Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Hairestetik Turkey Hair Transplant -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Hairestetik Turkey Hair Transplant -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat heinäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Hairestetik Turkey Hair Transplant tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Hairestetik Turkey Hair Transplant -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 1 review)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Hair Transplant Istanul Arvostelijat Hairestetik Turkey

Rated 5,0 out of 5
09/16/2022

Hei Haluan todella kiittää tätä klinikkaa hiustensiirrostani alusta alkaen. Tämä koko kokemus oli aluksi pelottava, mutta tapa, jolla he ilmoittivat minulle jokaisessa vaiheessa, oli erinomainen. Olin käynyt siellä yksin, mikä oli pelottavaa yksin, mutta ei koskaan tuntunut siltä, ​​että olisin yksin, koska Ghufran oli yhteydessä joka vaiheessa tai jos tarvitsin tai kysyin jotain. Suosittelen lämpimästi tätä klinikkaa joka kulmasta. Jopa kun olen takaisin Lontoossa, heidän jälkihoitonsa on loistava. Pysy edelleen yhteydessä siellä, missä luulin, kun palaan, mutta ei, edelleen yhteyttä. Kirurgini Mustafa oli erittäin huolehtivainen leikkauksen aikana ja kysyi olenko kunnossa, tarvitsiko jotain, mistä taas olen erittäin onnellinen. En malta odottaa, että pääsen jakamaan hiustensiirtoni lopputuloksen. Paljon kiitoksia taas.

Lue alkuperäinen

Jacob Otekishiyav

Arvostele Hairestetik Turkey Hair Transplant

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %