Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Clinic International -arvostelu

Klinikan pisteet
4,7
Rated 4,7 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Clinic International -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Clinic International United States tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Clinic International -arvostelut

4,7
Rated 4,7 out of 5
4,7 out of 5 stars (based on 33 reviews)
Excellent85%
Very good9%
Average0%
Poor0%
Terrible6%

Minulla oli orinaarinen kokemus Clinicistä…

Rated 4,0 out of 5
10/28/2023

Minulla oli orinaarikokemus Clinic Internationalissa. Menin sinne hakemaan jotain, eikä se ollut paha. Palvelut olivat melkein hyviä, mutta hinnat olivat melko korkeat. Henkilökunta ei myöskään ollut erityisen avulias. Mutta kaiken kaikkiaan kokemus ei ollut liian kauhea. En ottaisi kantaa, oliko se rahan arvoista, mutta voin vain sanoa, että parantamisen varaa on. Hieman ystävällisempi henkilökunta ja paremmat hinnat olisivat voineet tehdä siitä paremman. Mutta taas se on vain tavallinen kokemus

Lue alkuperäinen

Tucker Timothy

Minulla oli hyvä kokemus…

Rated 4,0 out of 5
10/05/2023

Minulla oli ok kokemus clinicinternational.com-sivustosta. Ei oikeastaan ​​mitään kirjoitettavaa kotiin. Tuotteiden ja palveluiden valikoima oli melko riittävä ja jonkin verran keskimääräinen, vaikka valikoimaa on paljon enemmän. Hinnat vaikuttivat kohtuullisilta ja verkkosivustolla oli melko helppo navigoida. Minusta ei tuntunut, että turhaa tietoa olisi ollut kiire. Kaiken kaikkiaan vuorovaikutukseni yrityksen kanssa ei ollut paras, eikä myöskään pahin. Ei mitään, mistä pitäisi olla liian vaikuttunut.

Lue alkuperäinen

Smith Lauren

Ei suositella

Rated 1,0 out of 5
07/29/2023

Ei suositella, etsi sen sijaan toinen klinikka tai lääkäri

Lue alkuperäinen

Consumer

Gastric Sleeve - USA-potilas

Rated 5,0 out of 5
03/30/2023

Olen melkein kolme viikkoa leikkauksen jälkeen mahalaukusta ja voin loistavasti. Olen edelleen järkyttynyt siitä, että minulla oli rohkeutta tehdä tämä leikkaus ulkomailla, mutta Clinic International sai matkustamisen Yhdysvalloista Turkkiin tuntemaan oloni mukavaksi ja luottavaiseksi, että olin menossa hyviin käsiin. Kun olin sairaalassa – henkilökunta, isäntäni, kirurgi olivat niin ammattitaitoisia ja niin vieraanvaraisia. En voisi olla arvostavampi tätä klinikkaa. Suosittelen niitä kaikille, jotka haluavat tehdä lääketieteellisiä toimenpiteitä.

Lue alkuperäinen

gisselle chirinos

kaikki oli todella hienoa

Rated 5,0 out of 5
02/24/2023

Erittäin ammattitaitoinen ja empaattinen tiimi, avoin ja rehellinen. Olen melko tyytyväinen koko palveluun. oli hieno kokemus. merkittävää Haluan kiittää herra Arslansia hänen erinomaisesta käännöksestään (saksa, persia, turkki) ja ravitsemusneuvoista.

Lue alkuperäinen

Victoria Parijani

Erittäin positiivinen elämää muuttava kokemus

Rated 5,0 out of 5
02/02/2023

Minulle tehtiin rintojen suurennusleikkaus Clinic Internationalissa Izmirissä. Se oli positiivinen ja odotettua vähemmän tuskallinen kokemus. Aluksi Clinic International tarjosi minulle erittäin kilpailukykyisen hinnan.

Lue alkuperäinen

Dorota

Etsin hammasimplantteja ja…

Rated 5,0 out of 5
02/01/2023

Etsin hammasimplantteja ja etsin paikkaa Istanbulista, törmäsin Clinic Internationaliin etsinnässä ja päätin lähteä mukaan yritykseen, en ole katunut, kerroin heille mitä Haluan ja sain vakuutuksen siitä, että he täyttäisivät pyyntöni tarpeen, heidän kanssaan oli helppo kommunikoida, kun pääsin lentokentälle, yksi edustaja oli siellä viemässä minut hotellilleni, toisella matkallani otan yhden seuraavista ystäväni, joka myös oli leikkauksessa, tapaamispäivänä, minut tapasi potilassuhdekonsultti Busra, erittäin mukava ja ammattimainen, hän seurasi minua koko tapaamiseeni ja takaisin hotelliin, Hammaslääkärini oli erinomainen ystävällinen ja elpyvä, Sain parhaan hoidon ja olen tyytyväinen tuloksiin. Suosittelen Clinic Internationalia kaikille, jotka haluavat kaikenlaista kauneus- tai hammaskirurgiaa.

Lue alkuperäinen

Janet Green-Bruce

Hiustensiirto Izmirissä Clinicinternationalissa

Rated 5,0 out of 5
01/17/2023

Ystäväni suosittelivat tätä klinikkaa minulle, vaikka olen opiskellut klinikoita kaikkialla Turkissa pitkään. En tehnyt virhettä valinnassani. Itse yritys ilahdutti lämpimällä vastaanotolla. Minua autettiin ja selitettiin joka vaiheessa, joten tiesin aina, mitä minulle tapahtuu seuraavaksi. Klinikan lääkärit olivat todellisia taikureita. Hiustensiirtoleikkaukseni kesti 12 tuntia. Viikon sisällä toivuin ja turvotus päästäni oli poissa. Olin koko ajan yhteydessä klinikkaan ja lääkäriini. Siitä on nyt kuukausi ja olo on mahtava. Suosittelen tätä klinikkaa kaikille ja jopa ystävilleni.

Lue alkuperäinen

Сергей Бородулин

Mummy Makeover Clinic Internationalin kanssa

Rated 4,0 out of 5
01/07/2023

Matkustin Isosta-Britanniasta Istanbuliin Clinic Internationalin kanssa muumioiden muodonmuutokseen, johon sisältyi vatsanleikkaus, 360 Vaser -rasvaimu ja rintojen kohotus ja implantit.

Lue alkuperäinen

MISS. HOLLI OLDFIELD

Fantastinen yritys

Rated 5,0 out of 5
01/07/2023

Käytin Clinic Internationalia arpien korjaamiseen selässäni. Vierailin myös ystäväni kanssa, jolla oli samaan aikaan muumiomuutos, Yritys itse on fanaattinen, aina valmis auttamaan ja tukemaan joka vaiheessa. Büşra (isäntämme) oli niin avulias ja puhui loistavaa englantia! Hän auttoi meitä kaikessa ja oli käytettävissä päivin ja öin. En tiedä mitä olisimme tehneet ilman häntä. Toimenpide tehtiin klinikalla, klinikka oli erittäin puhdas ja ammattimainen. Tohtori Daghan puhui myös hyvää englantia, erittäin informatiivista, tarkkaavaista ja rauhoittavaa. Hänen 2 miespuolista avustajaansa olivat uskomattomia ja niin myötätuntoisia, erittäin hyviä työssään! Ja plussaa joukkueelle! Olen erittäin tyytyväinen tuloksiin, kiitos kaikille!

Lue alkuperäinen

Jade Cooper

Kiitos tohtori Candanille

Rated 5,0 out of 5
01/06/2023

Kiitos tohtori Candanille onnistuneesta 360-rasvaimuleikkauksesta. Kiitos myös Ertanille ja Onurille siitä, että vierailuni Izmirissä oli vaivatonta. Hotelli, sairaala ja klinikka olivat kaikki mahtavia.

Lue alkuperäinen

Robert Ehioze Douglas

UK - Gynekomastia

Rated 5,0 out of 5
12/29/2022

Matkustin Isosta-Britanniasta gynekomastialeikkaukseen, kun minulla oli sairaus muutaman vuoden ajan.

Lue alkuperäinen

L.A.T Isaac

Arvostele Clinic International United States

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Yhdysvallat.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %