Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Linden Clinics -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Linden Clinics -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat syyskuu, 2023

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Linden Clinics Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Linden Clinics -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 68 reviews)
Excellent99%
Very good1%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Gastric Sleeve Surgery

Rated 5 out of 5
09/13/2023

Tulin Linden Clinicille mahalaukun hihaleikkaukseeni, tämä on yksi parhaista päätöksistäni. Alustavien tiedustelujen perusteella, kun olen lisännyt WhatsApp-ryhmään ihmisten kanssa, jotka ovat tehneet, odottavat tai harkitsevat leikkausta, voit esittää minkä tahansa kysymyksen ja siihen vastataan! Varasin leikkaukseni syyskuulle. Mieheni oli tulossa seuralaisena. Varaat lennot itse, mutta kaiken muun järjestää Linden Clinic. Viestintä tiimiltä oli uskomatonta, paljon viestejä ja facetiming Nikiltä, ​​Sedefiltä ja Dilaralta. Sairaalan henkilökunta oli mahtavaa sekä minulle että miehelleni. Kirurgi ja anestesialääkäri olivat erittäin perusteellisia ja ystävällisiä. Se oli hyvä kokemus ja suosittelen Linden Clinicia kaikille bariatrista leikkausta harkitseville!

Lue alkuperäinen

Gill R

Tulin Linden-klinikalle Kazakstanista…

Rated 5 out of 5
08/26/2023

Tulin Linden-klinikalle Kazakstanista diabetesleikkaukseen. Minulla oli Ileal Interposition -menettely. Olin erittäin tyytyväinen lääkärini ja tiimini osoittamaan huomioimiseen. Halusin diabetesleikkaukseen hyvin pitkään. Toisena päivänä näin kaikki lääkärit ja kävin tarkastuksessa, kaikki meni hyvin, leikkauspäivänä lääkärini kertoi minulle kaiken, kaikki meni hyvin ja operaatio onnistui.

Lue alkuperäinen

Altinbekov

Paras paikka saada terveytesi takaisin

Rated 5 out of 5
08/25/2023

Klinikalan valinta ja leikkauksen varaaminen oli helppoa. Linden Clinicillä on ollut hyviä arvosteluja, ja kaikkiin kysymyksiini vastattiin ja selitettiin, joten päätös oli yksinkertainen. Matkani sujui erittäin sujuvasti lentokentällä poimimisesta, kun tapasin ihanan Sedefin, joka piti meistä koko ajan huolta, niin korkean ammattilaisen selitettynä ja suorittamana toimenpiteen onnistuneeseen toipumiseen. Minusta pidettiin hyvää huolta. Olen 2 viikkoa mahalaukun ohitusleikkauksen jälkeen, laihtunut jo 7 kg ja vointini on hyvä. Voin lämpimästi suositella Linden Clinicia.

Lue alkuperäinen

Renata

Minä ja kumppanini tulimme allurionille…

Rated 5 out of 5
08/21/2023

Minä ja kumppanini tulimme allurion-prosessiin Romaniasta, annan klinikoille 5 ***** tästä kokemuksesta kaikki ovat avuliaita.

Lue alkuperäinen

Iulian Frasinescu

Nimeni on Gudu Raluca Elena ja...

Rated 5 out of 5
08/11/2023

Nimeni on Gudu Raluca Elena ja tein yhdessä veljeni kanssa kaksi ei-kirurgista laihdutustoimenpidettä, Gastric Botox ja Gastric Balloon 6 kuukauden ajan. Meidät tervehdittiin lentokentällä, tuotiin sairaalaan, erittäin moderniin sairaalaan, jossa on ammattitaitoinen henkilökunta lääkäristä sairaanhoitajiin. Suuret kiitokset Linden-klinikalle ja suosittelen sitä lämpimästi.

Lue alkuperäinen

Raluca Gudu

Olen kotoisin Englannista ja olen ollut…

Rated 5 out of 5
08/10/2023

Tulen Englannista ja olen ajatellut tätä menettelyä pitkään. Prosessi oli erittäin helppo, se oli kipeä nyrkkiin, mutta sitten oli ok. Kirurgini Prf dr cuneyt kayaalp oli niin ihana. Sedef oli erittäin hyödyllinen. Suosittelen lämpimästi hihaprosessia kaikille lehmusklinikalla.

Lue alkuperäinen

Lyndsey unsworth

Kantasolu

Rated 5 out of 5
08/05/2023

Tulimme Romaniasta kantasoluhoitoon. Pojallani on autismidiagnoosi ja hänen oireensa ovat: kommunikaatio, katsekontakti, ei-sosiaalinen, aggressiivinen ja hänellä on ruoansulatusongelmia.

Lue alkuperäinen

PAUL COTFAS

Kantasolu

Rated 5 out of 5
08/05/2023

Klinikka oli erittäin avulias ja he kohtelivat potilasta ja meitä perheenä. He ilmoittivat meille menettelystä ja siitä, mikä on lopputulos.

Lue alkuperäinen

Nathan

Linden klinikat kiittävät, että otit…

Rated 5 out of 5
07/20/2023

Linden Clinics kiittää, että huolehdit minusta. Minulla oli mahalaukun hihaprosessi ja olen erittäin onnellinen. Haluan viedä kaikille kirurgini Prf Dr Cuneyt kayaalpin, hän on herrasmies, hän huolehtii minusta ja vastasi kysymyksiini. Joukkue oli aina tukenani. Odotan innolla uuden elämäni alkua.❤️

Lue alkuperäinen

Elena Oriflame

Oli mahtava kokemus Lindenin kanssa…

Rated 5 out of 5
07/18/2023

Oli uskomaton kokemus Linden Clinicsistä, suosittelen lämpimästi 💯 %. Sedef Dilaran ravitsemusterapeutin ja tapauspäällikön tapaaminen oli ihanaa, koko tiimin ystävällistä, välittävää, ystävällistä kanssasi koko matkasi ajan, kun olet täällä ja sen jälkeen, erittäin ammattimainen 😊 Kirurgini oli professori ja on paras ja tehnyt upeaa työtä, plus hän on myös pakana-ihminen, sai minut tuntemaan oloni helpoksi ja erittäin rentoutuneeksi leikkauksestani 😀 Sairaala oli huippuluokkaa, puhdas, ammattimainen ja hämmästyttävä hoito! Kaikki haavani ovat lähes parantuneet. ❤️ ei yllätyksiä saapumisen jälkeen. Minusta kaikki oli mukavampaa kuin minulle puhelimessa selitettiin. Tässä on nyt uusi elämä ja tulevaisuus edessäni.

Lue alkuperäinen

Claudia Radut

Aviomies ja vaimo

Rated 5 out of 5
07/17/2023

Tulin seurantaan Lindenin klinikoille. Leikkaukseni oli 6 kuukautta sitten. Laihduin 45 kg kuudessa kuukaudessa. Minulla oli myös diabeettinen sairaus. Minulle tehtiin aineenvaihduntaleikkaus, enkä enää kärsinyt diabeettisesta sairaudesta tai insuliiniongelmasta. Se on kuin ihmeleikkaus. Hämmästyttävä tulos. En voi uskoa, että elämässäni tapahtuu tuota hämmästyttävää muutosta. Kiitos koko Linden Clinics -tiimille, että sain uuden mahtavan luvun elämässäni💚 tulimme nyt tiimin kanssa ystäväksi. Olen Istanbulissa 6 kuukauden jälkeen ja heidän ammattimainen ja lämmin lähestymistapansa on edelleen täällä.

Lue alkuperäinen

Gheorghe

Aviomies ja vaimo

Rated 5 out of 5
07/17/2023

Minä ja mieheni pidimme parempana lehmusklinikkaa painonpudotukseen.

Lue alkuperäinen

Marina

Arvostele Linden Clinics Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki İstanbul (Asya).

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %