leikatulla oli vähän kokemusta, leikkauksen jälkeen en nähnyt heitä enää. nyt täällä Italiassa olen käynyt edestakaisin kahden kuukauden ajan kirurgien luona yrittääkseni korjata väärinkäytöksiä, eivätkä kaikki halua saada sitä käsiinsä, sinun täytyy myös olla onnekas löytääksesi kirurgin, joka haluaa auttaa sinä ja muita kuluja. Mieti tarkkaan ennen kuin valitset nämä paikat, heti leikkauksen jälkeisellä hetkellä ongelmaa tuskin on olemassa, mutta millä on merkitystä jälkikäteen, varsinkin kun minun tapauksessani on tehty huonosti, eikä edes sitä, mitä alussa määriteltiin ja jonka maksoin. He haluavat vain ansaita rahaa heti, se on kuin kokoonpanolinja toisensa jälkeen, tuloksella ei ole väliä, se on nyt tehty, myös siksi, että klinikalla pakotetaan allekirjoittamaan niin monta paperia, että et edes tee. Tiedän mitä on kirjoitettu, allekirjoitin niistä 18, ja jos halusin lukea kaiken, tarvitsin koko päivän. Voisin vielä lisätä paljon, mutta en halua, minun on unohdettava, kaikki pitävät kauniita kasvoja ennen kuin olet maksanut, sitten se on siinä. Toistan, älkää tehkö heti huippuarvosteluja, 5 tähteä, ja ylistäkö niitä ikään kuin he olisivat itse Jumalaa, koska ne ovat arvosteluja, jotka pettävät ihmisiä, tee ne hetken kuluttua, arvioi tulokset ensin ja sano sitten mielipiteesi. , sekä positiivisia että negatiivisia. Luulen, että jos kaikki tekisivät tämän, jotkut klinikat sulkeutuisivat. Onnea niille, jotka uskaltavat tällaisen kokemuksen.

Lue alkuperäinen

Matteo

Great Clinic

Rated 5 out of 5
07/26/2023

Olin Zaren Clinicissä 2 kuukautta sitten ja minulle tehtiin hampaat, ja minun on todella sanottava, että olen enemmän kuin tyytyväinen. Henkilökunta ja lääkärit antoivat minulle hyviä neuvoja ja hoitoa alusta loppuun. Hoito sujui moitteettomasti ja olen onnellisempi kuin koskaan uusiin hampaisiini. Vielä kerran iso kiitos klinikalle ja koko tiimille 🙂

Lue alkuperäinen

Jan Philipp

Loistava kokemus

Rated 5 out of 5
07/25/2023

Hei, nimeni on Daniel, minulle tehtiin hampaat siellä ja toistaiseksi minulla ei ole mitään valittamista, meillä oli/on ihana hoitaja Aylinissä, joka hoiti noudon/majoituksen/viestinnän jne. meidät ilman puhetta jnd ongelmat on hoidettu. Ovatko nyt jo 2. kerta täällä ja tällä kertaa hampaatkin on tehty komplEtt, koska ekalla kerralla sopii jo tällä kertaa myös wiedrr kaikki! Perjantaina saan lopullisen tuloksen, sitten raportoin taas lyhyesti. Joten minun ei tarvitse muuta kuin todeta, että kaikki oli ihanaa ja jos puhut saksaa, katso, että saat Aylinin ohjaajaksi 🙂

Lue alkuperäinen

Daniel Kern

Erittäin suositeltavaa

Rated 5 out of 5
07/25/2023

Minulla oli todella enemmän kuin positiivinen kokemus Zaren Klinikistä ja olen todella enemmän kuin tyytyväinen lääkäreiden ja koko tiimin työhön. Prosessi oli jäsennelty ja suunniteltu alusta loppuun. Siksi voin antaa vain suositukseni täällä.

Lue alkuperäinen

Martin Frings

Olen erittäin iloinen, että käännyin...

Rated 5 out of 5
06/23/2023

Olen erittäin iloinen, että käännyin Zaren Klinik -klinikalle. Tein implantit, laitoin zirkonia ja olen erittäin tyytyväinen tuloksiin. Kiitän tohtori Hamzaa ja tyttöjäni Sabinaa ja Zara. Suosittelen Zarenin klinikkaa kaikille

Lue alkuperäinen

DENIZ DENIZ

VARASTIN RAHANI

Rated 1 out of 5
05/10/2023

VARASTIN RAHANI

Lue alkuperäinen

Beatriz Albuquerque

Refund

Rated 1 out of 5
05/08/2023

Olen erittäin pettynyt asiakaspalveluun.

Lue alkuperäinen

Lorelys QRR

Arvostele Zaren Clinic Plastic Surgery Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %