Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Giza International Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4,9 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Giza International Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Giza International Clinic Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Giza International Clinic -arvostelut

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 out of 5 stars (based on 27 reviews)
Excellent89%
Very good11%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

erittäin ammattitaitoinen tiimi

Rated 5,0 out of 5
05/20/2023

erittäin ammattitaitoinen tiimi, vie aikaa selittääksesi sinulle menettelyn ja palautumisprosessin

Lue alkuperäinen

thierry

I like hospital they do me well

Rated 5,0 out of 5
05/12/2023

mohaz hassan

Olin täällä 1 vuosi sitten hoidossa

Rated 4,0 out of 5
04/17/2023

Olin täällä 1 vuosi sitten hoidossa

Lue alkuperäinen

Jan Mediaa

Erinomainen palvelu ja tulokset

Rated 5,0 out of 5
03/14/2023

Erinomainen palvelu, jota kaikki jäsenet tarjoavat Giza Clinic -tiimissä. Mr Faridoon tarjoaa ammattimaista ohjausta ja apua kaikissa asioissa: konsultointi, oleskelun järjestäminen, lääketieteelliset toimenpiteet ennen hiustensiirtoa, sen aikana ja sen jälkeen. 24/7 whatsapp-saatavuus potilaan kysymyksiin ja huolenaiheisiin. Gizan klinikalla tunnet olosi Istanbulissa kuin kotonasi. Erittäin suositeltavaa!

Lue alkuperäinen

Marek Matysek

oli niin vaikuttunut hiustensiirrosta Gizasta

Rated 5,0 out of 5
03/07/2023

vierailin Istanbulissa Lontoosta,joku gizan klinikalta tapasi hänet lentokentällä ja vietiin mukavaan hotelliin kaupungin aasian puolella.nukkui ja toimenpide oli seuraavana päivänä. Jälleen kaikki kuljetusjärjestelyt järjesti gizan klinikka. toimenpide suoritettiin tarkoitukseen rakennetussa lääketieteellisessä laitoksessa. He ottivat hygienian vakavasti, mikä oli rauhoittavaa. kliininen henkilökunta oli ystävällistä ja vaikutti kokeneelta. englannin ymmärrys oli hyvä, mikä auttoi paljon, kun he puhuivat minulle toimenpiteen aikana auttaakseen ajan kulumista.9 kuukautta myöhemmin ja olen vain niin vaikuttunut tuloksista. Suosittelisin tätä paikkaa hiustensiirrolle.

Lue alkuperäinen

Amer

Hyvä klinikka

Rated 5,0 out of 5
03/04/2023

Hyvä klinikka. Suosittelin kaikille vierailemaan ja käyttämään Gizan palvelua. Haluan kiittää koordinaattori Annaa, joka oli aina paikalla ennen ja jälkeen leikkauksen. Olet paras Giza.

Lue alkuperäinen

Mariia Yurchuk

Kiitos Giza

Rated 5,0 out of 5
03/04/2023

Kiitos Giza!

Lue alkuperäinen

Berk Fatih ÇAL

Kiitos Giza

Rated 5,0 out of 5
03/04/2023

Hyvän klinikan valitseminen on nykyään erittäin vaikeaa. Mutta kokemuksestani voin sanoa, että näin ammattitaidolla juuri Gizan klinikalla. Kiitos koko henkilökunnalle. Ja ennen kaikkea koordinaattorilleni ja maanmiehelleni Annalle.

Lue alkuperäinen

Іванка Матердей

Istanbulin paras klinikka

Rated 5,0 out of 5
03/04/2023

Istanbulin paras klinikka. Minulla on erittäin hyvä tulos, kiitos niin mach.

Lue alkuperäinen

Vitalii

Erittäin hyvä klinikka

Rated 5,0 out of 5
03/04/2023

Erittäin hyvä klinikka, minut toivotettiin tervetulleeksi lentokentälle, mikä ei ole mahdollista kaikilla klinikoilla!, pääsy erittäin mukavasti, koko henkilökunta oli mukavaa ja hymyilevää, haluan erityisesti mainita koordinaattorin Annien, joka todella auttoi minua ja rauhoitti minut leikkauksen aiheessa, jossa olin hieman stressaantunut. Tämä on ensimmäinen leikkausni ja minulle oli tärkeää saada joku tukemaan minua, ja Anna oli se henkilö, joka antoi minulle tämän rauhan tunteen, ja vielä enemmän leikkauksen jälkeen hän oli aina yhteydessä ja piti minusta huolta. enemmän kuin kukaan! henkilökunta tulee varmasti takaisin

Lue alkuperäinen

Daniel

Hyvää iltapäivää

Rated 5,0 out of 5
03/03/2023

Hyvää iltapäivää. Tuli tälle klinikalle ystävien suosituksesta. Mistä olen heille erittäin kiitollinen. Kiitos lääkäreille tarkkaavaisesta asenteestaan ​​ja ammattitaitoisesta lähestymistavasta ongelman ratkaisemisessa. Erittäin tyytyväinen tulokseen. Haluan erikseen kiittää työntekijää ja nyt suurta ystävääni Fatihia herkästä ja tarkkaavaisesta asenteesta leikkauksen jälkeiseen toipumiseeni. Suosittelen kaikille!!!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Lue alkuperäinen

Руслан Эскиев

Tein Giza Istambul Clinic

Rated 4,0 out of 5
03/03/2023

Tein leikkauksen 27.04.2022, nyt melkein vuosi myöhemmin, tulos on hyvä, mutta toivottavasti tulee useamminkin. Istutin 3800 lankaa ja lentokenttäkuljetukset ja majoituspalvelut olivat erittäin hyviä. Kiitos kaikesta.

Lue alkuperäinen

Adrian Szchely

Arvostele Giza International Clinic Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %